-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
@vaggoiko said in VW Tiguan 2024:
Επίσης το θέμα με τις ενοχλητικές προτεινόμενες ρυθμίσεις είναι ξεκάθαρα θέμα των atmospheres. Αν το αφήσω απενεργοποιημένο δεν έχω κανένα μύνημα.
Πώς απενεργοποιείς το atmo;
από τη ροδέλα: Πας δεξιά δεξιά, έχει επιλογή "ανενεργό".
-
Οκ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ροδέλα αλλά μόλις πάω στο αμάξι θα το δω. Ευχαριστώ!
-
Οκ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ροδέλα αλλά μόλις πάω στο αμάξι θα το δω. Ευχαριστώ!
Αυτό το κεντρικό κουμπί - ροδέλα στη κεντρική κονσόλα που είναι για το volume και αν το πατησεις επιλέγεις προφιλ οδήγησης και με swipe επιλέγεις atmo.
Ή αλλιώς τη χαμένη ευκαιρία της VW να φτιάξει έναν επιλογέα πιο λειτουργικό χααχαχαχα
-
Α, οκ ΑΥΤΗ τη ροδέλα! Τη χρησιμοποιώ μόνο για αλλαγή προφίλ οδήγησης. Και πάλι ευχαριστώ.
Btw, τι άχρηστο πράγμα οι atmo; Οι κλασικές ρυθμίσεις μια χαρά είναι. Γεμίζουν τα λογισμικά με άχρηστη κατανάλωση πόρων... -
Ανούσια πράγματα...
Βάλε στη ροδέλα να ρυθμίζω κλιματισμό να το καταλάβω. -
Εγώ έχω ασημί More, χοληστερίνη 190 και καθόλου ζάχαρο και πίεση.
Επίσης το θέμα με τις ενοχλητικές προτεινόμενες ρυθμίσεις είναι ξεκάθαρα θέμα των atmospheres. Αν το αφήσω απενεργοποιημένο δεν έχω κανένα μύνημα.
Το atmospheres το έχω μόνιμα απενεργοποιημένο αλλά συνεχιζει να βγάζει το μήνυμα κάθε φορά που βάζω μπροστά το αυτοκίνητο...
-
@friday said in VW Tiguan 2024:
Το atmospheres το έχω μόνιμα απενεργοποιημένο αλλά συνεχιζει να βγάζει το μήνυμα κάθε φορά που βάζω μπροστά το αυτοκίνητο...
Εμένα έχει σταματήσει. Και δε μπορώ να σκεφτώ άλλη ρύθμιση που να έχω πειράξει.
Επίσης το ambiente το έχω στο Individual. Για δες και αυτό.
Θα μας τρελάνουν αυτοί... χαχαχαδε ξέρω αν έχει να κάνει με ότι πάτησα ΟΚ στην πρόταση για νέες ρυθμίσεις και μετά απλά άφησα απενεργοποιημένα τα atmo και άλλαξα απλά τις ρυθμίσεις μου έτσι όπως τις είχα.
-
Εγώ σήμερα απενεργοποίησα τα atmo οπότε θα σας πω τις επόμενες ημέρες. Πάντως είχατε πολυ δίκιο για το autohold. Πολύ πιο ομαλή κίνηση το όχημα με αυτό εκτός. Το hill assist λειτουργεί άψογα και σε συνδυασμό με την ανεπαίσθητη λειτουργία του S&S (νάναι καλά το mh) η κίνηση στον αστικό κύκλο γίνεται απόλαυση παρά τον όγκο του οχήματος.
Μεγάλη υπόθεση η καμπύλη εκμάθησης. Σε κάποια φάση τελευταίες μέρες μέχρι που μου πέρασε από το μυαλό ότι ίσως τα συστήματα του οχήματα να διαβάζουν "συνήθειες" του εκάστοτε οδηγού με αποτέλεσμα να προσαρμόζονται ελαφρώς σε αυτές. Ξέρω, ουτοπικό τουλάχιστον στο παρόν. Προφανώς και εγώ άρχισα να προσαρμόζομαι στα δεδομένα του οχήματος.
