-
@monman2 said in Επιλογή τετρακίνητου.:
Η ασφάλεια πάνω απο όλα ...
Με 3500-5000€ παίρνεις "όπλο" να πατάς τα Σουζούκια σαν τις κατσαρίδες
7θέσιο κοτσαδόρος ...τι ποδήλατα μηχανάκια θα φορτώνεις
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/54283651-volvo-xc-90
το πιο πένα που εχει το car
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/51067452-volvo-xc-90Μαρεσει σαν αυτοκίνητο αρχοντικό
.Με το cmax έχω ήδη κάνει φίλο τον μάστορα αν πάρω το βολβο θα γίνει κολλητός?
-
Σήμερα είδα άλλο ένα σουζουκι ngv.
Φτηνό με 100κ χλμ χώρις αέριο. Μόνο 6κ αλλά ήλφαινοταν πολύ ταλαιπωρημενο πρέπει να το ειχαν μόνο για τις ελιες -
@imr said in Επιλογή τετρακίνητου.:
@gatoz εχω δει κάποια που μου αρέσουν χωρίς esp. Πόσο σημαντικό είναι? Αν φύγει μια ρόδα μένεις?
Επίσης το αυτόματο τι λέει? Είναι αξιόπιστο?
ποτε χωρις esp
εκτος και αν σταξεις 3 χαρτια στον αμοριανο να σου βαλει πισω μπλοκε
το αυτοματο ειναι υπεραξιοπιστο ΑΛΛΑ εχει μονο 4σαρι σασμαν -
@gatoz said in Επιλογή τετρακίνητου.:
@gatoz εχω δει κάποια που μου αρέσουν χωρίς esp. Πόσο σημαντικό είναι? Αν φύγει μια ρόδα μένεις?
Επίσης το αυτόματο τι λέει? Είναι αξιόπιστο?
ποτε χωρις esp
εκτος και αν σταξεις 3 χαρτια στον αμοριανο να σου βαλει πισω μπλοκε
το αυτοματο ειναι υπεραξιοπιστο ΑΛΛΑ εχει μονο 4σαρι σασμανΕιναι αυτό εδώ που μου αρέσει αν ήταν ίδιο σε manual θα ήταν πολύ καλυτερα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/54408366-suzuki-grand-vitara
-
Ερώτηση μάλλον προς @gatoz που είναι ο ειδικος
Πόσο σημαντικό είναι το facelift?Έχω 2 αμάξια το ένα του 7 full extra ηκιοροφες δέρματα
Και ένα του 2009 απλό υφάσματα κτλ.Του 9 είναι 1000 ακριβότερο αλλά έχει και λιγότερα χιλιόμετρα αξίζει?
Προσωπικά προτιμώ το παλιό για την τιμή αλλά με χαλαενε λίγο τα ταμπουρα -
Πόσο σημαντικό είναι το facelift?Έχω 2 αμάξια το ένα του 7 full extra ηκιοροφες δέρματα
Και ένα του 2009 απλό υφάσματα κτλ.Του 9 είναι 1000 ακριβότερο αλλά έχει και λιγότερα χιλιόμετρα αξίζει?
Προσωπικά προτιμώ το παλιό για την τιμή αλλά με χαλαενε λίγο τα ταμπουραγια 1000, 2009
-
Προσωπικά προτιμώ το παλιό για την τιμή αλλά με χαλαενε λίγο τα ταμπουραγια 1000, 2009
Ειναι καλύτερα σαν σύνολο? Για να αντιαταθμισουν τον λιγότερο εξοπλισμό που έχουν?
Και άλλη κια ερώτηση 200κ km και αέριο να τα φοβηθώ? Έχει συντήρηση.
Είδα ένα με 130κ km μόνο όλα αντιπροσωπεία αλλά μου φάνηκε να έχει φάει μια μικρή ταλαιπωρια ήταν αυτοκίνητο μόνο για διακοπες
-
Ειναι καλύτερα σαν σύνολο? Για να αντιαταθμισουν τον λιγότερο εξοπλισμό που έχουν?
Και άλλη κια ερώτηση 200κ km και αέριο να τα φοβηθώ? Έχει συντήρηση.
Είδα ένα με 130κ km μόνο όλα αντιπροσωπεία αλλά μου φάνηκε να έχει φάει μια μικρή ταλαιπωρια ήταν αυτοκίνητο μόνο για διακοπες
βελτιωμενα σε κινητηρα-μονωσεις-ηλεκτρονικα
σε μτχ 130 ή 200 μικρη σημασια εχουν
σημασια εχει ποιος το ειχε - πως το ειχε -
βελτιωμενα σε κινητηρα-μονωσεις-ηλεκτρονικα
σημασια εχει ποιος το ειχε - πως το ειχεσωστά.... τα χιλιόμετρα μικρή σημασία παίζουν στα japan
-
Ευχαριστω παιδια.
Εχω 2 υποψηφια, και τα 2 200κ χλμτο ενα facelift με αεριο, μικροχτυπηματα εξωτερικα
Το αλλο profl χωρις αεριο με δερματα ηλιοροφες κτλ. αγρατζουνιστοΚαι τα 2 ιδια τιμη και φαινονται προσεγμενα.
Μαλλον θα παω στο facelift και τα χρηματα που θα γλυτωσω απο το αεριο να πανε για μαζεματα -
σημασια εχει ποιος το ειχε - πως το ειχεΓιαυτο ακυρωσα ενα facelift 2009 130k χιλιομετρα, που πουληθηκε με το που βγηκε η αγγελια.
Ολα τα service αντιπροσωπεια και μονο 7κ αλλα το αυτοκινητο φαινοταν να το ειχαν μονο για διακοπες αντι για νοικιαρικο.
Επιλογή τετρακίνητου.