-
Σαράντη σαν αυτά τα ζώα της φρουράς στη βουλή είχες να κάνεις; Ναι μωρό μου....Α για αυτό ήσουν μες τα νεύρα. Αυτοί είναι εντελώς ζώα.
Λοιπόν άκου ονόματα που πήραν στην αστυνομία και εννοείται τους έκοψα την καλημέρα: Ο Σ. Ωωωχ αυτός έτρωγε ξύλο από όλους. Άσε που δεν ήξερε να γράφει. Αστυνομικός.
Ο Γ. Αυτόν όλοι τον πέρνανε στο ψιλό. Ποιο βλάκας σε παίρνει ο Άγγελος. Αστυνομικός.
Ο Σ. Σαράντη δεν ήταν χαζός. Σωστά. Ήταν όμως αγαθοβιόλης και ήταν ικανός να ανοίξει στον κλέφτη να μπει στο σπίτι.
Ο Π. Σαράντη αυτός μόνον να χωρίζει καταστάσεις ήξερε. Να επιβληθεί με τπτ. Περαστικά μας Λένα.
Ο Θ. Πόσο μέσον έβαλε για να τον πάρουν. Δεν έβαλε. Εϊχε τα τυπικά προσόντα. Βλακεία όσο δεν πήγαινε άλλο.
Ο Θ μάλιστα όποτε έρχεται δεν φοράει κράνος. Στην τροχαία είναι το (λογοκρισία) καλόπαιδο. Και τον πετυχαίνω με τον Σ πίσω μια μέρα στα φανάρια. Αυτός είναι σε κοντινό νομό.
Ρε Σαράντη τι γίνεται; Τι γίνεται Θ; Το κράνος στο σπίτι; Άσε ρε Σαράντη. Άντε ρε βλάκα μη σου τραβήξω μια κλωτσιά στην πάπια και σκορπίσεις εσυ αντί για την πάπια. Γ (λογοκρισία) πουλημένε.
Πρόσεξε πως μιλάς. Παρε τα (λογοκρισία) και του Κ και ελάτε να μας τα (λογοκρισία) αέρα.
Τι έκανε Σαράντη; Με ξέρει από το λύκειο τι είμαι. Δε μίλησε ξανά.
Για αυτό σου λέω. Άστο με τα Ελληνικά...
Με πετυχαίνει με την Ε που τα είχα μια μέρα να παίρνω καπνό. Σαράντη πάμε για τρέξιμο; Αυτός ποτέ στη ζωή του δεν έχει τρέξει αλλά για να δείξει στην Ε πως είναι αθλητικός τύπος.
Ξέρεις ρε να τρέχεις; Ναι πάω και βάρη. Άντε ρε; Ναι με τον τάδε πάμε. Και εμένα τι μου το λες; Έλα λίγο ρε στο καπό αυτού του αυτοκινήτου να δω αν βάλουμε χέρι πόσο δύναμη έχεις;
Τρελός είσαι ρε; Εγώ; Εσύ είσαι ρε που θα μου το παίξεις γυμνασμένος. Άντε τράβα στο γκομενάκι σου τον τάδε να κάνετε όχι βάρη. Έτσι. Όχι σε εμένα μα (λογοκρισία). Βαράκια κάνετε βλάκα.
Ανέβηκα στον μότορα με την Ε και φύγαμε. Τι θα τον έκανες Σαράντη στο χέρι; Τπτ ρε. Λυπάμαι το καπό του ξένου ανθρώπου. -
σοβαρή η ερώτησις...
Ρε συ σαράντη, εργάζεσαι?
Που βρίσκεις τόση ενέργεια/χρόνο να γράφεις διαρκώς?Ε?
-
Ναι.....Σαράντη μείναμε από λάστιχο. Τι ώρα είναι; Ε είναι...5 το πρωί.
Πας καλά ρε Λένα; Με παίρνεις στις 5 τα ξημερώματα να μου πεις για το λάστιχο; Αντί να έρθεις στις 2 έχει πάει 5 και ακόμη; Σαράντη τα λέμε στο σπίτι αυτά.
Έλα να μας πάρεις. Είμαστε σε ερημικό δρόμο. Τι ερημικό; Που είστε;;; Σε εκείνο το δρόμο. Ε γεμάτος φώτα είναι. Ναι αλλά 4 γυναίκες μόνες;
Μπείτε στο αμάξι να μην φαίνεστε πως είστε γυναίκες. Στο αμάξι είμαστε. Βάλατε τρίγωνο; Ναι βάλαμε. Που; Μπροστά.
Ρε Ελένη πάλι τα ίδια. Τι να το κάνεις μπροστά; Να βλέπω μην μας το κλέψουν.
Πάνε βάλτο πίσω. Θα με δει ο βιαστής και θα σταματήσει να με βάλει στο αμάξι και να με βιάσει. Δεν πάει καμία μας.
Ρε μπελά που βρήκα.
Λοιπόν άκου. Σε τρία τέταρτα θα αρχίσει να ξημερώνει. Μην αγχώνεσαι. Τόσο πολύ θα αργήσεις για να μας πάρεις;
Είπα πως θα έρθω να σας πάρω; Και τι θα κάνουμε;
Πείτε τα μεταξύ σας. Σαράντη είμαστε αβοήθητες. Είστε στις 5 το βράδυ ενώ έπρεπε να είσαι σπίτι στις 2.
Κάτσε τώρα να σκέφτεσαι τι να κάνετε. Σαράντη κανόνισε δε θα περάσει έτσι αυτό.
Λένα. Στις 2. Τώρα έκλεισε το μαγαζί. Ατύχησες. Καληνύχτα.
Κ που είσαι ρε; Τώρα βρήκες; Άστο συνέχισε. Άντε καλό βόλι. Σ τι κάνεις; Ξύπνα. Πάρε ρε το αμάξι και πάνε να πάρεις τι Λένα με τις φίλες της είναι σε εκείνο το δρόμο.
Αν πάω εγώ θα έρθουν μόνες τρέχοντας. Άντε παλίκαρε.
Σαράντη ξύπνα. Άσε με κοιμάμαι. Αφού μιλάς δεν κοιμάσαι.
Κοιμάμαι σε παρακαλώ θα μου φύγει ο ύπνος.
Καλά ρε παλάβωσες;; Μούσκεμα με έκανες!! Σήκω είπα Σαράντη να λογαριαστούμε.
Σε παρακαλώ Λένα. Μην χρησιμοποιείς λέξεις που με κάνουν να χάνω την ψυχραιμία μου.
Όχι θα λογαριαστούμε κάθαρμα. Μην το κάνεις αυτό σε θερμοπαρακαλώ. Θα αρπάξω άσχημα χωρίς να το θέλω. Ηρέμησε και άλλξε λεξιλόγιο θα με κάνεις ταύρο σε υαλοπωλείο.
Πάμε κάτω τώρα Σαράντη. Λένα μην το συνεχίζεις ειλικρινά παίζεις με μια πλευρά του χαρακτήρα μου που έχω πρόβλημα να ελέγξω.
