-
@omikrositalofilos said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
Λοιπον το ιδιο αμαξι στο ιδιο κτεο χωρις καμια αλλαγη επισκευη διορθωση 2χρονια μετα
I guess το αμαξι εκανα αναβαθμιση σε εξαπιστονες μονο του και αλλαξε και πισω αμορτισερ μονο του, ενω εκανε και μια ευθυγραμμιση μονο του...
Προφανως αυτο και μονο καταρρίπτει την εννοια της αξιοπιστιας των μετρησεων στα κτεο... Ειναι μονο να εχεις χαρτι, δεν φερει ΚΑΜΙΑ ουσια για την κατασταση του οχηματος...
Ασ'τα αυτά!!!
έκανες το Felicia Brera και δείχνεις χαρτιά έτσι!!! -
@nickthetrib said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
Ασ'τα αυτά!!!
έκανες το Felicia Brera και δείχνεις χαρτιά έτσι!!!ΟΧΙ δεν κανω που... τετοιες!

-
I guess το αμαξι εκανα αναβαθμιση σε εξαπιστονες μονο του και αλλαξε και πισω αμορτισερ μονο του, ενω εκανε και μια ευθυγραμμιση μονο του...
Προφανως αυτο και μονο καταρρίπτει την εννοια της αξιοπιστιας των μετρησεων στα κτεο... Ειναι μονο να εχεις χαρτι, δεν φερει ΚΑΜΙΑ ουσια για την κατασταση του οχηματος...
Κι όμως, αρκετές από αυτές τις διαφορές μπορεί να εξηγούνται από διαφορές στην πίεση των ελαστικών. Γιατί στην ουσία το μηχάνημα δεν κάνει αμορτισερομέτρηση, αλλά μέτρηση της απόσβεσης της ανάρτησης, στην οποία πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η πίεση των ελαστικών.
-
@harisma23 said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
Κι όμως, αρκετές από αυτές τις διαφορές μπορεί να εξηγούνται από διαφορές στην πίεση των ελαστικών
Ναι αλλα ειμαι προσεχτικοτατος με τα ελαστικα, τα ιδια ειναι Turanza 6 36/32 E/Π καθε φορα.
Για αυτο μου κανει εντυπωση -
Ασ'τα αυτά!!!
έκανες το Felicia Brera και δείχνεις χαρτιά έτσι!!!ΟΧΙ δεν κανω που... τετοιες!
Μην ψαρωνεις!!!
Τζερτζελο κάνουμε!!!
Εννοείται ότι είναι μόνο για το χαρτί! -
Τζερτζελο κάνουμε!!!
Εννοείται ότι είναι μόνο για το χαρτί!χαχα προφανως, και σκεψου ακομα και οι αναρτησεις μου ειναι στην ιδια ρυθμιση πριν και μετα τοσο σε κλικ ανα αξονα οσο και σε διαφορα κλικ εμπρος πισω
ΚΤΕΟ -Πότε?