-
Suzuki Swift 1,3...
Όταν οδηγάω σαν άνθρωπος(λόγια της μάνας μου) γύρω στα 8l/100km(7,5-8,5)...
Οταν πάλι το πηγαίνω σα γάιδαρος(πάλι λόγια της μάνας μου),δηλαδή τελικιάσματα κλπ κλπ, μπορεί και το 11άρι,αλλά επουδενί παραπάνω...
-
Mazda 6 1.8
Κατανάλωση :
Σε ανοικτό αυτοκινητόδρομο με ταχύτητες 100-190 γράφει μέση 8.3, μέσα στην πόλη έχω δεί μέχρι 11.4
Αυτονομία :
750 χλμ (65 λίτρα) με ένα γέμισμα σε μικτό δρόμο, Εθνική και πόλη με clima, cruise control και φόρτωμα μέχρι αηδίας
Ειμαι πολύ ευχαριστημένος -
Citroen Xantia 1.6, 11 με 12 λτ σε συνθήκες πόλης. Γυρνώντας από Σουηδία που είμουν μόνος μου και βαριόμουνα να τρέξω, έκανα 750 περίπου χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα με απλή βενζίνη (όχι την πιο απλή αμόλυβδη αλλά τη μεσαία).
Citroen C5, 2.000cc, 11.1 σε μικτές συνθήκες πόλης (όχι μποτιλιαρίσματα αλλά ούτε γρήγορα). Σε ταξίδι το εξής: Γέμισα Αθήνα, πήγα στα Τζουμέρκα και γύρισα μέχρι Κόρινθο όπου και ξαναέβαλα με το computer να λέει ότι είχα 30κμ ακόμα).. Λίγο πάνω από 800κμ με ήρεμη οδήγηση και μόνο με ξεσπάσματα σε προσπεράσεις. Πάντα το κλιμα αναμένο εννοείται.
-
GPunto 1.4 16V 95(απο υπολογιστη ταξιδιου):
πολη:9.4 - 10.5
Ε.Ο. :5.7 - 7.2Καμια σχεση φυσικα με αυτα που δινει ο κατασκευαστης...
-
Αχχχχ, smart CDI εντος πολης ..... Δεν σας λεω γιατι θα πεσουμε σε καταθλιψη ολοι μαζι!
-
Ο χρήστης kasper έγραψε:
Αχχχχ, smart CDI εντος πολης ..... Δεν σας λεω γιατι θα πεσουμε σε καταθλιψη ολοι μαζι!Για το απλό smart έχω ακούσει καταναλώσεις ως κατώτατη τιμή τα 5-5,5lt/100km...
Πόσο τσάμπα μπορεί να κινείται πια το CDI?
Αν κινείται σε πιο χαμηλά επίπεδα, πρέπει να κινείται με αέρα... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αχχχχ, smart CDI εντος πολης ..... Δεν σας λεω γιατι θα πεσουμε σε καταθλιψη ολοι μαζι!
Για το απλό smart έχω ακούσει καταναλώσεις ως κατώτατη τιμή τα 5-5,5lt/100km...
Αν κινείται σε πιο χαμηλά επίπεδα, πρέπει να κινείται με αέρα...Για ένα πολύ μικρό (Daihatsu????) που βγήκε το πιο οικονομικό όχημα παγκοσμίως έχετε ακούσει;;; 4.5 λίτρα αν θυμάμαι καλά. Θέλω ένα τέτοιο!!!
-
Σε λιγο θα καταληξουμε σαν τους κινεζους με τα ποδηλατακια και τα ταξι με εκεινον τον φουκαρα μπροστα που τα σερνει.Μονο μην του πεις πηγαινεμε πεντελη γιατι δεν εχει και πολυ ροπη
-
Matiz 1.0 '03 μέχρι πρότινος είχα μέσα στην Αθήνα 6 λίτρα / 100 χλμ (με ρεκόρ 31,4 λίτρα 539 χλμ). Τώρα τελευταία κάτι στράβωσε και έχω ~8 λίτρα!!!
