-
Σβήνεται όχι λόγω της απάντησης,αλλά λόγω των quotes![moderator]
-
...να ξεκαθαρίσω κάτι: το ότι έγραψα αυτά προς το skullone δε σημαίνει ότι διαφωνώ με αυτά που γράφει για τα σαμαράκια και συμφωνώ μαζί σου knight rider ή και το αντίστροφο. οι οποιεσδήποτε διαφόρες σας που προέκυψαν σε προσωπικό επίπεδο είναι δικό σας θέμα.
απλά όταν αναφερόμαστε σε δήμους όπως αυτοί της αγίας παρασκευής ή του χολαργού ή του παπάγου μη ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε σε πολυ μεγάλους πληθυσμιακά δήμους...δε μπορεί να είμαστε όλοι ψωνάκια και σνομπ ...και στη δικία μου γειτονιά υπάρχει φούρνος, μανάβικο κτλ όπως σε κάθε άλλη περιοχή της αττικής.
προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με καμία περιοχή της αττικής. έχω φίλους τόσο από βόρεια-βορειανατολικά προάστια όσο και από νότια και δυτικά...τι ρόλο παίζει περιοχή;άμα ο άλλος είναι κόπανος η περιοχή φταίει;ψώνια ή κομπλεξικοί υπάρχουν σε όλες τις περιοχές.
-
Κατοικώ σε μια απο αυτές τις 'προνομιούχες' περιοχές και ξέρω ακριβώς πως μπαίνουν τα σαμαράκια.Γι' αυτό και έγραψα αυτά που έγραψα!
Παρατήρηση:
Τα προσωπικά να λύνονται με pm!
Οποιος νομίζει οτι πρέπει να απαντάει σε όλα τα posts και μάλιστα με προσωπικούς χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους,απλώς δε θα ξαναδεί post του!! Skullone,να μάθεις πρώτα οτι όλοι δικαιούνται άποψης και οτι δεν κατέχεις την παντογνωσία και μετά να κάνεις υποδείξεις!! -
Στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο όπου ζώ τα περισσότερα από τα τελευταία 10 χρόνια έχω παρατηρήσει τα εξής.
Υπάρχουν σαμαράκια καλά και κακά (που μπορούν να σου κάνουν ζημιά ακόμα κι αν πας σημειωτόν αν έχεις χαμηλό αυτοκίνητο).
Τα βάζουν συνήθως σε δρόμους πραγματικά πολύ ήσυχους ή σε ειδικούς δρόμους όπως πχ μέσα σε πάρκα σε σταθμούς κλπ.
Τα λεωφορεία και αυτά βλαστημάνε για τα σαμαράκια όπου τα συναντάνε όπως και οι επιβάτες τους!
Υπάρχει και εδώ η ιδέα για κορνάρισμα ή/και μαρσάρισμα για τους ίδιους λόγους!
Τα roundabouts (στρογγυλές πλατείες διαφόρων μεγεθών από virtual με απλό στρογγυλό σημαδάκι στη μέση της διασταύρωσης μέχρι διαμέτρου 100+ μέτρων) όπου ισχύει κανονικά το ότι προηγείται ο εκ δεξιών (που όμως επειδή οδηγάνε ανάποδα η φορά γύρω από την πλατεία είναι ανάποδη και έτσι προηγείται ο εντός της πλατείας) δεν έχει τόσο σαν λόγο ύπαρξης την ελάττωση ταχύτητας (και εδώ το κάνεις, δεν μπορείς να μπεις όπως όπως αν είναι άλλο μέσα στην πλατεία κι ας έχεις προτεραιότητα) αλλά την επιτάχυνση της κυκλοφορίας μέσω της ελάττωσης των φαναριών. Το σύστημα είναι αυτορυθμιζόμενο, προηγείται ο εντός της πλατείας άρα πρώτα αδειάζει η πλατεία και μετά μπαίνει ο άλλος ενώ στην Ελλάδα μπαίνουν όλοι και μπουκώνει η πλατεία. Για το λόγο αυτό δε χρειάζεται φανάρι, όταν είναι άδεια μπαίνεις αν είναι πιο πολλοί οι άλλοι περιμένεις. Ανάλογα με το από που είναι η κίνηση το σύστημα αυτορυθμίζεται. Στην Ελλάδα βάζουμε άπειρα φανάρια παντού και μπορεί ακόμα κι αν δεν έρχεται κανένας να περιμένεις. Ειδικά τα μικρά virtual roundabouts ξεκάθαρα αντικαθιστούν φανάρια.
