-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
οταν θα πατανε start (ειναι και πολυ μουρη ε??? ) και θα ανοιγουν οι υαλοκαθαριστηρες θα ειναι αργα....
Θα τρεχουν για καταναλωτικο δανειο οταν ακουσουν το κοστος απο τα service σε κανα δυο χρονια, οταν αρχιζει να ζηταει....
Κολλητος με scenic, στο σερβις 60.000χλμ εδωσε 1300 ευρω. Μαλιστα.
Επαναλαμβανω: σερβις
Αυτα και περαστικα σε ολους μας.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ.....Δηλαδή η kosmocar έχει φτηνό σέρβις και ανταλλακτικά;
Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, υπάρχει και ελεύθερο εμπόριο που βρίσκεις τα ΙΔΙΑ ακριβώς ανταλλακτικά σε πολύ χαμηλότερες τιμές.
Είναι γνωστή η πολιτική ορισμένων 'αντιπροσωπειών', μέχρι που θα πουληθούν και αυτές, όπως έγινε με την BMW, τη Volvo και θ'ακολουθήσουν κι άλλες.
Τώρα μεταξύ Focus 1.6 ή Megane 1.6, Megane λόγω κινητήρα-κιβωτίου, αλλά η Renault ανήκει στις 'αντιπροσωπείες'
-
κατα αρχας η BMW δεν πουληθηκε. Απλα ανελαβε η μαμα BMW την αντιπροσωπεια. Πραγματι ολες οι αντιπροσωπειες ειναι ακριβες αλλα το κοστος συμβαδιζει με το αμαξι συνηθως: δηλαδη θες σκαραβαιο? επειδη ειναι μουρη και ακριβος θα τον πληρωσεις. Καπως ετσι παει.... Στη μερσεντες ας πουμε, οταν μπαινεις συνεργειο, το λιγοτερο δινεις 200 ευρω οτι και να κανεις....
Οσο gia to scenic θα ειμαι πιο αναλυτικος αλλα μη φανταστειτε οτι αλλαξε πολλα. Απλα σερβις με αλλαγη καδενας και μια βλαβη νομιζω σασμαν. Θα μαθω. Το θεμα ειναι αυτο που εχω ξαναπει. το φτηνο ειναι ακριβο. Προτιμο λιγα και καλα παρα ενα αυτοκινητο Full extra που μετα απο λιγο θα το χρυσοπληρωσω στα σερβις. Το γκολφ που εχω ειχε μετριο εξοπλισμο σχετικα με τον ανταγωνισμο αλλα στα 155.000 χλμ δεν εχει ζητησει τι-πο-τα εκτος απο γρυλο και μοτερ παραθυρου στα 140.000 και ενα πολλαπλασιαστη. Αν ειχα ενα πχ σιτροεν θα το ειχα πληρωσει τριπλο.....
Λιγα και καλα...παιδια. Αλλα αυτη τη νοοτροπια εχουν αρχισει να την εγκαταλειπουν οι κατασκευαστες...... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Οσο gia to scenic θα ειμαι πιο αναλυτικος αλλα μη φανταστειτε οτι αλλαξε πολλα. Απλα σερβις με αλλαγη καδενας και μια βλαβη νομιζω σασμαν. Θα μαθω.Αρα δε μιλαμε για απλο σερβις οπως ειπες
Εαν το φθηνο ειναι ακριβο οπως λες, τοτε το ακριβο τι ειναι??? Σιγουρα παντως οχι φθηνοτερο!!!
Αυτα που αγοραζω εγω πχ για το Φιατ ειναι σε εξαιρετικα χαμηλες τιμες, ενω αν τα αγορασεις απο το ελευθερο εμποριο, τοτε οι τιμες ειναι εξωπραγματικα χαμηλες!!!
Λεω μονο οτι ιμαντας εκκεντροφορων για Πουντο 75 κανει 9 ευρω!!!!!!
-
Pedia rotisa na mou pite tekmiriomena tin apopsi sas sigkekrimena gia ta dio aftokinita. Edo exoume ksefigi apo to thema kai exo diavasi mono 2-3 sostes apantisis
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Το γκολφ που εχω ειχε μετριο εξοπλισμο σχετικα με τον ανταγωνισμο αλλα στα 155.000 χλμ δεν εχει ζητησει τι-πο-τα εκτος απο γρυλο και μοτερ παραθυρου στα 140.000 και ενα πολλαπλασιαστη. Αν ειχα ενα πχ σιτροεν θα το ειχα πληρωσει τριπλο.....