Κουνήσου και κατέβα κάτω τώρα. Έγινεεε.
Γιατί δεν ήρθε να μας πάρεις; Γιατί δεν ήρθες στις 2; Δλδ εκδίκηση Σαράντη; Ναι. Μπράβο σου ρε. Ευχαριστώ.
Εσύ γιατί δεν ήρθες στις 2; Παιρνούσαμε καλά. Μπράβο ρε. Διάλεξες την δική σου καλοπαίραση αντί για εμένα; Και μετά γιατί εγώ κοίταξα την δική μου ξεκούραση αντί για εσένα;
Θα πας να πάρεις το αμάξι από την αντιπροσωπεία. Δικό σου είναι και θα πάω εγώ; Ναι γιατί δεν ήρθες να μας πάρεις. Θα πας να πάρεις το αμάξι.
Μη σε κάνω να πάρεις τα βουνά. Σταματάμε εδώ. Μου έκανες και το μαξιλάρι μούσκεμα. Ξημερώματα θα ερχόσουν αν δεν είχες λάστιχο στο σπίτι και ζητάς και τα ρέστα;
Να κοιτάς τα μούτρα σου Σαράντη. Αρχίσαμε το δεύτερο ημίχρονο...
Καλά Ελένη θα τα κάνω όλα εγώ. Άσε με να ξεκουραστώ.
Σαράντη κοιμάσαι; Ναι....Σαράντη συγνώμη που σου φέρθηκα έτσι.
Δεν πειράζει μην αγχώνεσαι. Θα σου σπάσω το αμάξι και θα πω να το πάνε στον λαμαρινά. Να το κάνεις Σαράντη το αξίζω.
Έλα να σου κάνω κακό κορίτσι αγκαλίτσα. Σαραντούκο μου!! -
@gatoz said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)
:σοβαρή η ερώτησις...
Ξυλογλυπτική. Μαζεύω και ξύλα τα κόβω τα καθαρίζω κλπ.
Από μικρός ήμουν "παλούκι".... -
@gatoz said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)
:σοβαρή η ερώτησις...
Έχει ανοίξει καμιά θέση στην εταιρεία σας;

-
Καλά, καλά. Όταν ενωθούν όλα τα μεμονωμένα κείμενα και γίνουν επισόδεια στην τηλεόραση.
Χώρια το βιβλίο που θα χτυπήσει με το καλημέρα 2 εκ πωλήσεις και θα το ζητήσουν 120 χώρες μεταφρασμένο.
Εδώ ο αμόρφωτος Τσίπρας....Σκόνη θα φάει.
Ιστορία ζωής είναι. Το κακό είναι πως τα αρχικά ανήκουν σε υπαρκτά πρόσωπα που αν με πάρουν χαμπάρι με μαχαίρια και τσεκούρια θα με κυνηγάνε.
Τεσπα. Η τέχνη δεν κάνει πίσω. -
Ναι;; Μαx ο Κ είμαι. Έλα ρε άρχοντα. Τι ώρα είναι; Τέσσερις Μαx.
Τι έγινε ρε βρυκόλακα; Δεν κοιμάσαι; Έδωσα το αμάξι μου στην ανηψιά μου. Μπράβο ρε Κ. Έτσι σε θέλω ρε παλίκαρε. Να την δείχνεις ρε την αγάπη σου. Μην είσαι σφιγμένος. Καλά έκανες και έδωσες την Μερσεντές στην ανηψιά.
Σε χαίρομαι ρε άρχοντα. Μαx με πήρε πριν λίγο τηλ και έφυγε από το δρόμο και χτύπησε λίγο το φτερό σε ένα δέντρο. Είναι όμως μια χαρά. Θα πάμε να πάρουμε το αμάξι και την ανιψιά;
Έχει πάθει σόκ και δε μπορεί να το οδηγήσει. Εεε ναι αλλά καλά έκανες και της το έδωσες. Μην απογοητεύεσαι τώρα για εκεί λίγο που χτύπησε το φτερό. Σαράντη ο Κ έπαθε τπτ; Όχι μωρό μου, μια γρατζουνιά στο φτερό της Μερσεντές του έκανε η ανιψιά του. Θα πάρω το δικό σου να πάω. Θα σε πάρω να σου πω Λένα. Έγινε Σαραντούκο. Να προσέχεις. Έγινε αστέρι φεύγω.
Έρχομαι σφαίρα να σε πάρω να πάμε Κ. Άρχοντα τπτ ρε δεν είναι το φτερό.
Θα το πάμε και θα στο κάνει αγορίνα καλύτερο και από εργοστάσιο. Ευτυχώς η ανιψιά που είναι καλά. Ναι Μαx κομμάτια να γίνει το αμάξι. Να είναι καλά η μικρή. Καλά όχι και κομμάτια να γίνει. Εβδομήντα χήνες έσκασες. Χαλάρωσε. Αλλά ναι πάνω από όλα η υγεία. Κ μαύρη δεν είναι η Μερσεντες σου; Ναι. Α να και η ανιψιά σου.
Τα λάστιχα στην άσφαλτο…..Ρε συ αυτό έφερε σβούρες. Εκείνη η μαύρη Μερσεντές δεν είναι η δικιά σου; Ναι Μάξ….Καλά ας πάμε από κοντά. Πάνε στην ανιψιά σου να ρίξω μια ματιά στο Μερσεντεζόνι.
Τούμπα έφερε αυτό. Δεν έμεινε τπτ ατσαλάκωτο. Μαξ χάλια έγινε ρε. Έλα ρε. Μη μασάς. Να εκεί, κοίτα. Ένα ζαντολάστιχο στην πένα είναι. Α και το φανάρι το πίσω ρε από τη μεριά του οδηγού. Κοίτα άρχοντα ανάβουν και τα αλάρμ λέμε.
Ε εντάξει, ο ουρανός, μπορεί μωρέ τώρα. Θα αλλαχτεί δεν είναι τπτ. Βάλε και 4 πόρτες σιγά το πράγμα. Και 3 ζαντολάστιχα. Το παρ πριζ όμως ε. Μερσεντές ρε λέμε. Τπτ δεν έπαθε.
Όπως και το πίσω τζάμι. Μπορεί να δουλεύουν και οι αντιστάσεις να μην θολώνει το χειμωνα. Ρε Μαξ πως θα το κυκλοφορήσω έτσι το χειμώνα; Εντάξει ρε λέμε τώρα. Ναι όμως χα. Άρχοντα γλύτωσε η μηχανή.
Έτσι;; Απλώς πρέπει να την κατεβάσουμε από το δέντρο…..Κ δύο ή τέσσερις εξατμίσεις είχες; Τέσσερις. Ά ρε κουφάλα. Σου βρήκα τις 3 στο χωράφι. Α και η μάσκα μιλάμε ατσαλάκωτη. Το αστέρι που να πήγε…..Στο δέντρο ρε συ έχει αρκετό πράγμα. Κάτσε να κατεβάσω χωρίς να πέσει ο κινητήρας στο κεφάλι μου.