Μισώ τα κακά σαμαράκια. Τα καλά όπως αυτά προς Πολιτεία τα δέχομαι....σχεδόν! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο όπου ζώ τα περισσότερα από τα τελευταία 10 χρόνια έχω παρατηρήσει τα εξής.
Υπάρχουν σαμαράκια καλά και κακά (που μπορούν να σου κάνουν ζημιά ακόμα κι αν πας σημειωτόν αν έχεις χαμηλό αυτοκίνητο).
Τα βάζουν συνήθως σε δρόμους πραγματικά πολύ ήσυχους ή σε ειδικούς δρόμους όπως πχ μέσα σε πάρκα σε σταθμούς κλπ.
Τα λεωφορεία και αυτά βλαστημάνε για τα σαμαράκια όπου τα συναντάνε όπως και οι επιβάτες τους!
Υπάρχει και εδώ η ιδέα για κορνάρισμα ή/και μαρσάρισμα για τους ίδιους λόγους!
Τα roundabouts (στρογγυλές πλατείες διαφόρων μεγεθών από virtual με απλό στρογγυλό σημαδάκι στη μέση της διασταύρωσης μέχρι διαμέτρου 100+ μέτρων) όπου ισχύει κανονικά το ότι προηγείται ο εκ δεξιών (που όμως επειδή οδηγάνε ανάποδα η φορά γύρω από την πλατεία είναι ανάποδη και έτσι προηγείται ο εντός της πλατείας) δεν έχει τόσο σαν λόγο ύπαρξης την ελάττωση ταχύτητας (και εδώ το κάνεις, δεν μπορείς να μπεις όπως όπως αν είναι άλλο μέσα στην πλατεία κι ας έχεις προτεραιότητα) αλλά την επιτάχυνση της κυκλοφορίας μέσω της ελάττωσης των φαναριών. Το σύστημα είναι αυτορυθμιζόμενο, προηγείται ο εντός της πλατείας άρα πρώτα αδειάζει η πλατεία και μετά μπαίνει ο άλλος ενώ στην Ελλάδα μπαίνουν όλοι και μπουκώνει η πλατεία. Για το λόγο αυτό δε χρειάζεται φανάρι, όταν είναι άδεια μπαίνεις αν είναι πιο πολλοί οι άλλοι περιμένεις. Ανάλογα με το από που είναι η κίνηση το σύστημα αυτορυθμίζεται. Στην Ελλάδα βάζουμε άπειρα φανάρια παντού και μπορεί ακόμα κι αν δεν έρχεται κανένας να περιμένεις. Ειδικά τα μικρά virtual roundabouts ξεκάθαρα αντικαθιστούν φανάρια.
Μισώ τα κακά σαμαράκια. Τα καλά όπως αυτά προς Πολιτεία τα δέχομαι....σχεδόν!ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!
-
Bαλτε σαμαρια, βουναλακια, λακουβες, ρανταρ, πολυβολα και οτι αλλη μαλ....α σας κατεβει στο κεφαλι και αφηστε τους μη προνομιουχους και τα κοροιδα να ταλαιπωρουνται...
Αυτη ειναι η Ελλαδα σημερα, η χωρα των βολεμενων, των μιζαδορων, των απατεωνων και των αναισθητων πολιτων
Δε πειραζει, ερχονται εκλογες μπας και πανε καποιοι στα σπιτια τους και ησυχασουμε.
Y.Γ.
Απορω πως οι mods επιτρεπουν την υπογραφη 'pussy power', μηπως να βαλω και εγω κανενα ' turbo cock' ????? -
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ( ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΖΟΥΜΕ ) ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟ ΟΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΤΛ . ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΙ ΕΝD ΣΕ ΣΠΙΤΙ! ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΝΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ , ΚΑΤΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ , ΚΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ .
-
έγινε μόνο και μόνο για να βολευτούν οι καραβανάδες του Παπάγου, καθώς η Μακεδονίας είναι δρόμος που ενώνει -στην προέκτασή του- την Κατεχάκη με το Χολαργό και την Αγ. Παρασκευή μέσω Δημοκρίτου
Nαι Πετρο για αυτο εγινε!!!