Λιγα και καλα...παιδια. Αλλα αυτη τη νοοτροπια εχουν αρχισει να την εγκαταλειπουν οι κατασκευαστες......Mk3... γενικως υπερβαλλεις! Το οτι πληρωνεις ακριβοτερα ενα VW δεν σημαινει οτι πληρωνεις την αξιοπιστια... πληρωνεις το ομορφο και μαλακο πλαστικο, την μαρκα, το ποιο ωραιο υφασματακι... κλπ κλπ.
Η τιμη δεν ειναι απαραιτητα συνδεδεμενη με την αξιοπιστια οπως λανθασμενα τονιζεις!
Επισης εαν ειχαν τα πραγματα ετσι οπως τα λες... τοτε τα 3/4 των ελληνων (που εχουν φτηνο και μη Γερμανικο αμαξι) θα δουλευαν για να ζουνε το αμαξι... που φυσικα ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα!
Μηπως θα επρεπε να βαλεις νερο στο κρασι σου?
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Θα εισαι ησυχος με το μεγκαν με τις καρτες και τις λοιπες μ@......ιες?
Εκτος αν το θελει κανεις για τις αποκριες: 'τι ντυθηκες? διαστημανθρωπος και να και το space car μου!'
ελεος....[list:1rtkzo9x]. [/list:u:1rtkzo9x][list:1rtkzo9x]Πεστα πεστα, που τσιμπανε σα τα ψαρια, μετα ομως οταν χαλανε τρεχουν πανικοβλητοι [/list:u:1rtkzo9x]
Eνώ τα Golf ας πούμε δεν χαλάνε
-
Φοκους ή μεγκαν;
Κανένα. ίσως να με δελέαζε το μεγκάν, μόνο για την φοβερή γυαλινη ηλιοροφή του... αλλά πρεπει να αποφασισεισ αν παιρνεις αυτοκινητο ή παιχνιδι.
Στην οικογενεια μου εχουμε BMW + Mercedes, οπότε τείνω να είμαι πιο γερμανος αλλά για μένα προ 6μηνου πηρα Κορόλλα. Ξενέρωτο ΟΝΟΜΑ αλλα πολυ καλό αυτοκίνητο για τα λεφτα του... πολυ ολοκληρωμένο και αξιοπρεπες. Το εσωτερικό είναι πολύ ποιοτικό και μοντερνο. Ο κινητήρας 1400 το κινει πιο γρήγορα από το φοκους 1,6. Το κόστος συντηρησης ειναι χαμηλο και η εξυπηρετηση ειναι ικανοποιητικη.
Όσο για το γκολφ4, οχι οχι οχι οχι οχι. Ας δουμε τι θα πει το 5 αν και σχεδιαστικά δεν μου λεει πολλα. Ελπίζω πια να μην τρωει χώμα από σάξο 1,1.
(αποκλείεται...γιατι διακόπτεται η παραγωγη του σαξο)
-
Οσο για τα μπιχλιμπίδια και τα διαφορα ηλεκτρονικά νομιζω οτι πλεον ολα τα καινούργια αυτοκινητα ειναι 'γεμάτα' από καλούδια πολλά απο τα οποια δεν φαίνονται καν. Δεν ειναι μονο η access καρτα που λεει ο φιλος μας, αλλα κυρίως οι δεκάδες εγκέφαλοι που ελέγχουν τα πάντα και που εαν χαλασουν ειναι πολύ ακριβότεροι. Εξάλλου ολοι οι κατασκευαστές υπερεξοπλίζουν τα καινουργια μοντέλα με ηλεκτρονικά γκατζετάκια για τους εξης κυρίως λογους
- Εχουν πλέον μικρο κοστος παραγωγήε
- Αρέσουν στους περισσότερους αγοραστές νεων μοντέλων
- Αυξανουν το image ενος αυτοκινήτου - ιδιαίτερα στη χαμηλή κατηγορία αλλά και στην αυξημένη ασφάλεια (ενεργ+παθητ) κατι που 'πουλάει' πολύ
- Αποφέρουν μεγάλο κέρδος από μελλοντικές αναμενομενες βλάβες αφού η αυξημένη πολυπλοκοτητα μεγαλωνει και την πιθανότητα βλάβης σε καποιο ηλεκτρονικό υποσύστημα. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
- Γιατί ειναι της μοδας και το κανει και ο ανταγωνιστής!!!
