-
οι συμβάσεις δεν κυρώθηκαν επί Σουφλιά.
Δεν τα θυμάσαι καλά, με ένα πολύ απλό γκουγκλαρισμα θα το εξακριβώσεις , ακόμα και ο ίδιος τα έλεγε , σε συνέντευξη του πχ:
"Οι (πέντε) 5 αυτοί οδικοί άξονες μελετήθηκαν, δημοπρατήθηκαν και κυρώθηκαν οι συμβάσεις στη Βουλή το 2007 από μεγάλη πλειοψηφία".
https://www.metaforespress.gr/autokinitodromoi/γ-σουφλιάς-οι-αυτοκινητόδρομοι-δεν-θα/Νομίζω μόνο η Αττική οδός είναι παραχώρηση από εποχής ΠΑΣΟΚ, σε αυτοκινητόδρομο και μάλιστα ήταν και η πρώτη του είδους της
Το όλο σχέδιο ονομάστηκε και διαφημηστικε από την τότε κυβέρνηση ως " δρόμοι ανάπτυξης". Είναι οι αυτοκινητόδρομο που έχουμε σήμερα με παραχώρηση.
Θυμάμαι μάλιστα τότε φωνές ακόμα και μέσα στο κόμμα του για το θέμα.
-
οι συμβάσεις δεν κυρώθηκαν επί Σουφλιά.
Δεν τα θυμάσαι καλά, με ένα πολύ απλό γκουγκλαρισμα θα το εξακριβώσεις , ακόμα και ο ίδιος τα έλεγε , σε συνέντευξη του πχ:
"Οι (πέντε) 5 αυτοί οδικοί άξονες μελετήθηκαν, δημοπρατήθηκαν και κυρώθηκαν οι συμβάσεις στη Βουλή το 2007 από μεγάλη πλειοψηφία".
https://www.metaforespress.gr/autokinitodromoi/γ-σουφλιάς-οι-αυτοκινητόδρομοι-δεν-θα/Νομίζω μόνο η Αττική οδός είναι παραχώρηση από εποχής ΠΑΣΟΚ, σε αυτοκινητόδρομο και μάλιστα ήταν και η πρώτη του είδους της
Το όλο σχέδιο ονομάστηκε και διαφημηστικε από την τότε κυβέρνηση ως " δρόμοι ανάπτυξης". Είναι οι αυτοκινητόδρομο που έχουμε σήμερα με παραχώρηση.
Θυμάμαι μάλιστα τότε φωνές ακόμα και μέσα στο κόμμα του για το θέμα.
νομιζω ο @civil357 εχει δικιο , ειχε γινει χαμος τοτε
Κρουζερ στο επομενο τσεκ απ πες να προσθεσουν και χαπια για την μνημη στην συνταγογραφιση. -
Σιγά ρε σεις μην θυμάμαι τι γίνεται με τα ΔΕ με λεπτομέρειες, αφού δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτά.
Εγώ ξέρω ότι οι δρόμοι είχαν ξεκινήσει επί Σημίτη και μετά τους Ολυμπιακούς πάγωσαν και οι νταβατζήδες ζήταγαν λεφτά για να τους συνεχίσουν και λεφτά γιατί δεν είχαν ολοκληρωθεί για να εισπράττουν.
Ο ΠΑΘΕ κατά τμήματα είχε ξεκινήσει από την δεκαετία του 90 και μάλιστα είχαν ήδη τελειώσει κάποια κομμάτια τότε.
Ο δε Ακτωρας δεν ήταν επιλογή ΝΔ, οπότε τι μας λέτε για Σουφλιά.
Θυμάμαι τον Εμφιετζόγλου που τον είχε στην απέξω το πασοκ που γκρίνιαζε επειδή δεν του έδωσαν έργο επί νδ.
Προφανώς ο Σουφλιάς έπαιξε με τους εργολάβους και χόρεψε και τον έκραξαν τότε.
Αλλά τα έργα είχαν αρχικές συμβάσεις που είχαν μπλοκάρει.
Τα υπόλοιπα ας τα ψάξετε οι ειδικοί.
Και από μνήμη ? Κοπάδι ελεφάντων δεν με φτάνει....

Εχω καλά γονίδια.
Η μάνα μου στα 90 της βλέπει όλα τα τηλεπαιχνίδια και απαντάει στις ερωτήσεις. Ασε που λύνει και όλα τα σταυρόλεξα που βρίσκει.
Εγώ προτιμώ τα σουντόκου...

-
Εγνατία Οδός: Καταγγελία σε Υπουργείο και Ανεξάρτητες Αρχές για τα διόδια και τις πολύωρες καθυστερήσεις | TaMeteora.gr
Διόδια