-
Καλησπέρα σας, μιας και φτάνω σε 5ετία θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις για να πάρω μια βοήθεια (Toyota Corolla HB Style 17" ίντσες).
-
Γνωρίζουμε ποιά είναι ακριβώς το μοντέλο των λάστιχων για τους υαλοκαθαριστήρες; Έχω βάλει 2 aftermarket σε βενζινάδικο και τα 2 έχουν βγει εντελώς μούφα. Ένα λινκ απο Skroutz θα βοηθούσε, μήπως αξίζει να τα δω σε αντιπροσωπεία;
-
Τα λάστιχα έχουν 41k χιλιόμετρα (απο Νοέμβρη του '21) και θα τα αλλάξω (Φοράω τα 17άρια της Falken). Αξίζει να βάλω τα ίδια ή υπάρχει κάποιο καλύτερο μοντέλο στο ίδιο προφίλ. Αξίζει να το κάνω στο Γιαννίτσα ή σε κάποιον εξωτερικό απο άποψη κόστους; Θα ήθελα ένα recommendation που να έχει εμπιστευτεί κάποιος αν είναι εξωτερικός.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
-
-
Για υαλοκαθαριστηρες που ρωτας, γνώμη μου βάλε τους γνήσιους, για 10-15€ διαφορά δεν αξίζουν οι πειραματισμοί (και εγώ όσες φορές έχω βάλει αφτερ, ακόμα και πολύ ακριβούς bosch, μάπα αποδείχτηκαν).
Για λάστιχα εννοείται όχι σε αντιπροσωπεία, θα βρεις πιστεύω φθηνότερα, βρες έναν καλό λαστιχά της περιοχής σου (απλά απέφυγε τις μεγάλες αλυσίδες). -
@pashalisg said in Toyota Corolla 2019:
- Τα λάστιχα έχουν 41k χιλιόμετρα (απο Νοέμβρη του '21) και θα τα αλλάξω (Φοράω τα 17άρια της Falken). Αξίζει να βάλω τα ίδια ή υπάρχει κάποιο καλύτερο μοντέλο στο ίδιο προφίλ. Αξίζει να το κάνω στο Γιαννίτσα ή σε κάποιον εξωτερικό απο άποψη κόστους;
Υπάρχουν πολύ καλύτερα ελαστικά από τα Φάλεν που φοράει από το εργοστάσιο, π.χ. Goodyear F1 Assymetric 6, Pirelli Cinturato C3, Bridgestone Turanza 6, κλπ. Και προφανώς θα τα βάλεις σε βουλκανιζατέρ και όχι στην αντιπροσωπεία, θα τα πληρώσει λιγότερα χρήματα.
-
@v_a said in Toyota Corolla 2019:
Για υαλοκαθαριστηρες που ρωτας, γνώμη μου βάλε τους γνήσιους, για 10-15€ διαφορά δεν αξίζουν οι πειραματισμοί (και εγώ όσες φορές έχω βάλει αφτερ, ακόμα και πολύ ακριβούς bosch, μάπα αποδείχτηκαν).
Για λάστιχα εννοείται όχι σε αντιπροσωπεία, θα βρεις πιστεύω φθηνότερα, βρες έναν καλό λαστιχά της περιοχής σου (απλά απέφυγε τις μεγάλες αλυσίδες).Υπάρχουν γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες;
Νομίζω ότι ακόμα και τους πρώτης τοποθέτησης κάποια εταιρεία τους κατασκευάζει για λογαριασμό της ΤΟΥΟΤΑ. Valeo, bosch κλπ είναι οι περισσότεροι.
Γιατί να τους πληρώσει παραπάνω στην αντιπροσωπεία; Μπορεί να σου έτυχε, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με επώνυμους. -
@pashalisg said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα σας, μιας και φτάνω σε 5ετία θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις για να πάρω μια βοήθεια (Toyota Corolla HB Style 17" ίντσες).
- Γνωρίζουμε ποιά είναι ακριβώς το μοντέλο των λάστιχων για τους υαλοκαθαριστήρες; Έχω βάλει 2 aftermarket σε βενζινάδικο και τα 2 έχουν βγει εντελώς μούφα. Ένα λινκ απο Skroutz θα βοηθούσε, μήπως αξίζει να τα δω σε αντιπροσωπεία;
Υαλοκαθαριστηρες προχθές τους άλλαξα και οι Denso hybrid είναι ακριβώς ίδιοι με του εργοστασίου
https://www.skroutz.gr/s/48602514/Denso-Yalokatharistiras-Aytokinitou-Odigou-700mm-DU-070L.html
Τον πίσω δεν τον άλλαξα....
Toyota Corolla 2019