Η προσωπική μου γνώμη ειναι να αγοράσεις το αυτοκινητο που σε ικανοποιεί καλύτερα στην οδήγηση - εξυπακούεται οτι έχεις οδηγήσει αυτά τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν -, έχει αξιοπρεπή κατασκευή, και λογικό κοστος συντήρησης (οπως το ορίζεις εσύ). Βλέπω οτι εχεις καταλήξει σε 2 μοντέλα, αλλά ισωε θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσουμε εαν μας πείς τι ακριβώς θέλεις να έχει το καινούργιο σου αυτοκίνητο και να δούμε τι υπάρχει στο segment αυτό. Ισως διαπιστώσεις και μονος σου οτι υπάρχουν και αλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις
-
Χτές τό μασημέρι,οδήγησα τό MEGANE στήν πίστα,καί πρέπει νά σάς πώ ότι στρίβει πολύ καλά,καί έχει πολύ καλές επιδόσεις γιά χιλιοτετρακοσάρι.Αλλά έχει ένα φοβερό εργονομικό ελλάτωμα.Τά πεντάλ του,είναι τό ένα πάνω στό άλλο!!!Δέν βολεύτηκα μέ τίποτα.
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Pedia rotisa na mou pite tekmiriomena tin apopsi sas sigkekrimena gia ta dio aftokinita. Edo exoume ksefigi apo to thema kai exo diavasi mono 2-3 sostes apantisisΚαταρχάς μη μας παρεξηγείς. Τέτοια θέματα περιμένουμε, για να δημιουργηθεί λίγος «τζερτζελές»! Κατά δεύτερο λόγο προτίμησε να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες στις δημοσιεύσεις σου, όπως επιβάλλει ο κανονισμός του Forum.
Επί της ουσίας. Αν σκόπευα να αγοράσω μικρομεσαίο αμάξι τώρα, θα σκεφτόμουν το Mazda 3 1.6. Είναι κατασκευασμένο πάνω στην ίδια πλατφόρμα που θα κατασκευάζεται και το Focus της επόμενης γενιάς και σύμφωνα με τις πρώτες δοκιμές φαίνεται να έχει αρκετά καλή οδική συμπεριφορά (αναφέρομαι στο hatchback). Ο 1600άρης κινητήρας είναι ίδιος με τον αντίστοιχο του Focus, άλλα η Mazda τον έχει εξελίξει. Ρίξε μια ματιά στο link που παραθέτω: http://www.mazda.gr/firstnews/4t_092003_mazda3.htm. Βέβαια, επειδή είναι καινούριο μοντέλο, θα περίμενα να κυκλοφορήσει στην αγορά τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν το αποκτήσω.
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Pedia rotisa na mou pite tekmiriomena tin apopsi sas sigkekrimena gia ta dio aftokinita. Edo exoume ksefigi apo to thema kai exo diavasi mono 2-3 sostes apantisisΠοιος μπορεί να απαντήσει τεκμηριωμένα? Ποιος τα έχει αν όχι ζήσει αλλά έστω δοκιμάσει όλα? Μάλλον πολύ λίγοι! Και τα κριτήρια του καθενός είναι διαφορετικά.
Καλό θα ήταν να είχες αναφέρει και ποια αυτοκίνητα δοκίμασες και απέρριψες και γιατί ώστε να μην αρχίσουμε να σου προτείνουμε άλλα!
Βασικά δείχνεις να ξέρεις τα συν και πλήν του καθενός και να έχεις άποψη. Δεν μας έχεις μιλήσει καθόλου για τις απαιτήσεις, ανάγκες και γούστα σου οπότε οι απαντήσεις όλων είναι ανάλογα με τα δικά μας! Το θέμα όμως δεν είναι τι θα παίρναμε εμείς!
