-
@nikonino said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
5ο service, εχθές. Λάδια, φίλτρα, πίσω υαλοκαθαριστήρας που είχε κοπεί. 226 ευρώ.
9 ευρώ ο υαλοκαθαριστήρας και 10 ευρώ η επέκταση εγγύηση για τον 6ο χρόνο. Τα 10 χρόνια δηλαδή που δίνουν, είναι στην ουσία 50 ευρώ για τα 5 επιπλέον.
Το αυτοκίνητο είναι σαν καινούργιο κατά τα άλλα, ούτε λαμπάκια ούτε προβλήματα.
Προσοχή στην αλλαγή των υαλοκαθαριστήρων γιατί είναι λαμόγια στις αντιπροσωπείες. Τουλάχιστον στην Toyota έτσι την έχω πατήσει. Ο εργοστασιακός υαλοκαθαριστήρας παίρνει σαν ανταλλακτικό το λάστιχο του μπράτσου και έτσι κανονικά βγαίνει πολύ οικονομική η αλλαγή του. Έλα όμως που εμένα μου είπαν ότι δεν παίρνει λάστιχο και πρέπει να αλλάζεις όλο το μπράτσο. Και συνειδητοποίησα εκ των υστέρων ότι αυτό που σου βάζουν είναι σιδεράκι με το λάστιχο κολλημένο πάνω του με σιλικόνη ώστε κάθε χρόνο να δίνεις 40 ευρώ για μπράτσα υαλοκαθαριστήρων. Σου αχρηστεύουν επίτηδες όλο το μπράτσο όταν λιώσει το λάστιχο από τον χρόνο/καιρό. Υπόψιν η αλλαγή του λάστιχου να είναι με το ζόρι 5 ευρώ. Και δεν είναι από τσιγκουνιά δική μου… Αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται που τους πας το αμάξι και τους χρυσοπληρώνεις.
Είδα τον πίσω υαλοκαθαριστήρα και έχει μπει καινούριος (όχι το μπράτσο που μπαίνει στο τζάμι, αλλά το πλαστικό μπράτσο που κρατάει το λάστιχο, είναι καινούργιο
). -
Μετά το τελευταίο service, μου φαίνεται ότι έχει αλλάξει η διαχείριση του mild hybrid. Γεμίζει πιο εύκολα η μπαταρία σε κίνηση και δεν την αδειάζει τόσο γρήγορα. (Ή έτσι φαίνεται στην οθόνη)
Επίσης η κατανάλωση έχει πέσει λίγο... ~0.5lt/100
Δεν αναφέρεται κάποια εργασία αναβάθμισης στο service.
-
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Μετά το τελευταίο service, μου φαίνεται ότι έχει αλλάξει η διαχείριση του mild hybrid. Γεμίζει πιο εύκολα η μπαταρία σε κίνηση και δεν την αδειάζει τόσο γρήγορα. (Ή έτσι φαίνεται στην οθόνη)
Επίσης η κατανάλωση έχει πέσει λίγο... ~0.5lt/100
Δεν αναφέρεται κάποια εργασία αναβάθμισης στο service.
Ίσως επειδή έστρωσε και ο κινητήρας.
-
Το σατανικό νομίζω ότι η διαφορά είναι στον μετρητή κατανάλωσης του αυτοκινήτου και την εφαρμογή. Στην αντλία δεν βλέπω σημαντική διαφορά... Placebo.
-
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Το σατανικό νομίζω ότι η διαφορά είναι στον μετρητή κατανάλωσης του αυτοκινήτου και την εφαρμογή. Στην αντλία δεν βλέπω σημαντική διαφορά... Placebo.
ξαναμπηκα στο nv fhd μετα απο μερες που ημουν με το gv 2.4, μικρυνε το άι μπαν μου...
και παλι 5 λιτρα καιει το nv αλλα μου φαινεται οτι δεν τα καιει....
SUZUKI SX4 SCROSS