Με το Outlander μέσα στην Αθήνα ~ 12 λίτρα (αλλαγές στις ~2500 στροφές) ενώ εθνική θετικό ρεκόρ 7,85 (με σταθερά 100 χλμ και turbo κλειστό) ενώ αρνητικό ρεκόρ ~17 λίτρα. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αν κινείται σε πιο χαμηλά επίπεδα, πρέπει να κινείται με αέρα...Για ένα πολύ μικρό (Daihatsu????) που βγήκε το πιο οικονομικό όχημα παγκοσμίως έχετε ακούσει;;; 4.5 λίτρα αν θυμάμαι καλά. Θέλω ένα τέτοιο!!!
Το cuore; Ρώτα τον dmitspan
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αν κινείται σε πιο χαμηλά επίπεδα, πρέπει να κινείται με αέρα...Ειμαστε κατω απο 5 ναι!
Εγω με το TSI δεν μαζευομαι στην πολη απο καταναλωση,και η ιταλιδουλα γεμιζει με 20 ευρω και τις κραταει 1 μηνα με κατα μεσω ορο 5χλμ/μερα
Μου το λεει κιολας οτι με 20 ευρω το γεμισε! ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ!!!
Γεμισα πατρα με 61 ευρω και ιταλια θελω καμια 80αρα αφου η 95+ εχει 1,44/lt -
peugeot 106 rallye 00 με 120.000χλμ
μέση κατανάλωση 8.4λτ /100
πέφτει πολύ δύσκολα κάτω από τα 6,5λτ
δεν ανεβαίνει εύκολα πάνω από τα 12λτ -
Τα λάντα καίνε πολύ (τουλαιχστον τα παλιά) αυτό σας λέω μόνο. Εντός πόλης έχω χάσει τον λογαριασμό μπορεί να προσπαθήσω να το μετρήσω αλλά είναι πάρα πολύ. Για 1200 κυβικά καίει πολυ βενζίνη εντός και εκτός πόλης.
-
Ο χρήστης ladokrator έγραψε:
Τα λάντα καίνε πολύ (τουλαιχστον τα παλιά) αυτό σας λέω μόνο. Εντός πόλης έχω χάσει τον λογαριασμό μπορεί να προσπαθήσω να το μετρήσω αλλά είναι πάρα πολύ. Για 1200 κυβικά καίει πολυ βενζίνη εντός και εκτός πόλης.Tα παλια εκαιγαν βενζινα (και οτι αλλο υγρο εκτος απο νερο) και εβγαζαν απο την εξατμηση ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το ποιο οικονομικό βενζινοκίνητο μικρό, θέλεις να πεις. Γιατί για τα diesel η κατανάλωση αυτή είναι για γέλια! Το smart σε cdi φτάνει τα 3,5λίτρα στα 100χλμ...
-
Το ποιο οικονομικό βενζινοκίνητο μικρό, θέλεις να πεις. Γιατί για τα diesel η κατανάλωση αυτή είναι για γέλια! Το smart σε cdi φτάνει τα 3,5λίτρα στα 100χλμ...
-
...γκουχ γκουχ...υπάρχει ένα μεγάλο thread που λέγεται 'Έρευνα Κατανάλωσης'...μήπως να βοηθήσετε εκεί και εσείς;
-
clk430 W208.
απο 9 λιτρα το λιγοτερο μεχρι 15 λιτρα το ανωτερο.
μεσο ορο με ενα ρεζερβουαρ,62 λιτρα,
βγαζω γυρω στα 500 με 550χλμ.
οδηγηση και μεσα σε πολη αλλα και σε εθνικη οδο.
γενικα παντως δεν το παταω πολυ. -
21 στα 100, στα 190 χαω
-
Πάντα σε ανοικτό δρόμο (ΕΘΝΙΚΗ) με λογικές ταχύτητες (δεν έχω φάει κλήση ποτέ για υπερβολική ταχ.)
Fiat TIPO 1.4 1992 το πιο οικονομικό 6.2 λτ/100χλμ
Toyota Yaris Verso 2002 (με 100άρα Ultimate-την χρειάζεται...) 7.2λτ.
Zafira 1.6 2000 με μπόλικα χλμ. στην πλάτη της 9,3λτ. με πλήρες φορτίο 6 άτομα συν αποσκευές
Daihatsu Cuore 1997 (850cc) της πεθεράς μου κούτσα κούτσα με 100-110χλμ την ώρα ταχύτητα μόλις 4,5λτ. αλλά βαριέσαι τη ζωή σου
Πόση βενζίνη καταναλώνει το αμάξι σας!