Όπως και να έχει το πράμα βέβαια τελικά εσύ το πληρώνεις εσύ θα το έχεις και ό,τι και να πούμε εμείς λίγο θα σε επηρεάσουμε. Ευτυχώς δεν υπάρχουν πια καλά και κακά αυτοκίνητα θα πάρεις αυτό που εσύ νομίζεις πιο καλό για σένα. Και βέβαια μετράει πολύ και το οικονομοτεχνικό πακέτο, τι σου δίνει το κάθε μοντέλο με τι λεφτά, χρόνος παράδοσης, χρώματα κλπ.Εγώ ας πούμε δε θα έπαιρνα κανένα από τα δύο! Το Megane δεν δέχομαι να το βλέπω παρόλο που με εντυπωσίασε από μέσα και το Focus έχει κάπως παλιώσει. Τα Golf τα αντιπαθώ γιατί έχουν καβαλικέψει το καλάμι, Audi Α3 μάλλον ακριβό, Leon καλό αλλά πάλιωσε, Astra μου έχει κάνει κακή εντύπωση και πάλιωσε, Corolla μου τη δίνει και το βρίσκω πολύ αδιάφορο και απρόσωπο, Civic δε θέλω πάρε δώσε με Σαρακάκη και έχει μικρό πορτμπαγκάζ, Alfa και Fiat δε με έχουν πείσει ακόμα για αξιοπιστία στο χρόνο και κορεάτικα αρνούμαι..... Εαν δεν έχω ξεχάσει κανένα μένει το 307 που μου φαίνεται οικονομικό αλλά ψηλό αν και όχι κακό και το νέο Mazda 3 που μάλλον είναι ενδιαφέρον....
Τα παραπάνω δε στα λέω για να σε μπερδέψω αλλά για να εκτιμήσεις τη μοναδικότητα των ιδιαιτεροτήτων (ανάγκες, γούστα, απαιτήσεις κλπ) του καθενός! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το γκολφ που εχω ειχε μετριο εξοπλισμο σχετικα με τον ανταγωνισμο αλλα στα 155.000 χλμ δεν εχει ζητησει τι-πο-τα εκτος απο γρυλο και μοτερ παραθυρου στα 140.000 και ενα πολλαπλασιαστη. Αν ειχα ενα πχ σιτροεν θα το ειχα πληρωσει τριπλο.....
Λιγα και καλα...παιδια. Αλλα αυτη τη νοοτροπια εχουν αρχισει να την εγκαταλειπουν οι κατασκευαστες......Mk3... γενικως υπερβαλλεις! Το οτι πληρωνεις ακριβοτερα ενα VW δεν σημαινει οτι πληρωνεις την αξιοπιστια... πληρωνεις το ομορφο και μαλακο πλαστικο, την μαρκα, το ποιο ωραιο υφασματακι... κλπ κλπ.
Η τιμη δεν ειναι απαραιτητα συνδεδεμενη με την αξιοπιστια οπως λανθασμενα τονιζεις!
Επισης εαν ειχαν τα πραγματα ετσι οπως τα λες... τοτε τα 3/4 των ελληνων (που εχουν φτηνο και μη Γερμανικο αμαξι) θα δουλευαν για να ζουνε το αμαξι... που φυσικα ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα!
Μηπως θα επρεπε να βαλεις νερο στο κρασι σου?
Loipon egw exw alla3ei ena swra pragmata sto VW kai twra trexw na brw VAG-COM na dw ti einai to CEL pou anapse proxtes. Sto Clio pou eixa palia den eixa oute to 1/3 problimatwn.
Auto pou me neuriazei einai oti h VW xrisimopoiei perifereiaka pou xalane eukola (on purpose) gia na exoun douleia ta synergeia tous. Giati ws gnwsto ekei bgazoun ta lefta...
Exoume kai leme:
MAF,
ignition coil,
asfaleies,
2 water pumps!!!!
kai synexizoume -
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Loipon egw exw alla3ei ena swra pragmata sto VW kai twra trexw na brw VAG-COM na dw ti einai to CEL pou anapse proxtes. Sto Clio pou eixa palia den eixa oute to 1/3 problimatwn.
Auto pou me neuriazei einai oti h VW xrisimopoiei perifereiaka pou xalane eukola (on purpose) gia na exoun douleia ta synergeia tous. Giati ws gnwsto ekei bgazoun ta lefta...
Exoume kai leme:
MAF,
ignition coil,
asfaleies,
2 water pumps!!!!
kai synexizoumeOraios filos eise kai esh. Kai otan meletisa pos psaxno na paro allo ka8imerinhs xrhseos oxhma amesos esei na mou to poulishs se timh trelh. Kai na fantasths tolmisa na to proo8iso se allon to xreph sou. Eftixos den goustarh koubades h kopela.
-
Stin misi timi 8a to epernes...Episis den ektimas oti exana 5k stin timi pousou eipa. Mono se auction briskeis paromoia timi kai fysika an einai trakarismeno 8a to anakalypseis meta.....