Έλα μάγκα. Τυχερός είσαι. Καζανάκι και καταλύτης. Έλα πάρτα. Α ρε. Το πορτ παγκάζ μαζί ήταν. Μια χαρά. Ε και ένα βάψιμο αν το κάνεις αφού πρώτα μπει σε καλίμπρα. Έλα άντε καινούργιο θα γίνει.
Άκου. Μετά το βάψιμο, εγώ ρε μάγκα μου. Με ξέρεις. Στο γυάλισμα είμαι άπαιχτος. Θα τυφλώνεται ρε όποιος το κοιτάει το αστέρι. Κεραμική το είχα κάνει στη Σαλλόνικα Μαξ. Α ναι ε;
Σιγά ρε. Εκεί κολλάμε εμείς τα αλάνια; Εγώ θα στο πάω να στην κάνουν. Μη μασάς λέμε άρχοντα. Να κοίτα το κορτσούδι η ανιψιά μια χαρά είναι. Μιλάει και στο κινητό όλη την ώρα. Το ξεπέρασε κι όλας.
Ωωωχ θα σπάσει το κλαδί!!! Όχι ρε γμτ!!! Έπεσε άρχοντα ο κινητήρας….Έσπασε το κέρατό μου…..Έλα ρε θα πάμε στον Φόντα κατά εκεί. Θα έχει μιλάμε έτοιμο για εσένα. Φέρνει AMG Μαξ; Μην κολάς ρε. Με έναν αυτοκόλλητο AMG θα στο κάνω σε ένα 10λεπτο.
Κάτσε να το φορτώσουν. Σαράντη πως είναι το αμάξι του Κ; Για πέταμα. Σοβαρά; Ναι. Έμειναν κάτι εξατμίσεις, οι πινακίδες, ο καταλύτης. Τπτ άλλο; Α και η γρίλια Λένα. Κάτσε έρχεται να παραγγείλουμε άλλη Μερσεντες.
Λοιπόν άρχοντα να δούμε τη δικιά σου με τις καινούργιες προσφορές. Να αυτή η προσφορά είναι πολύ καλή. Με 80.000 ευρώ, δώρο το τασάκι. Μια χαρά άρχοντα. Με το σήμα της Μερσεντές. Ορίστε. Πρώτη.
Α έχει και ένα καπέλο της Μερσεντές. Σαράντη δεν μπορούσαν να δίνουν δύο; Αμάν Λένα. Για τον οδηγό. Α και 2 παγούρια με την υπογραφή του Χάμιλτον. Αυτά είναι δώρα λέμε. Έχει τπτ άλλο;
Δύο πόστερ AMG για το δωμάτιο. Άμα πληρώνεις άρχοντα….Α να ρε. Και ποτήρι με το σήμα της Μερσεντές. Μας σκλαβώνουν!! Και 2 παντόφλες 45 νούμερο. Είσαι ρε Κ για 45; Με το ζόρι Μαξ. Δεν πειράζει, θα τις έχεις σαν κορνίζα.
Ένα στικάκι AMG, ένα λουράκι για σκύλο AMG. Κ θα χρειαστείς σκύλο. Δε δίνουν Μαξ σκύλο; Όχι. Είναι στο εργοστάσιο ακόμα. Δεν είναι έτοιμος.
Μια χαρά είσαι Κ. Εξαιρετική προσφορά.
Το χτυπάς. Να είσαι καλά ρε Μαξ. Εγώ δεν ξέρω από αυτά. Έφυγες να το κλείσεις.
Σαράντη, πολύ ωραία δώρα δίνουν. Ναι Λένα η κούπα του καφέ τα σπάει. Ρε Σαράντη 80.000 ευρώ για λουράκι σκύλου;;
Άσε με μωρέ Ελένη. Για τα γκάζια το παίρνεις. Ναι και μετά το κλαις. Έτυχε μωρο μου. Σαραντούκο μου αγκαλίτσα!! -
Σαράντη από τον Κ περίμενα να το κάνει ανταλλακτικά τελικά η ανιψιά του τα κατάφερε.
Α καλά Λένα. Όλοι στο σόι τέτοιοι είναι. Όλοι έχουν τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο που πήγε για παλιοσίδερα.
Αλλά έχουν ταλέντο. Τους παραδέχομαι. Δεν έχουν χτυπήσει άλλο αυτοκίνητο και έχουν βγει και ατσαλάκωτοι.
Πως τα κατάφεραν; Αφού σου είπα έχουν ταλέντο.
Κοίτα. Στη μηχανή η μπαγάσας δεν παίζεται. Ξεχνάει να το κατεβάσει λέμε. Μόλις πιάσει τιμόνι το τιμόνι θέλει να φύγει από το αμάξι.
Με το ζόρι κάθεται να το πιάσει. Σαράντη ο 6ζωνικός κλιματισμός πως λειτουργεί; Λένα.....Όπως ο 4ζωνικός αλλά έχει και στο πορτ παγκάζ.
Γιατί έχει στο πορτ παγκάζ; Για την πεθερά. Καταλαβαίνει ο υπολογιστής πως έβαλες την πεθερά και ενεργοποιεί τον κλιματισμό στο πορτ παγκάζ.
Εκεί θα βάλω Λένα τη μάνα σου. Το περίμενα Σαράντη.
Έξι χιλιάδες τα λάστιχα; Γιατί Σαράντη τόσο ακριβά;
Ερωτήσεις που μου κάνεις ώρες ώρες. Είναι από τα χέρια του Χάμιλτον. Πανάκριβα είναι Σαράντη. Ελένη τα είχε στην έπαυλή του λέμε. Μια χαρά είναι η τιμή.
Ο αισθητήρας αγάπης τι είναι πάλι αυτό; Καινοτομία μωρό μου. Από την θερμοκρασία του σώματος βάσει ειδικού λογαρίθμου σε συνεργασία της ΑΙ της Μερσεντες καταλαβαίνει το αμάξι πόσο το αγαπάς.
Αν δεν το αγαπήσεις όσο πρέπει, σβήνει ο κινητήρας. Και αν είμαι στο αντίθετο ρεύμα εκείνη της ώρα;
Να πρόσεχες Ελένη. Και αυτό ψυχή έχει. Εντάξει θα σβήσει πάνω στην προσπέραση.
Και τι θα γίνει; Τπτ μη μασάς αν σκοτωθείς έχουν συμβόλαιο με τον Άγγελο και αναλαμβάνει η Μερσεντές την κηδεία σου. Δεν πάμε καλά Σαράντη.
Για αυτό δεν μπορούν να αγοράσουν όλοι Μερσεντές Λένα.
Ο αισθητήρας υγρών κατάλαβα Σαράντη τι είναι. Σε μετράει για να μην πάθεις αφυδάτωση. Ναι αλλά πρόσεξε. Αν δει πως τα ούρα σου είναι πάνω από το κανονικό όριο, σταματάει αμέσως το αμάξι για να πας να κάνεις τσίσα.
