Καταρχήν νομίζω ότι στο βιβλίο σημάτων, σε περιπτώσεις που σε μια διασταύρωση συναντούνται κάθετα 2 οχήματα και έχουν STOP, στην ερώτηση 'ποιος έχει προτεραιότητα', η σωστή απάντηση είναι 'κανένας και οι οδηγοί πρέπει να συνεννοηθούν μεταξύ τους'.
Επίσης, είχα τρακάρει πριν λίγο καιρό σε πολύ παρόμοια κατάσταση:

Αριστερά είναι η λεωφόρος (Βουλιαγμένης). Το 2ο STOP επί της νησίδας του παραδρόμου είναι επειδή έχει αρκετό πλάτος για να σταματήσει ένα αυτοκίνητο ερχόμενο από τον κάθετο, απ' όπου έρχεται το κίτρινο δηλαδή.
Εγώ ήμουν αυτός με το κίτρινο, ήμουν από δεξιά του κόκκινου και με βρήκε από τη μέση και πίσω.
Παρ' όλ' αυτά, βγήκε συνυπαιτιότητα γιατί (σύμφωνα με τα νομικά τμήματα των ασφαλιστικών) το STOP του παραδρόμου, ΑΝ είναι τοποθετημένο μόνο αριστερά, εννοεί μόνο παραχώρηση προτεραιότητας για αυτούς που μπαίνουν από τη λεωφόρο στον παράδρομο. Για να ισχύει ΚΑΙ για τον κάθετο που έρχεται από δεξιά, θα έπρεπε να υπήρχε STOP ΚΑΙ στα δεξιά του παραδρόμου. Άρα αυτός που έρχεται από τον κάθετο δεν έχει προτεραιότητα σε αυτή την περίπτωση (και μάλλον σε καμιά περίπτωση, γιατί μου είπαν ότι δεν ισχύει το 'από δεξιά προτεραιότητα όταν έχουν και οι δύο STOP', τουλάχιστον όσον αφορά τις κρίσεις σε δικαστήριο).
Επίσης, από τα νομικά τμήματα πάλι, έμαθα ότι σε όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν STOP ΚΑΙ στους δύο (οποιουσδήποτε) κάθετους που διασταυρώνονται, αυτό που έχει μπει μεταγενέστερα είναι παράνομο . Αν θέλει κάποιος να το ψάξει και βρει ποιο από τα δύο STOP έχει τοποθετηθεί μετά το άλλο, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το στοιχείο υπέρ του.
Μετά από αυτό τον γενικό παραλογισμό, απλά σταματάω και ελέγχω σε αυτές τις περιπτώσεις. Ειδικά εκείνο το σημείο το μούτζωσα και πλέον περνάω σπάνια.