Basika ta problimata pou exw einai koina gia VW/Audi. Einai de ligotera apo BMW safestata.
An 8eleis wraia plastika, ka8ismata kai eukolodigito kai aneto autokinito pare VW alla na 3ereis oti 8a sou stoixisei $1000-2000 to xrono se syntirisi. Apla pragmata...
-
θα έλεγα να αφήσεις το Focus αφού και αυτό μας αφήνει σε ένα χρόνο από σήμερα..και να προτιμήσεις το Megane αν τελικά επιλέξεις μεταξύ των δύο..το επίσημο service της Renault είναι κατά κανόνα περίπου 10-20% ακριβότερο από ένα Ford ή ένα Opel π.χ. αλλά δεν είναι και απαγορευτικό..μην τρομάζετε τον κόσμο πριν διερευνήσετε την πληροφορία που σας έδωσαν..
αν πάλι δεν βιάζεσαι πολύ νομίζω το 307 μέχρι και σήμερα παραμένει ένα ισορροπημένο όχημα που δίνει αρκετά για αυτά που κοστίζει, έχει αρκετό χρόνο στην αγορά ώστε να έχουν επισημανθεί κάποιες αδυναμίες..όχι τόσο ώστε να θεωρείται παλιό μοντέλο..
δεν γνωρίζω αν είσαι διατεθημένος να περιμένεις μέχρι τον Μάρτιο να δεις και το Astra το οποίο μάλλον θα είναι μια χρυσή τομή τιμής/ποιότητας σε σχέση με το Golf πάντα..αλλά είδα σε ενδιαφέρουν τρίθυρα..
τέλος..θα έλεγα αν μπορείς να περιμένεις, να περάσεις και μια βόλτα (από Νοέμβριο) και από την Honda για το ανανεωμένο 3θυρο Civic σε 1.4 και 1.6..ο χώρος αποσκευών (αναφέρθηκε ως μειονέκτημα από κάποιο φίλο) είναι στα 320 λίτρα, μεγαλύτερος μιας Corolla ας πούμε και περίπου ίδιος με του Megane..επίσης το θέμα Σαρακάκη είναι γνωστό αλλά τα πράγματα αλλάζουν με μεγαλύτερη ανεξαρτησία των εμπόρων από τις γενικές αντιπροσωπείες που σύντομα θα εκλείψουν..να βεβαιωθείς πως σου μιλάνε για το ανανεωμένο μοντέλο που βελτιώθηκε αισθητά σε οδική συμπεριφορά, άνεση και ηχομόνωση (υπολογίζω να είναι στην Ελλάδα από τα μέσα Νοεμβρίου)
αυτά και καλή τύχη
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Η τιμη δεν ειναι απαραιτητα συνδεδεμενη με την αξιοπιστια οπως λανθασμενα τονιζεις!Επισης εαν ειχαν τα πραγματα ετσι οπως τα λες... τοτε τα 3/4 των ελληνων (που εχουν φτηνο και μη Γερμανικο αμαξι) θα δουλευαν για να ζουνε το αμαξι... που φυσικα ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα!
το ξερω οτι η νοοτροπια που περιγραφω στη πλειοψηφια των κατασκευαστων εγκαταλειπεται. Αλλα ξερω επισης (και εκ πειρας) οτι μεχρι προτεινος ισχυε.
Για να δεις οτι καπου εχω δικιο και ας υπερβαλλω, εξηγησε μου γιατι το Yaris ειναι τοσο ακριβο....
Οτι πληρωσεις παιρνεις. Ακομα και στις μερες μας τις μερες της κονομας....
Μπορει να υπερβαλλω αλλα στη χωρα μας αυτοι που αγοραζουν φτηνο αμαξι, θεωρουν τους αλλους κοροϊδα....Δεν εχεις παρα να κοιταξεις τις διαφημισεις.....Παρε κοσμε τσαμπα....Στην αρχη τσαμπα, γιατι μετα σε γδερνουν
αυτα σε γενικες γραμμες -
Ενδιαφερον αυτο που λες αλλα δε νομιζω οτι ισχυει...
εξηγουμαι:
Λες οτι ενα φθηνο αυτοκινητο τελικα μεσω των σερβις κτλ καταληγει να κοστιζει ακριβα.