Ρε δεν σοβαρευομαστε λιγακι??!!!! -
Διαβαζοντας αρκετα για την περιοχη του Παπαγου,θυμηθηκα σε μια ραδιοφωνικη εκπομπη του Σταθακη πολυ παλια ισως και 10 χρονων, εναν
κατοικο της περιοχης που πηρε τηλεφωνο να κανει παραπονα για τα αυτοκινητα που περνουσαν.
'Καθομουν στο μπαλκονι με την μητερα μου και μετρησα 50 αυτοκινητα' ειπε διαμαρτυρομενος.Και βεβαια, ο Σταθακης του ειπε οτι δεν μπορει να κλεισει η κυκλοφορια για τους μη δημοτες, οπως αφηνε να εννοηθει ο φλωρος.Και μετα απο καιρο κατασκευασαν αυτα τα τεραστια πεζοδρομια στον περιφερειακο για να μικρυνουν τον δρομο και να μειωθει η κυκλοφορια!
Αλλα που να τους κοψει οτι μειωνοντας το πλατος του δρομου,θα επιβαρυνονται με περισσοτερα καυσαερια. -
καλησπερα σε ολους,
Ειμαι τελειως αντιθετος με τον φιλο KNIGHT RIDER για τα σαμαρια. Δυστυχως πολλες φορες εχω αναγκαστει να περασω απ' αυτα τα βουνα σε δρομους της Θεσ/κης και οντως ειναι απαραδεκτα Το μονο που καταφερνουν ειναι να σπαμε το αμαξι μας
Απ'οτι ειδα στην Θεσ/νικη, στην Καλαμαρια και πιο συγκεκριμενα στην οδο Αργοναυτων ενω ειχανε τα βγαλανε, ισως και στους παραπερα καθετους δρομους που βγαζουν στον κεντρικο. Δεν ξερω ποιος ειναι ο λογος αλλα με χαροποιησε ιδιαιτερα αυτο το γεγονος
Αντιθετα αντι να βαλουνε σαμαρακια στην κεντρικο οδο Τ.Οικονομιδη που κατεβενει προς το κεντρο εκει που υπαρχει ενα σχολειο το μονο που κανανε βαλανε ενα φαναρι και αντι για την κανονικη διαβαση με γραμμες χαμηλωσανε ελαφρα το οδοστρωμα (μιλαμε για ποντους οχι κανα χαντακι) και στρωσανε κυβολιθους (που βαζουνε σε πεζοδρομους και δενουνε μεταζυ τους με αμμο,χρωματος κοκκινου) και επισης βαλανε στην μεση ακριβως τα 'ματια της γατας' (τα αντανακλαστικα που συναντουμε στην ΕΟ)
Πιστευω οτι ειναι καλυτερη λυση απ'τα σαμαρια σε ολο τον δρομο. Αυτη ηταν βεβαια μια εξαιρεση γιατι σε αρκετους δρομους συνεχιζουν να υπαρχουν
Δημητρης
-
υπαρχουν πολυ πιο εξυπνες, καλαισθητες και αποτελεσματικες λυσεις απο τα σαμαρακια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έγινε μόνο και μόνο για να βολευτούν οι καραβανάδες του Παπάγου, καθώς η Μακεδονίας είναι δρόμος που ενώνει -στην προέκτασή του- την Κατεχάκη με το Χολαργό και την Αγ. Παρασκευή μέσω Δημοκρίτου
Nαι Πετρο για αυτο εγινε!!!
Ρε δεν σοβαρευομαστε λιγακι??!!!! :evil: :evil: :evil:Δεν πολυκατάλαβα την απάντηση. Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να έγινε. Πάντως η σχιζοφρενική στάση του δήμου Παπάγου έχει αρχίσει να μολύνει και το Χολαργό (του οποίου είμαι δημότης).
Στα σύνορα με Παπάγου όλοι οι δρόμοι έχουν ταμπέλες ότι το πάρκινγκ απαγορεύεται σε όλους(!), πλην τους μόνιμους κατοίκους που φέρουν μάλιστα και ειδικό σήμα(!!). Να δω τι άλλο θα δούμε.
-
Ομολογώ ότι έχω την ίδια απορία με τον yandr... (?)