Και αν είμαι στο κέντρο τι θα κάνω; Θα πας να κάνεις τσίσα Ελένη.
Που;; Στην πλατεία; Κάπου θα βρεις. Και θα αφήσω το αμάξι για να κάνω τσίσα γιατί αλλιώς δε θα πάρει μπροστά; Εκτός αν βρεις άλλον να το οδηγάει που θα πρέπει να μην έχει πάνω από το κανονικό όριο ούρα.
Η καρδιά αυτή γιατί είναι; Για το καλό σου Ελένη. Δλδ;
Αν αγχωθείς σβήνει το αμάξι για να χαλαρώσεις. Μα αν σβήσει θα αγχωθώ περισσότερο.
Δεν είναι έτσι τα ιατρικά Λένα. Μα αν σβήσει νύχτα σε ερημικό δρόμο θα περιμένει πότε θα ξε-αγχωθώ;;
Θα πεθάνω από τον φόβο μου.
Μπράβο είπες τη σωστή λέξη. Αν σχωρεθείς στο αμάξι η ΑΙ καλεί από μόνης της τον Άγγελο για να σε παραλάβει.
Αμάν Σαράντη. Δεν αντέχω. Αυτό δεν είναι αυτοκίνητο.
Αυτό είναι νοσοκομείο. Καλά δε στο αγόρασα Λένα. Και να μην τολμήσεις Σαράντη. Καλά μωρό μου.... -
@sarantism said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)
:Καλά, καλά. Όταν ενωθούν όλα τα μεμονωμένα κείμενα και γίνουν επισόδεια στην τηλεόραση.
Χώρια το βιβλίο που θα χτυπήσει με το καλημέρα 2 εκ πωλήσεις και θα το ζητήσουν 120 χώρες μεταφρασμένο.
Ιστορία ζωής είναι. Το κακό είναι πως τα αρχικά ανήκουν σε υπαρκτά πρόσωπα που αν με πάρουν χαμπάρι με μαχαίρια και τσεκούρια θα με κυνηγάνε.
Τεσπα. Η τέχνη δεν κάνει πίσω.Αν ζητήσουν δικαίώματα τα πρόσωπα που χρησιμοποιείς στις ιστορίες σου, δεν θα σου μείνει τίποτα

-
@a-d-p said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)
:@sarantism said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)
:Καλά, καλά. Όταν ενωθούν όλα τα μεμονωμένα κείμενα και γίνουν επισόδεια στην τηλεόραση.
Τεσπα. Η τέχνη δεν κάνει πίσω.Αν ζητήσουν δικαίώματα τα πρόσωπα που χρησιμοποιείς στις ιστορίες σου, δεν θα σου μείνει τίποτα

Xαλάλι τους.

-
Σαράντη θυμάσαι τπτ από το κυνήγι;
Θυμάμαι.....Τι θες; Να πας να κυνηγήσεις; Δεν έχει μείνει τπτ όρθιο.
Βλέπω μια φωτογραφία και έχω απορίες. Για να δω Ελένη. Τι σκυλί είναι αυτό; Κυνηγόσκυλο. Και αντί να είναι μπροστά από τον κυνηγό είναι πίσω του;
Ναι. Έτσι πρέπει. Κάτσε ρε Σαράντη ο σκύλος είναι δίπλα στον κυνηγό για να κυνηγήσει το θήραμα. Όχι πάντα.
Μπορεί να είναι όπως και αυτή η ράτσα κυνηγόσκυλου.
Αυτό δλδ τι ράτσα είναι; Από τις καλύτερες Λένα. Είναι βοηθητικό κυνηγόσκυλο ράτσας Που το είδατε.
Και τι κάνει. Βοηθάει τον κυνηγό. Κοίτα πως κρατάει τον κυνηγό για να μην κουνιέται και χάσει το σημάδι.
Μετά θα πάει ο κυνηγός να φέρει την μπεκάτσα στον σκύλο.
Δε θα πάει ο σκύλος να την φέρει; Όχι βέβαια. Ο κυνηγός θα την φέρει στον σκύλο. Ο σκύλος τι θα κάνει; Θα δει πόσο καλός είναι ο κυνηγός στο να βρίσκει το θήραμα.
Αν δεν το βρει σωστά ο κυνηγός τότε ο σκύλος του δείχνει πως έπρεπε να πάει να βρει το θήραμα.
Αν ο κυνηγός δεν βρει το θήραμα; Τότε θα τον δαγκάσει ο σκύλος που δεν είναι καλός κυνηγός στο να βρίσκει το θήραμα.
Το θήραμα τελικά ποιος θα το βρει; Κανένας άλλο κυνηγός.
Ο σκύλος εκπαιδεύει τον κυνηγό Λένα. Ναι αλλά δεν βρίσκει το θήραμα Σαράντη. Επίτηδες για να αυξήσει τη θέληση του κυνηγού να βρίσκει το θυραμα.
Ναι αλλά τον δαγκώνει κι όλας αν δεν βρει το θήραμα.
Τι να τον κάνει τον άχρηστο. Σαράντη μήπως μου τα λες ανάποδα; Τι ρε Λένα; Να δαγκάσει ο κυνηγός τον σκύλο;
Δε γίνονται αυτά.
Ο σκύλος εδώ στη φωτογραφία τι κοιτάει; Την μπεκάτσα αν θα την πετύχει ο κυνηγός. Μετά θα τρέξει ο κυνηγός να φέρει την μπεκάτσα και ο σκύλος θα κρίνει τον κυνηγό.
Δεν πάμε καλά Σαράντη.
Ελένη. Δεν τα ξέρεις τα κυνηγητικά. Ξέρω τους κυνηγητικούς σκύλους. Του συνηθισμένους. Αυτός είναι άλλη περίπτωση. Σαράντη αυτός ο σκύλος είναι μόνον για να τρώει και να κοιμάται.
Θα φάει τον κυνηγό που είναι άχρηστος και δεν βρίσκει που είναι η μπεκάτσα.
Σαράντη αυτός ο σκύλος κρύβεται πίσω από τον κυνηγό γιατί είναι φοβιτσιάρης. Ούτε μία στο εκατομμύριο Λένα.
Λένα λέμε Κυνηγός γιατί πρέπει να βρει και την μπεκάτσα. Σαράντη λέμε κυνηγόσκυλο γιατί πρέπει και αυτό να βρει την μπεκάτσα.
Την έχει βρει μωρό μου. Με τα μάτια. Ο κυνηγός θα πάει να τη φέρει και ο σκύλος θα τον βαθμολογήσει.
Και στο τέλος θα τον δαγκάσει Σαράντη. Αν γυρίσει χωρίς την μπεκάτσα τι να τον κάνει τον άχρηστο κυνηγό.
Άσε με Σαράντη. Μόνον από εσένα τα ακούω αυτά.
Επιστημονικές ερμηνείες είναι μωρό μου.
