Νομίζω ότι όσοι απο εσάς διαφωνείτε με την χρήση των σαμαρακίων κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Κατα την γνώμη μου η επέκταση τους θα βοηθήσει στον μηδενισμό των τροχαίων ατυχημάτων (εκτός αυτών που δεν προσέχουν τον δρόμο οι οποίοι ας πρόσεχαν) και θα έχει και άλλα επιπλέον πλεονεκτήματα για την χώρα μας όπως περιγράφω στην συνέχεια. Ακολουθούν οι προτάσεις μου.
(Α) Σαμαράκια σε όλες τις οδικές αρτηρίες της Αθήνας.Κηφισίας, Θηβών και Καβάλας είναι οι πρώτοι υποψήφιοι.Γιατί δηλαδή , δεν έχει σχολεία κοντά σε αυτές? Άσε που πρώτον έτσι κι αλλιώς σερνόμαστε στους δρόμους λόγω κυκλοφοριακού, και δεύτερον έχει και τυροπιτάδικα που θέλουμε να σταματάμε για να τσιμπήσουμε κάτι.
(Β) Όπως είπε και κάποιος πρίν αστειζόμενος, χωρίς να καταλάβει την σοφία των όσων είπε, πολυβολεία και διέλευση μόνο των κατοίκων απο τους δήμους. Μπορούμε να φέρουμε και τους στρατιώτες μας που επιτελούν ειρηνευτικές αποστολές σε Βοζνία, Αφγανιστάν και Ιρακ (συντόμως) για να φυλάττουν τις πράσινες γραμμές.
(Γ) Και εδώ παρακαλώ για ήχο μπάντας που παιανίζει μεγαλοπρεπείς ύμνους (τα παρακάτω είναι copyright δικό μου). Σαμαράκια στις Εθνικές οδούς. Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει ανεπίσημα με μπαλώματα αλλά πρέπει να ενταθεί και να γίνει πιο οργανωμένο. Επίσης να επεκταθεί και στην περιβόητη Ατική Οδό (μια άλλη ιδέα θα ήταν διόδια κάθε 500 μέτρα)
Τέλος να σημειώσω και άλλο ένα πλεονέκτημα της λύσης αυτής που εν δυνάμει μπορεί να αποτελέσει και μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των ελληνικών δρόμων. Έχετε παρατηρήσει σε αμερικανικές ταινίες τις μετατροπές που κάνουν οι διάφοροι αφροαμερικάνοι/μεξικάνοι κλπ για να χοροπηδάν τα αυτοκίνητα τους (υδραυλική ανύψωση και άλλα χαζά). Εδώ δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο κύριοι!! Με σαμαράκια τοποθετημένα σε σοφά μελετημένες αποστάσεις το αυτοκίνητο χοροπηδά χωρίς κανένα επιπλέον κόστος . Τώρα που το σκέφτομαι μάλιστα θα μπορούσε να βελτιωθεί και άλλο η κατάσταση αν στα σαμαράκια είχαμε εντάξει και αυτόματα ηχοσυστήματα με Ν το πληθος Watt με ήχεία (κατα προτίμηση κόρνες) ούτως ώστε να υπάρχει και η ηχητική πλευρά του θαυμαστού αυτού αμερικάνικου φαινομένου .