-
@zaxosm said in Hyundai Inster (2024):
δεν θέλω να έχω το άγχος που ενδεχομένως να μου προκαλέσει ένας δημόσιος φορτιστής που δεν δουλεύει.
Είναι πλέον λίγο μύθος αυτό. Ειδικά κάτω απο το αυλάκι είστε απο τους πιο σταθερούς και πρωτοπόρους.
Αλλά ποιός ο λόγος αφού έχεις κ το άλλο; Μόνο για τον χαβαλέ αν θελήσεις.Τα μοντέρνα ηλεκτρικά κουβαδάκια λόγω των μπαταριών είναι πολύ σταθερά σε σχέση με τα εργαλεία του τρόμου περασμένης δεκαετίας (atos,getz,etc). Μια χαρά για εθνική.
-
@cirus said in Hyundai Inster (2024):
@jousis said in Hyundai Inster (2024):
δεν ειναι το αμαξι για ταξιδια, γιατι να παιδευεσαι από την στιγμη που έχεις αλλο καλό αμαξι για ταξίδια.
ενταξει να το κανεις μια φορα να το δεις από περιεργεια λογικο και γενικα φυσικα και μπορεις να το κάνεις με στασεις αλλα δεν εχει νοημα
το Tucson που εχεις για ταξιδι ειναι απλα 1000φορες καλύτερο σε αυτό
Για την πόλη και για κοντινες αποστασεις (τυπου χαλκιδα) οκ , μετα για αυτους που εχουν ενα κανονικο αμαξι ειναι απλα παιδεμα
την οικονομία την κάνεις μεσα στην πολη που κάνεις τα πολλα χιλιομετρα. Για ταξιδια που ειναι λίγα το χρόνο δεν παιζει κανενα ρολο ποσο καιει το κανονικο σου αμαξι, κλαιν, σιγα ποσα ταξιδια να κανεις και σιγα το ποσο που θα εξοικονομησεις
Φιλικα τα λέω παντα, μην παρεξηγηθω
Καμία παρεξήγηση, μια χαρά τα λές. Δε θα μπαίναμε στη διαδικασία να αγοράσουμε ηλεκτρικό εάν δεν είχαμε και ένα θερμικό να μας υποστηρίζει για τα μεγάλα ταξίδια.
Στο Άστρος σπάνια κατεβαίνουμε με το tucson. Έχω βρει τα πατήματά μου με το inster και πραγματικά κάνουμε φοβερή οικονομία αλλά φορτίζουμε αποκλειστικά στο σπίτι. Όσο η φόρτιση παραμένει σε οικιακό περιβάλλον τα κόστη παραμένουν χαμηλά - για παράδειγμα κερδίζουμε κάπου στα 50€ στο πηγαινέλα στο Άστρος το οποίο είναι μία έξοδός μας

Όλες οι διακοπές - μεγάλα ταξίδια γίνονται με το tucson που εντάξει μη γελιόμαστε είναι και φτιαγμένο για αυτά και περπατάει "λεβέντικα" στο δρόμο.
δεν θέλω να έχω το άγχος που ενδεχομένως να μου προκαλέσει ένας δημόσιος φορτιστής που δεν δουλεύει.
Είναι πλέον λίγο μύθος αυτό. Ειδικά κάτω απο το αυλάκι είστε απο τους πιο σταθερούς και πρωτοπόρους.
Αλλά ποιός ο λόγος αφού έχεις κ το άλλο; Μόνο για τον χαβαλέ αν θελήσεις.Τα μοντέρνα ηλεκτρικά κουβαδάκια λόγω των μπαταριών είναι πολύ σταθερά σε σχέση με τα εργαλεία του τρόμου περασμένης δεκαετίας (atos,getz,etc). Μια χαρά για εθνική.
Ναι καμία σχέση με παλιά - καμία σύγκριση. Βέβαια για τα λεφτά που έδινες και για αυτά που δίνεις πλέον είναι ας πούμε και αναμενόμενο!
Ακόμα θυμάμαι το 2015 όπου η μητέρα μου πήρε ένα twingo 3 με 10000€..... Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα.
-
Όλες οι διακοπές - μεγάλα ταξίδια γίνονται με το tucson που εντάξει μη γελιόμαστε είναι και φτιαγμένο για αυτά και περπατάει "λεβέντικα" στο δρόμο.
Σας παρακαλώ να περπατάτε λεβέντικα δεξιά όμως τις μαούνες σας, μην καθυστερείτε εμάς τα σε-θερμοκρασία-δωματίου hatchbacks.

Γιατί σας προσπερνάμε και χωρίς να μας ακούτε φσσσσσσσ...@zaxosm said in Hyundai Inster (2024):
Ακόμα θυμάμαι το 2015 όπου η μητέρα μου πήρε ένα twingo 3 με 10000€..... Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα.
Αν έχεις κάνει όμως ταξίδι με τέτοια δεν φοβάσαι τίποτα. Πήγαινες με 80 και νόμιζες οτι πήγαινες με 280. Ενώ τώρα πιάνεις με το ινσερ τα 140 και λες, ωχ, πότε πρόλαβε, δεν κατάλαβα τπτ.
-
Σας παρακαλώ να περπατάτε λεβέντικα δεξιά όμως τις μαούνες σας, μην καθυστερείτε εμάς τα σε-θερμοκρασία-δωματίου hatchbacks.

Γιατί σας προσπερνάμε και χωρίς να μας ακούτε φσσσσσσσ...@zaxosm said in Hyundai Inster (2024):
Αν έχεις κάνει όμως ταξίδι με τέτοια δεν φοβάσαι τίποτα. Πήγαινες με 80 και νόμιζες οτι πήγαινες με 280. Ενώ τώρα πιάνεις με το ινσερ τα 140 και λες, ωχ, πότε πρόλαβε, δεν κατάλαβα τπτ.
Τι θερμικό αμαξι εχεις φίλε μου? ποιο hatchback εννοω?
-
Τώρα; Μόνο e208 (2021).
Πιο παλιά ibizάκια, και κάτι εταιρικά άκυρα (punto,getz,polo).
Δεν μπορώ να κάθομαι ψηλά, με ξενίζει.Ποτέ δεν είχα όμως hot hatches, μέχρι θερμοκρασία δωματίου (150hp). Έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα άχρηστα (130 το όριο).
-
Τώρα; Μόνο e208 (2021).
Πιο παλιά ibizάκια, και κάτι εταιρικά άκυρα (punto,getz,polo).
Δεν μπορώ να κάθομαι ψηλά, με ξενίζει.Ποτέ δεν είχα όμως hot hatches, μέχρι θερμοκρασία δωματίου (150hp). Έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα άχρηστα (130 το όριο).
α νομιζα εχεις κάποιο γρηγορο γιατι ειπες να κανουμε δεξια lol και πηγα να σε πειραξω αλλα αφου δεν εχεις ακυρο
-
Ε, για αυτό είπα σε θερμοκρασία δωματίου

Άσε που με τα σημερινά δεδομένα τα 150 άλογα είναι μόνο για γιαγιάδες, το ξεχειλώσανε.
Hyundai Inster (2024)