Οι επιστήμονες ξέρουν από κυνήγι; Όχι. Τότε; Είναι Κυνο Συμπεριφοριστές. Ξέρουν την ψυχολογία του σκύλου.
Και δεν κατάλαβαν πως αυτός ο σκύλος είναι για να τον πηγαίνεις μόνον βόλτα.
Για εσένα Λένα. Άσε με. Σαράντη εσύ θα τον έπαιρνες το σκύλο; Όχι. Εγώ τα βρίσκω όλα. Εκτός που μου έχει τύχει αν έχει πέσει το πουλί στις βατσινιές, αν έχει μείνει στον τόπο πάνω στο κλαδί ή έχει πέσει σε γεμάτη με νερό γούρνα.
Σαράντη δεν πας και εσύ για εκπαιδευτικό κυνηγόσκυλο;
Δεν ξέρω να γαυγίζω Λένα. Άντε παράτα με ήσυχο.

-
Eλένη να σου δείξω ένα φίλο μου που αρπαχτήκαμε.
Δεν μπορείς να κάτσεις φρόνιμος; Μια μέρα. Μόνον μία.
Αμάν. Δε μπορώ άλλο. Πάλι εγώ φταίω....
Σαραντούκο μου με φίλο δεν μαλώνουμε. Δείχνουμε κατανόηση. Εσύ δλδ είσαι τέλειος; Όχι.
Γιατί τότε τον άρπαξες; Δεν καθόταν φρόνιμα. Βρω μωρό μου, όταν κάτι δεν γίνεται όπως θες, το λες πως δεν καθόταν φρόνιμα και τον πλακώνεις τον άλλον.
Όχι. Τον προειδοποιώ να μην ξανοίγεται. Ωραία. Τον προειδοποίησες; Ναι. Με τα γάντια. Τον έκανε κατά εκεί.
Ποια γάντια; Τα εργασίας. Καλά βρέθηκες με τον φίλο σου με τα γάντια εργασίας; Τι βίτσια είναι αυτά Σαράντη;
Έτυχε να τα φοράω.
Πως είναι ο φίλος σου; Αλοιφή. Ε Σαράντη δεν γίνεται αυτή η συμπεριφορά. Ή θα γίνεις άνθρωπος ή θα χωρίσουμε.
Άνθρωπος είμαι. Κανίβαλος είσαι. Δεν έχεις λογική σε τπτ.
Ελένη....Να σου τον δείξω σε φωτογραφία; Καλά ρε άθλιε τον έβγαλες και φωτογραφία σακατεμένο;
Ναι. Είσαι με τα καλά σου; Ναι.
Τι θες να δω; Έναν άνθρωπο που τον έχεις σακατέψει;
Όχι. Ε τότε;
Κοίτα ρε Λένα πρώτα.
Να κοίτα. Σαράντη είναι αυτός σκορπιός;;; Ναι. Ο φίλος μου. Ααααχ ανατρίχιασα. Δε μπορώ να κοιτώ. Τι τον έκανες; Τον έλιωσα. Μπράβο μωρό μου!! Εσύ μου είπες πως έκανα κακώς....
Που να φανταστώ πως μιλάς για σκορπιό. Έχεις φίλο σκορπιό; Ναι. Έπαιζα μαζί του με τα γάντια εργασίας. Δεν μπορεί να περάσει το κεντρί του.
Αλλά αυτός με κέντρισε. Δεν πέρασε το κεντρί μην αγχώνεσαι. Παίζεις με σκορπιούς;; Όχι πολύ. Με αραχνούλες μου αρέσει αλλά δεν τις σκοτώνω.
Φύγε να μη σε βλέπω. Δεν αντέχω μαζί σου.
Καλά όμως έκανα και τον έλιωσα. Ναι καλά έκανες και να φώναζες και τον Άγγελο να τον πάρει. Α σωστά.
Σαράντη δε μπορώ. Μόνος του ήρθε ρε Ελένη σε εμένα!!
Είναι σίγουρα ψόφιος. Θες να πάμε να δούμε;; Σαράντη σε παρακαλώ δε μπορώ. Είναι εντελώς.
Βρε μωρό μου σταμάτα με αυτά τα πράγματα....Θα πάθω καρδιά. Εϊμαι εγώ εδώ Λένα. Μα εσύ θα με κάνεις να πάθω καρδιά!! Έλα να σου κάνω αγκαλίτσα. Σαραντούκο με τρόμαξες. Εγώ είμαι εδώ Λένα. Αααχ αυτό φοβάμαι. Μην φοβάσαι. Σε προστατεύω. Μην παίζεις με σκορπιούς.
Καλά κούκλα. Σαραντούκο μου εσύ!!

-
Σαράντη τι είναι ο Λούγγρος που γράφεις εδώ;
Είναι αποικιοκράτης Άγγλος Στρατιωτικός.
Το Λούγγρος από που βγαίνει; Ρε Ελένη δλδ με απογοητεύεις.
Είμαι καλιτέχνης μωρό μου. Έχω δικαίωμα καλλιτεχνικής ελευθερίας επί της γλώσσας που χρησιμοποιώ στο όνομα της τέχνης και της ιστορικής καταγραφής των γεγονότων.
Σαράντη κατάλαβες τι είπες;
Ναι. Το μανιφέστο των καλλιτεχνών και ιστορικών αναρηχητών της καλλιτεχνικής ιστορίας της εναλλακτικής απάντησης στα ιστορικά δρώμενα.
Σαράντη το κάνεις χειρότερο.
Δεν είσαι Καλλιτέχνιδα για να καταλάβεις.....Μωρό μου τι πίνεις; Τπτ. Κόκα Κόλα. Μήπως να την κόψεις για λίγο;
Άσε με Ελένη. Υποτιμά το καλλιτεχνικό και ιστορικό μου υπόβαθρο.
Δε μιλάω άλλο. Σαράντη το κακό είναι ότι γράφεις και τα πιστεύεις όσα γράφεις!!!
Θα με κρίνει η ιστορία Λένα. Τέρμα.
Σαράντη θα πάρω για γιατρό τέρμα.
Να το κάνεις. Να σε βοηθήσει να καταλάβεις το ψυχολογικό μου υπόβαθρο. Για εσένα θα πάρω.
Πάρε. Θα τον βοηθήσω να μάθει το ιστορικό μου υπόβαθρο.
Σαράντη θα πας για να σε βοηθήσει ο γιατρός. Δε θα τα καταφέρει μωρό μου.
Σε 3 πήγα και με έδιωξαν.
Γιατί; Γιατί δεν μπορούσα να κάνουν ότι τους είπα. Εσύ τους είπες τι να κάνουν; Εγώ δεν πλήρωνα ρε Λένα;
Αααχ για ζουρλομανδία είσαι.
Εσεί είστε. Έληξε. Εγώ είμαι για τα βραβεία.
Άντε για. Πάω με τον μότορα να πάρω λίγο αέρα.
Σαραντούκο μου. Βάλε κράνος μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα.
