Oct 2, 2003, 6:04 PM

Εγώ έκανα την κίνηση τελικά να ανοιξω ένα καινούριο φόρουμ για τα παλαιότερα μοντέλα της Ιταλικής φίρμας μιας και στο Α147 δεν χωράμε.
Είμαι κάτοχος τυπικής 'τριζάτης ' Alfa 33 1.4 IE L 90 ίππων με ψεκασμό Marelli.
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την αξιοπιστία και την απόδοση του μοτέρ πρώτα απ'όλα.Απο εκεί και πέρα το χάος βέβαια .
Είμαι συνέχεια με το σπρέυ λίπανσης των ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών και των διακοπτών του εσωτερικού φωτισμού κλπ κλπ.
Πρόσφατα ρύθμισα και το στροφόμετρο που έδειχνε ότι ήθελε (έχει μια μικρή βίδα που ρυθμίζει τις ενδείξεις στην δεξιά κάτω μεριά ).
Οι βλάβες αρκετές αλλά όχι και ακριβές διότι υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση ενω είναι και φθηνά (πρόσφατα άλλαξα κρεμαγιέρα που...έχει 1000 ευρώ καινούρια ενω με 150 κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά με τη μεταχειρισμένη.)
Τελική ταχύτητα βλέπω 190 στο κοντέρ ενώ ο κόφτης είναι στις 6800 και τον συναντω πολύ συχνά .Της έχω βάλει και μπροστινή ζανφόρ,ενω έχω τα ΚΟΝΙ τα κόκκινα γιατί με νοιάζει και η μεσούλα μου.Για κράτημα δεν συζητώ,το αυτοκίνητο διδάσκει ενω με το φίλτρο της ΚΝ ο κινητήρας απέκτησε και αξιοπρεπή ροπή πάνω απο τις 1500 σ.α.λ.
Δεν θα πώ άλλα για να υπάρξει συζήτηση και απο τους υπόλοιπους κατόχους ΑR33 ή άλλων παλαιότερων μοντέλων...