-
Νομίζω ότι όσοι απο εσάς διαφωνείτε με την χρήση των σαμαρακίων κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Κατα την γνώμη μου η επέκταση τους θα βοηθήσει στον μηδενισμό των τροχαίων ατυχημάτων (εκτός αυτών που δεν προσέχουν τον δρόμο οι οποίοι ας πρόσεχαν) και θα έχει και άλλα επιπλέον πλεονεκτήματα για την χώρα μας όπως περιγράφω στην συνέχεια. Ακολουθούν οι προτάσεις μου.
(Α) Σαμαράκια σε όλες τις οδικές αρτηρίες της Αθήνας.Κηφισίας, Θηβών και Καβάλας είναι οι πρώτοι υποψήφιοι.Γιατί δηλαδή , δεν έχει σχολεία κοντά σε αυτές? Άσε που πρώτον έτσι κι αλλιώς σερνόμαστε στους δρόμους λόγω κυκλοφοριακού, και δεύτερον έχει και τυροπιτάδικα που θέλουμε να σταματάμε για να τσιμπήσουμε κάτι.
(Β) Όπως είπε και κάποιος πρίν αστειζόμενος, χωρίς να καταλάβει την σοφία των όσων είπε, πολυβολεία και διέλευση μόνο των κατοίκων απο τους δήμους. Μπορούμε να φέρουμε και τους στρατιώτες μας που επιτελούν ειρηνευτικές αποστολές σε Βοζνία, Αφγανιστάν και Ιρακ (συντόμως) για να φυλάττουν τις πράσινες γραμμές.
(Γ) Και εδώ παρακαλώ για ήχο μπάντας που παιανίζει μεγαλοπρεπείς ύμνους (τα παρακάτω είναι copyright δικό μου). Σαμαράκια στις Εθνικές οδούς. Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει ανεπίσημα με μπαλώματα αλλά πρέπει να ενταθεί και να γίνει πιο οργανωμένο. Επίσης να επεκταθεί και στην περιβόητη Ατική Οδό (μια άλλη ιδέα θα ήταν διόδια κάθε 500 μέτρα)
Τέλος να σημειώσω και άλλο ένα πλεονέκτημα της λύσης αυτής που εν δυνάμει μπορεί να αποτελέσει και μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των ελληνικών δρόμων. Έχετε παρατηρήσει σε αμερικανικές ταινίες τις μετατροπές που κάνουν οι διάφοροι αφροαμερικάνοι/μεξικάνοι κλπ για να χοροπηδάν τα αυτοκίνητα τους (υδραυλική ανύψωση και άλλα χαζά). Εδώ δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο κύριοι!! Με σαμαράκια τοποθετημένα σε σοφά μελετημένες αποστάσεις το αυτοκίνητο χοροπηδά χωρίς κανένα επιπλέον κόστος . Τώρα που το σκέφτομαι μάλιστα θα μπορούσε να βελτιωθεί και άλλο η κατάσταση αν στα σαμαράκια είχαμε εντάξει και αυτόματα ηχοσυστήματα με Ν το πληθος Watt με ήχεία (κατα προτίμηση κόρνες) ούτως ώστε να υπάρχει και η ηχητική πλευρά του θαυμαστού αυτού αμερικάνικου φαινομένου .
-
Ο χρήστης BOOGIE έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ( ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΖΟΥΜΕ ) ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟ ΟΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΤΛ . ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΙ ΕΝD ΣΕ ΣΠΙΤΙ! ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ...Η συζήτηση έχει ξεφύγει εντελώς από το θέμα αλλά εδώ δεν έχεις δίκιο. Πώς μπορείς να αγνοήσεις τις επίτηδες φτιαγμένες εξατμίσεις των αυτοκινήτων, των μηχανών και τα σαμπγούφερ; Οι οπτικές βελτιώσεις δεν βλάπτουν κανένα αλλά η ηχορύπανση είναι βλαβερή για την ψυχική μας υγεία. Αν τα αγνοούμε αυτά και λέμε και μπράβο σε κάθε μαλ..σμενο που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι ηχορύπανση τότε σε λίγο καιρό όλοι θα αποκτήσουμε πρόβληματα ακοής. Και γιατί να πρέπει να ανέχομαι τα μουσικά γούστα του καθένα από 4 τετράγωνα μακριά στις 3 το πρωί;
Προσπαθουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας (ή living standards όπως λένε και στην Αγγλία) προσέχοντας τις μικρές καθημερινές λεπτομέρειες της προσωπικής μας ζωής. Αν βελτιωθούμε προσωπικά τότε δεν δημιουργούμε και προβλήματα στον υπόλοιπο κόσμο.