Τραγούδα. Και εγώ σε αγαπώ. Φιλάκια!! -
Σαράντη; Ναιιιιι. Με έσκασες. Τι είναι;
Αυτά λες στην τάξη και σε διώχνει ο καθηγητής;
Όχι εκείνος με διώχνει πριν προλάβω να πω. Λέω μια κουβέντα στον διπλανό στην άλλη σειρά και με διώχνει.
Τι του λες; Κάτι με τη γεννετήσια πράξη. Δεν φταίει τότε ο καθηγητής. Ποιος φταίει; Εσύ μωρό μου.
Με προκαλεί ρε ο άλλος. Τι σου λέει; Πως είμαι βλάκας.
Πες του το και εσύ. Μωρά παιδιά ρε Λένα είμαστε;
Το αναβαθμίζω το επίπεδο κλιμάκωσης. Και μένεις εκτός τάξης. Πόσο έξυπνη κίνηση Σαράντη!!
Καλά. Εγώ φταίω πάλι.
Εγώ το κάνω για να σταματήσει το κακό Ελένη.
Ε σταματάει Σαράντη. Μένεις εκτός τάξης.
Καλά. Άντε πάνε να πιείς κανέναν καφέ με τον καθηγητή.
Παράτα με. Θέλω να καλλιτεχνήσω στο ξύλο.
Στείλε του και την αγάπη μου. Δε θα με πιστέψει Σαράντη.
Είδες μόνη το λες.
Μιλάω και δεν με πιστεύει!!!
Δεν έχεις εδώ άδικο Σαραντούκο μου. Αδικούμε Ελένη μου.
Έτσι όπως το λες Σαραντούκο.....Αγκαλίτσα μωρό μου!! Άντε έλα που με αμφισβητείς κακό κορίτσι!! -
Η Χεζμπολάχ θα μας κάνει μουσουλμάνους.
Η βλακεία στο απόγειό της.
Η Χεζμπολάχ παίρνει γραμμή από το Ιράν.
Τι συμβαίνει ανιστόρητοι στο Ιράν;; Που νομίζετε πως η Χεζμπολάχ θα κόψει κεφάλια;
Στο Ιράν οι Αρμένιοι ιστορικά έχουν εξαιρετικές σχέσεις.
Γιατί; Γιατί ιστορικά Ιράν και Αρμενία έχουν έναν κοινό εχθρό. Το Ισραήλ.
Οπότε η Χεζμπολάχ γνωρίζοντας τη θέση της Αρμενίας ΔΕΝ πρόκειται να πειράξει γενικά κανέναν Χριστιανό γιατί μπαίνουν μπροστά οι Αρμένοι.Πάμε τώρα παρακάτω προπαγανδιστές του Ισραήλ που εκείνο λέει πως η Χεζμπολάχ θα σκοτώσει Χριστιανούς.
Αρμένιοι εθελοντές πολέμησαν στο πλευρό των Επαναστατών του Ιράν για να πέσει ο Σάχης. Κατόπιν πολέμησαν με Παλαιστίνιους κατά του Ισραήλ.
Τα ξέρετε αυτά; Που να τα ξέρετε παιδιά του κομματικού σωλήνα;
Οπότε Ιράν, Παλαιστήνη, Λίβανος είναι σύμμαχοι με την Αρμενία.
Τώρα πριν 4 χρόνια περίπου ο Πασινιάν αυτό το ανθρωπάκι της Δύσης, το 2022 αντάλλαξε πρεσβείες με το Ισραήλ. Μέχρι τώρα δε δεχόταν η Αρμενία Ισραηλινή πρεσβεία ούτε είχε καμία όρεξη να κάνει πρεσβεία στο Ισραήλ.
Ο πόλεμος του για της Αρμενία Αρτσάχ για τους Τουρκαζέρους Ναγκόρνο. Στο εκεί πόλεμο το καλό Ισραήλ, έστειλε με εμπορικά αεροπλάνα οπλισμό στους Αζέρους.
Ναι το καλό Ισραήλ Ciuser έστειλε οπλισμό στους Μουσουλμάνους Αζέρους για να σκοτώσουν τους Χριστιανούς Αρμένιους. Ανιστόρητε.Ποιο Ισραήλ είναι καλό; Αυτό που έμμεσα δολοφόνησε και Αρμένιους Χριστιανούς;
Μου λες εμένα με 30 χρόνια Αρεμένικες φιλίες για το Λίβανο που συνεργάζομαι κι όλας. Η Χεζμπολάχ θα μας πάρει τα κεφάλια;
Που οι Αρμένιοι πολέμησαν στο πλευρό των Μουσουλμάνων Παλαιστίνιων κατά του Ισραήλ;Η Αρμενία αγαπάει την Ελλάδα και είναι από τις ποιο κοντινές συμμάχους. Αν μία στις 1000 η Χεζμπολάχ θελήσει (που γιατί να θελήσει) να σκοτώσει Χριστιανούς, πρώτη θα μπει στη μέση.
Ο Αντιστράτηγός σου δεν σου είπε πως στην Ευελπίδων έρχονται Αρμένιοι και εκπαιδεύονται και πάνε ξανά στην Αρμενία.
Δεν ντρέπεστε να προαπαγανδίζετε Ισραηλινές θέσεις.
Ξέρω με ποιους τα είπες αυτά. Πολύ καλά ξέρω την προπαγάνδα του Ισραήλ. Μιλάω και εγώ. Όχι μόνον εσύ.
-
Αράμπο Ισπιριάν με Νερσίκ Ισπιριάν. Μπροστά στο Μνημείο της Αρμενικής Γενοκτονίας.
Κανέναν δεν υποχρεώνει η Αρμενία όταν πάει να το προσκηνήσει να φορέσει Σκουφάκια και ότι άλλο για να το προσκυνήσει. -
Μαξ θα έρθει η ανηψιά μου με την παρέα της.
Η ζημιάρα. Που σου έκανε την AMG ανταλλακτικά;
Μου την πλήρωσε ο πατέρας της. Σωστός ρε. Ναι όλα όσα έδωσα για την καινούργια αυτός τα πλήρωσε. Μπράβο του.
Της έχω αδυναμία Μαξ. Καλά κάνεις. Αν είναι σωστό κορίτσι. Είναι Μαξ. Θα την φροντίσουμε; Ναι ρε το συζητάς;
Ήρθε. Ρ το έτοιμο είναι για τα καλά μας παιδιά. Κανόνισε θέλω μία κοπέλα μόνιμη. Άντε μπράβο.
Ανηψιά εσύ οδηγάς; Όχι Μαξ. Είμαι ακόμη στρεσαρισμένη. Βρε κοπέλα μου, αν δεν ήταν Μερσεντές, θα κλαίγαμε τώρα με τον Κ.....
Ξέρω αλλά το γκάζι προκαλεί. Καλά. Την άλλη φορά θα σου δώσω το δικό μου. Τι είναι; Εικοσαετίας. Α.....Ναι. Με αυτό. Άντε. Θα φροντίσετε την παρέα μου; Τα πάντα μην αγχώνεσαι.
