-
@lap said in Xiaomi forum:
Εμένα με εκνευρίζει αυτός ο τύπος.
Μια μπουφλα, σφαλιαρα μαζί και κλωτσιά στο καλάμι, όπως λέει και ο @criuser θα του τις έδινα έτσι αντί για καλημέρα
κατι μου λεει οτι το μισο φορουμ σκεφτεται τα ιδια και για εσενα
-
Για αυτό δεν θα τους συναντήσω ποτέ το πρωί.
-
-
Εμένα με εκνευρίζει αυτός ο τύπος.
Μια μπουφλα, σφαλιαρα μαζί και κλωτσιά στο καλάμι, όπως λέει και ο @criuser θα του τις έδινα έτσι αντί για καλημέρα
Για κάποιο λόγο είναι όντως πολύ εκνευριστικος.
Σε άλλα νέα στην Ρωσία το yu7 το αγοράζουν 43κ 49κ, 57κ. Άντε να δούμε Ευρώπη.
-
Έχει το στυλ ότι μας κάνει και χάρη που δοκιμάζει οχήματα και ότι τίποτα δεν ικανοποιεί το γούστο του.
Α! Ξέχασα και μια κουτουλια στη μύτη ...και μετά καλημέρα.Φαντάσου πρωί πρωί να βλέπεις αυτόν παρεάκι με τον άλλον τον ξυνομουρη το marek. Πω ρε φίλε....
Σααατ σουτ τα χαστούκια που λέει ο ταξιδευτής -
Έχει το στυλ ότι μας κάνει και χάρη που δοκιμάζει οχήματα και ότι τίποτα δεν ικανοποιεί το γούστο του.
Α! Ξέχασα και μια κουτουλια στη μύτη ...και μετά καλημέρα.Φαντάσου πρωί πρωί να βλέπεις αυτόν παρεάκι με τον marek. Πω ρε φίλε....
Σααατ σουτ τα χαστούκια, που λέει και ο ταξιδευτήςουτε ο μαρεκ σου αρεσει; ΕΛΕΟΣ!
-
Μου ανέβηκε η πίεση
-
Θα έρθει η Xiaomi στη Ελλάδα;
Πάντως σε αυτό το πράσινο είναι πολύ ωραίο. Το πρόβλημα στην σχεδίαση κατ εμέ είναι στην μάσκα. Σαν κάτι να λείπει. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό το σχήμα του.
-
-
Μπορείς να βγάλεις με τα μαγικά σου το πάνω μέρος των φώτων; Θα ήταν πολύ καλύτερο αισθητικά.
Δηλαδή τα φώτα να είναι ως τη μεσαία γραμμή τους που φωτίζεταιΉ το έχουμε ξαναπεί.... Κάτι μου θυμίζει αυτή η συζήτηση.
Xiaomi forum