-
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες στο ότι οι δήμαρχοι το έχουν πάρει σκοινι κορδόνι να τοποθετούν σαμαράκια όπου τους ζητηθεί απο περοίικο, για τους ψήφους. Μπορούμε όμως να μάθουμε απο κάποιον για το τι μπορεί να γίνει με νομική ενέργεια από εμάς τους κατοίκους τέτοιων περιοχών εναντίον των δήμάρχων η αρχόντων που τα τοποθετούν. Διοτι εγώ προσωπικά νοιώθω ότι σαν πολίτης που ενοχλούμε απο τις ενέργειες του Δημάρχου της περιοχής μου τελικά δεν έχω κάνει κάτι για να τον υποχρεώσω να ακούσει και την δική μου γνώμη -διαφωνία- με τις ενέργειες του. Δηλαδή μπορεί κάποιος απο εμάς που είναι νομικος να μας πεί την πορεία ενεργειών (μυνησεις κ.λ.π.) με παράδειγμα κειμένου σε μήνυση (περίπου ιδιες θα είναι θα αλλάζει μόνο το σημείο που έχει τοποθετηθεί το σαμάρι) Ωστε να νοιώσει το υπέυθυνο άστομο μία πίεση απο την αντίθετη κατεύθυνση ( να έχει δηλαδή τον φόβο για τιμωρία ) και έτσι να αρνείται την εκτέλεση τέτοιων διευκολύνσεων??
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Στα σύνορα με Παπάγου όλοι οι δρόμοι έχουν ταμπέλες ότι το πάρκινγκ απαγορεύεται σε όλους(!), πλην τους μόνιμους κατοίκους που φέρουν μάλιστα και ειδικό σήμα(!!). Να δω τι άλλο θα δούμε.Αλήθεια, αυτό είναι νόμιμο;
Δηλαδή οι μη-δημότες Παπάγου που πληρώνουν τα ίδια τέλη κυκλοφορίας με τους δημότες του έχουν λιγότερα δικαιώματα να παρκάρουν στους (κοινόχρηστους θυμίζω) δρόμους του Παπάγου; Από πότε ο δήμος Παπάγου έχει αγοράσει τα δικαιώματα παρκαρίσματος στους δρόμους και τα χορηγεί μόνο στους δημότες του;
Θεωρούσα ότι απαγορεύεται η στάθμευση σε κάποιο δρόμο επειδή αν επιτρεπόταν θα δημιουργούσε προβλήματα στην κυκλοφορία. Τώρα μαθαίνω ότι στον δήμο Παπάγου οι δημότες δεν δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία αλλά το δημιουργούν μόνο οι 'άλλοι'!
Ρε, είμαστε με τα καλά μας;! Καθόμαστε και ανεχόμαστε τέτοια νταβατζιλίκια;!
-
αυτο γινεται γιατι ερχονται απο παντου και παρκαρουν στου παπαγου λογο μετρο. Αν εισαι κατοικος και δεν εχεις γκαραζ την εχεις βαψει....Ειλικρινα
Βεβαια δεν ειναι λυση να απαγορευεις κιολας αλλα...ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις! -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
αυτο γινεται γιατι ερχονται απο παντου και παρκαρουν στου παπαγου λογο μετρο. Αν εισαι κατοικος και δεν εχεις γκαραζ την εχεις βαψει....ΕιλικριναΑνδρέα, τότε έπρεπε ο δήμος να είχε απαιτήσει να φτιαχτεί πάρκινγκ για το μετρό. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα!
Στο κάτω-κάτω εμένα δε με αφορούν τα προβλήματα του Παπάγου. Και στην Καλλιθέα συναγωνιζόμαστε την Κυψέλη σε δυσκολία εύρεσης πάρκινγκ εδώ και δεκαετίες αλλά δεν κάναμε τίποτα τέτοιο, το μόνο που κάναμε είναι να φτιάξουμε πολυόροφο πάρκινγκ στην πλατεία Κύπρου, 100μ. από τον σταθμό του ηλεκτρικού.
Θόρυβος από "φτιαγμένα" αμάξια, μηχανές, στερεο