Θα τα πούμε μετά. Έγινε. Σαράντη με ποια μιλάς; Κ. έφυγες τώρα. Έγινε Μαξ. Τι με ποια μιλάω Λένα; Καλά δεν είδα πως μιλάς με μια πιτσιρίκα;
Για λίγο. Σαράντη ποια είναι; Αυτή η κοπελιά που κάθεται εκεί με τα άλλα παιδιά. Σαράντη μην κάνεις το χαζό.
Ποια είναι; Πελάτισα είναι. Θα φας την Κόκα Κόλα στα μούτρα.
Πελάτισα είναι που ήρθε να μου πει πόσο ωραίο είναι το μαγαζί. Ήταν και ο Κ!!! Ναι αλλά με εσένα μιλούσε. Πριν έρθεις μιλούσε με τον Κ.
Δλδ έτυχε να έρθω την ώρα που μιλούσε με εσένα; Αυτό Λένα μου. Μισό να σου παραγγείλω Κόκα Κόλα.
Κάτσε. Σε αναμένα κάρβουνα Σαράντη με τα σαλιαρίσματά σου.
Με αδικείς Λένα μου. Μα σε είδα με τα μάτια μου!! Ωραία και τι έκανα; Την αγκάλιαζα; Την φιλούσα; Τι έκανα;; Απλώς μιλούσα.
Με μεγάλη οικοιότητα όμως. Εκείνη όχι εγώ. Μα αφού την χαμογέλασες. Καλά τι ήθελες;; Να κλαίω όταν τη μιλάω;; Ρε συ κάτσε φρόνιμα.
Μαξ όλα εντάξει. Όπως μου είπες τους έχω βασιλιάδες. Οκ. Ρ. Έχε το νου σου θέλω να είναι όλα στην πένα. Έγινε Μαξ.
Σαράντη γιατί τόση περιποίηση; Είναι καλοί πελάτες. Βαριές τσέπες.
Σαράντη φεύγω. Κάτσε ρε Λένα. Για να σε βλέπω να σαλιαρίζεις; Πάω να σαλιαρίσω και εγώ. Καλά κάνε καμιά βλακεία και θα μοιράσω πόνο. Κάνε ότι θες να πρόσεχες.
Κάτσε είπα μην βρεθείς στη θάλασσα με τα ρούχα.
Τέτοιες απειλές ξέρεις. Εν τη γεννέση τους μαχαίρι.
Ωραία εσύ το διάλεξες μωρό μου. Έλα πάμε να δώσουμε παράσταση. Θα κάνεις όπως είσαι μπάνιο.
Κάτσε ρε Σαράντη άσε με. Μετά το μπάνιο Λένα.
Σαράντη θα γίνουμε ρεζίλι. Αν σαλιαρίζεις με άλλον δε θα γίνω δλδ εγώ ρεζίλι. Θα πας να σαλιαρίσεις μούσκεμα.
Σαράντη δε θα πάω πουθενά. Πάμε για ένα μπανάκι για όσα είπες.
Τα παίρνω πίσω. Τι να σου πω ρε Ελένη. Η ανηψιά του Κ είναι. Καλά γιατί δεν το λες από την αρχή ρε απατεώνα Σαράντη; Για να σε τσιγκλίσω. Με ξέρεις......
Έφερε την παρέα της και εντάξει ξέρεις να κάνει φιγούρα κλπ. Καλά κάνεις και βοηθάς τον Κ. Μαξ; Μισό. Από εδώ η γυναίκα μου η Ελένη.
Από εδώ...Το όνομά σου; Δ με λένε. Μια χαρά. Πες μου Δ. Το πρόγραμμα είναι χάλια....Ναι όντως. Γράψε μου σε ένα χαρτί ότι τραγούδι κάνετε κέφι φέρε μου τη λίστα και έχει λήξει το θέμα αμέσως.
Αλήθεια; Ότι θες δικό σου. Ανηψιά του κολλητού μου είσαι. Ευχαριστώ!!! Κ έλα λίγο. Η ανηψιά σου θα κάνει λίστα για να παίξει ο βλάκας ο DJ. Ρε συ θα μας κάψει με τα τραγούδια που βάζει.
Θα τον σουβλίσω το κέρατό μου.....Φέρε μου ρε το κουζινομάχαιρο να τον σφάξω να ησυχάσω. Έγινε Μαξ.
Σαράντη λυπήσου τον. Ξέρεις πόσες φορές τον έχω πει τι να βάζει; Τι άλλο να κάνω; Όσο είναι ζωντανός τρελαίνομαι.
Άσε θα τον πάρει κρυφα ο Άγγελος και θα ησυχάσω. Ηρέμησε μωρό μου!! Μαχ το μαχαίρι. Καλά δώστο μου να το έχω. Δε θα τον σφάξεις; Κ κρατήσου. Αμέσως. Νόμιζα πως....
Καλά. Σε λίγο. Θα σου πω αν είναι να βλέπεις. Έγινε Μαξ. Σαράντη το πίστεψε; Κ είναι ρε Ελένη..... -
Ρ έλα λίγο εδώ. Κ έλα και εσύ. Ρ πόσες έχουμε στο ψυγείο τούρτες; Οκτώ Μαξ. Πόσα γεννέθλεια; Τέσσερα Μαξ.
Πόσοι έχουν κλείσει τα μεγάλα; Τρεις Μαξ. Μάλιστα.
Οπότε συν 2 και βάλε άλλες 3 για έκτακτα. Πέντε το σύνολο.
Πάρε τον δικό μας ρώτα για 5 και αν δεν όσο δεν πάει ο Σ και παίρνει από αλλού.
Άκου. Θέλω τις 3 στο στην παρέα της ανηψιάς του Κ. Χωρίς κεράκια. Δεν γιορτάζει κανείς. Από τον θείο της θα πεις δώρο.
Έφυγες Ρ. Άρχοντα τα πάντα. Μαξ να είσαι καλά!! Η ανηψιά σου να περάσει θέλω καλά. Λένα να φάμε την μία; Σαράντη κάτσε φρόνιμα. Θα φάω ένα κομμάτι και εσύ την υπόλοιπη.
Τι να κάνω; Να μην την φάω; Σαράντη και μετά και το παγωτό; Ναι. Καλά βγάλτην εδώ με τα ωραία ροδακινάκια σου.
Κακιά. Κ. βλέπω αγκαλίτσες η μικρή με ένα παλικάρι εδώ και ώρα. Να τον διδάξουμε λίγο άρχοντα; Να τον σφίξω; Με αφήνεις; Μέσα Μαξ.
Ωραίος. Πες τους να έρθουν εδώ. Σαράντη τι θα κάνεις; Θα δείρω το αγόρι της. Γιατί; Για να μην το δείρω μετά. Παλάβωσες; Όχι!! Δυο κουβέντες να του πω.
Καλώς τα καλά παιδιά. Πως σε λένε παλίκαρε; Θ. Ωραίος.