Εγω ρωταω τι συμβαινει με το κοστος συντηρησης ενος ακριβου αυτοκινητου, μηπως ειναι μικροτερο????
Δηλαδη μηπως ενα GETZ κοστιζει ακριβοτερα απο ενα YARIS σε συντηρηση??
ή μηπως ενα PUNTO κοστιζει ακριβοτερα σε συντηρηση απο ενα POLO???ή μηπως ενα STILO κοστιζει ακριβοτερα απο μια COROLLA???
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Stin misi timi 8a to epernes......Se sxesh me ti? me auta pou sou dinoun tora h kainourgio? 18K pou zhtas kai alla 6K gia no to ftiakshs den einai sumferousa epilogh.
-
Αν ειχα ενα πχ σιτροεν θα το ειχα πληρωσει τριπλο.....
Πραγματικά σου αρέσει να υπερβάλλεις έτσι? Εντάξει είσαι fun της VW αλλά είπαμε ήρεμα δεν σου φταίνε οι άλλες μάρκες σε τίποτα. Πολλά πράγματα είναι απλώς μύθοι. Αξιοπιστία VAG? Λοιπόν το http://www.reliabilityindex.co.uk τοποθετεί την Citroen και την Peugeot πιο ψηλά από την VW και την Audi. Peugeot 101 Citroen 108 VW 110 και Audi 142...
Και η Citroen έχει και την XM που από μια ηλικία και μετά επισκέπτεται τακτικότατα τα συνεργεία. Θες και άλλα Xsara: 8 Golf 4 : 67 και ΖΧ : 67 Golf III : 59 βλέπεις οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες για ΖΧ, Golf III αλλά είναι τεράστια για Xsara και IV και συνυπολόγισε και το αυξημένο κόστος του σέρβις της VW. Σημειωτέον οτι είμαι κάτοχος Xsara και έχω αλλάξει λάδια, λάδια, λάδια και λάδια. Ά και 2 σωληνάκια φρένων που έπεσαν θύμα τρωκτικών.
Μεταξύ Focus και Megane κλείνω προς Focus μεριά παρόλο που κανένα από τα 2 δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν ειχα ενα πχ σιτροεν θα το ειχα πληρωσει τριπλο.....
Πραγματικά σου αρέσει να υπερβάλλεις έτσι? Εντάξει είσαι fun της VW αλλά είπαμε ήρεμα δεν σου φταίνε οι άλλες μάρκες σε τίποτα. Πολλά πράγματα είναι απλώς μύθοι. Αξιοπιστία VAG? Λοιπόν το http://www.reliabilityindex.co.uk τοποθετεί την Citroen και την Peugeot πιο ψηλά από την VW και την Audi. Peugeot 101 Citroen 108 VW 110 και Audi 142...
Και η Citroen έχει και την XM που από μια ηλικία και μετά επισκέπτεται τακτικότατα τα συνεργεία. Θες και άλλα Xsara: 8 Golf 4 : 67 και ΖΧ : 67 Golf III : 59 βλέπεις οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες για ΖΧ, Golf III αλλά είναι τεράστια για Xsara και IV και συνυπολόγισε και το αυξημένο κόστος του σέρβις της VW. Σημειωτέον οτι είμαι κάτοχος Xsara και έχω αλλάξει λάδια, λάδια, λάδια και λάδια. Ά και 2 σωληνάκια φρένων που έπεσαν θύμα τρωκτικών.
Μεταξύ Focus και Megane κλείνω προς Focus μεριά παρόλο που κανένα από τα 2 δεν με συγκινεί ιδιαίτερα.[list:16848xj2]Ρε παιδια!Εδω οι Αγγλοι καταφεραν το ακατορθωτο [/list:u:16848xj2][list:16848xj2]Εκαναν τις corrol-ες να τριζουν [/list:u:16848xj2][list:16848xj2]Τι να λεμε τωρα.Ειναι ικανοι αυτοι οι ανθρωποι να μιλανε για αυτοκινητα και ακομα χειροτερα να το παιζουν κριτες?[/list:u:16848xj2][list:16848xj2]Οι μονοι που δε δικαιουνται σε παγκοσμιο επιπεδο να μιλανε ειναι ΑΥΤΟΙ Αν ηξεραν απο αυτοκινητα δε θα κλειναν τα εργοστασια τους, ποια εργοστασια δηλ, λεμε τωρα!!!![/list:u:16848xj2]
Αγορά