Δυο κουβέντες. Έχετε σχέση βασικά; Ναι 5 μήνες. Οκ.
Λοιπόν. Μην την στεναχωρέσεις, μην πας με άλλη, μην την μπλέξεις σε τπτ μουχαμπέτια. Δλδ; Ναρκωτικά.
Άσε με να μιλήσω. Αν η μικρή κάνει κάτι κακό εδώ στον Κ στο θείο της. Μικρή θα τον σέβεσαι. Όταν και αν δεν ταιριάξετε. Αξιοπρέπεια. Όχι ξεκατινιάσμα με φωνές κλπ.
Αυτά. Σας αγαπώ ότι θελήσετε εδώ είμαι αστέρια.
κ. Μαξ η άγκυρα τι σημαίνει; Πολύ δυνατό δέσιμο με αγαπημένο μου πρόσωπο. Το μεγάλο τριαντάφυλλο στην παλάμη; Δεσμός με κάποιους. Α κατάλαβα. Το ξεχνάς.
Πάτε να το κάψετε.
Κ όλα από εμένα. Κομμένη να ξέρεις. Μαξ.....Σου είπα. Έληξε. Ευχαριστώ!! Τπτ. Αδερφό σε έχω!! Άντε κάτσε μαζί μας.
Να κάνουμε και εμείς το δικό μας πάρτι....Εμείς είμαστε τα μεγάλα παιδιά!! Σαραντούκο μου!! -
Βρε Σαράντη ο Κ τελικά είναι οικογένεια ε; Ναι είναι. Δύο εμείς και ο μουρλός.
Μας έχει όμως και εκείνος. Ναι!! Πάω να κόψω ξύλα. Θα πάω με τα κορίτσια για καφέ. Που; Εκεί. Οκ δώσε χαιρετίσματα. Θα περάσω πες.
Έγινε Σαραντούκο. Σαράντη ακόμη κόβεις; Ναι μωρέ. Κάτι μυρίζει Σαράντη. Το ξύλο η λάμα άναψε. Δεν μυρίζει ξύλο.
Σαν πλαστικό. Ήρθε να μου σπάσεις τα νεύρα. Εσύ ξέρεις καλύτερα δλδ.
Αφού μυρίζει. Καλά μυρίζει. Μπα....Σταμάτησε να δουλεύει. Σαράντη το έκαψες. Άσε μωρέ. Το καλώδιο. Κάτσε να βάλω αυτήν τη σέγα. Θα δεις δε θα δουλέψει γιατί κάτι έχει το καλώδιο.
Δουλεύει......Σαράντη; Φταίει η μάρκα. Ξεκάθαρα!! Μακίτα είναι. Ελλατωματική Μακίτα. Πόση ώρα το δουλεύεις; Τέσσερις ώρες. Σαράντη το έλιωσες.
Αφού είναι ελλατωματικό. Κάτσε να χτυπήσω το μοντέλο να δω το μάνιουαλ. Καλά Ελένη τώρα....Σαράντη κάθε ώρα έκανες 10 λεπτά διάλειμα; Ναι. Σαράντη σε κοιτώ στα μάτια.
Όχι. Μπράβο Σαράντη το έκαψες. Έτοιμο θα ήταν Λένα. Άσε.
Θα πάρω το αλυσοπρίονο. Καλά πάω να αλλάξω. Καλά πρόσεξε τεχνικές της Μακίτα. Άσε με μωρέ Σαράντη μόνον να χαλάς ξέρεις.
Καλά τραγούδα. Το γμενο δεν παίρνει μπροστά. Σαράντη τι έγινε; Δεν παίρνει μπροστά το αλυσοπρίονο....
Έχει βενζίνη; Εσύ τι λες; Το έλεγξες; Σε παρακαλώ μωρό μου πάνε να δεις καμιά ταινία....
Όχι θέλω να σε βοηθήσω. Να μου βγάλεις την ψυχή θες. Άσε ξέρω. Το μπουζί. Αυτά είναι δίχρονα Λένα και λαδώνει το μπουζί. Ορίστε. Είναι λαδωμένο. Μια χαρά είναι Σαράντη.
Καλά. Άσε να αλλάξω και να το ακούσεις μετά να κελαηδάει. Μπα....Σαράντη δεν κελαηδάει. Με τον πόνο μου παίζεις; Είδες για βενζίνη; Κόλλησες εκεί ε;
Μη μιλάς θέλω να σκεφτώ. Το βρήκα. Το μπουζί είναι βραχυκυκλωμένο. Μα είναι καινούργιο Σαράντη!!
Τυχαίνει αυτό. Μισό να φέρω άλλο. Ορίστε. Θα κελαηδήσει.
Τπτ....Σαράντη πότε θα κελαηδήσει; Όταν φύγεις Λένα...
Άσε με σε παρακαλώ. Καλά πάω να φέρω κόκα κόλα. Πάνε.
Για να δω έχει βενζίνη; Ωωωχ....Πάνω να φέρω από την αποθήκη. Μη με δει και μετά θα με σκίσει....
Οκ όλα. Σαράντη δουλεύει!! Μα αφού σου είπα. Το μπουζί!!
Μυρίζει βενζίνη. Ήταν μπουκωμένο και ξεμπούκωσε για αυτό.
Σίγουρα δεν έβαλες εσύ Σαράντη; Ναι!! Κάτσε να κόψω. Σαράντη γιατί βγάζει καπνό; Γιατί ρε Λένα όποτε κάθεσαι εδώ οτι κρατάω βγάζει καπνό. Άσε με. Από το ξύλο είναι.
Ορίστε σταμάτησε.....Τι έπαθε Σαράντη; Κουράστηκε να κελαηδάει....
Άσε με να σκεφτώ. Σαράβαλο αλυσοπρίονο είναι. Stihl είναι Σαράντη. Δεν είναι καλό; Καλή είναι η εταιρία αλλά έπεσα σε ελλατωματικό. Και αυτό ρε Σαράντη. Μετά το Μακίτα βγήκε τώρα αυτό ελλατωματικό;
Ωωωωχ.....Τι βρήκες τι φταίει; Ναι....Τι; Δεν έβαλα λάδι για το πιστόνι....Κόλλησε....Σαράντη ελατωμματικό; Την ψυχή μου έβγαλες....Εγώ φταίω που δεν ξέρεις να τα συντηρείς;;
Εγώ ίσα ίσα που κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά.
Μπορείς να καταλάβεις τώρα τι δε θα πάει καλά; Όχι. Μισό να πάρω τον Άγγελο.
Α κατάλαβα και φεύγω!! Έλα εδώ να μην σε ψάχνουμε. Ρε Σαράντη δεν έφταιγα σε τπτ!! Το ξέρω κούκλα. Η κούραση φταίει. Δεν σκεφτόμουν καλά. Σαραντούκο άντε πάμε να δούμε καμιά ταινία και άστα ας χαλάσουν. Εμεί να είμαστε καλά. Πάμε αστέρι μου!!
Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