Τον αστικό κύκλο τον έχουμε. Τώρα ανυπομονώ για τα πρώτα ταξίδια όπου το όχημα να ξεδιπλώσει όλο του ταλέντο!
-
Θα μας τρελάνουν αυτοί... χαχαχαδε ξέρω αν έχει να κάνει με ότι πάτησα ΟΚ στην πρόταση για νέες ρυθμίσεις και μετά απλά άφησα απενεργοποιημένα τα atmo και άλλαξα απλά τις ρυθμίσεις μου έτσι όπως τις είχα.
Κι εγώ individual. Γι'αυτό μου την εσπαγε κάθε φορά που πατούσα οκ , γιατί έπρεπε να ξαναβρίσκω τα χρώματα μετά... Μεγάλα προβλήματα μιλάμε... Χεχεχεχε
-
Εγώ σήμερα απενεργοποίησα τα atmo οπότε θα σας πω τις επόμενες ημέρες. Πάντως είχατε πολυ δίκιο για το autohold. Πολύ πιο ομαλή κίνηση το όχημα με αυτό εκτός. Το hill assist λειτουργεί άψογα και σε συνδυασμό με την ανεπαίσθητη λειτουργία του S&S (νάναι καλά το mh) η κίνηση στον αστικό κύκλο γίνεται απόλαυση παρά τον όγκο του οχήματος.
Μεγάλη υπόθεση η καμπύλη εκμάθησης. Σε κάποια φάση τελευταίες μέρες μέχρι που μου πέρασε από το μυαλό ότι ίσως τα συστήματα του οχήματα να διαβάζουν "συνήθειες" του εκάστοτε οδηγού με αποτέλεσμα να προσαρμόζονται ελαφρώς σε αυτές. Ξέρω, ουτοπικό τουλάχιστον στο παρόν. Προφανώς και εγώ άρχισα να προσαρμόζομαι στα δεδομένα του οχήματος.
Τον αστικό κύκλο τον έχουμε. Τώρα ανυπομονώ για τα πρώτα ταξίδια όπου το όχημα να ξεδιπλώσει όλο του ταλέντο!
Και στον αστικό κύκλο και στο ταξίδι δε θέλω να κατέβω απο το αυτοκίνητο! Σου εύχομαι σύντομα ταξιδάρα!
Κι εγώ individual. Γι'αυτό μου την εσπαγε κάθε φορά που πατούσα οκ , γιατί έπρεπε να ξαναβρίσκω τα χρώματα μετά... Μεγάλα προβλήματα μιλάμε... Χεχεχεχε
Ναι σοβαρά προβήματα χαχαχαχα!
-
Καλησπέρες
Σχετικά με την διακοπή της σύνδεσης του κινητού από το carplay, αυτό συμβαίνει γιατί χάνετε η ασύρματη σύνδεση του κινητού από το wifi του αυτοκινήτου. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αλλά συμβαίνει.
Εχτές συνέβη ξανά και δεν αποκαταστάθηκε όπως συνήθως συνέβαινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στην προσπάθειά μου να δω τι έχει συμβεί παρατήρησα ότι δεν υπήρχε ασύρματη σύνδεση μεταξύ των δύο. Πήγα στις ρυθμίσεις δικτύου wifi του αυτοκινήτου πάτησα να ενεργοποιηθεί αλλά τίποτα. Μόνο όταν έσβησα και ξαναεβαλα μπρος το αυτοκίνητο λειτούργησε.
Αυτά...
-
Καλησπέρες
Σχετικά με την διακοπή της σύνδεσης του κινητού από το carplay, αυτό συμβαίνει γιατί χάνετε η ασύρματη σύνδεση του κινητού από το wifi του αυτοκινήτου. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αλλά συμβαίνει.
Εχτές συνέβη ξανά και δεν αποκαταστάθηκε όπως συνήθως συνέβαινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στην προσπάθειά μου να δω τι έχει συμβεί παρατήρησα ότι δεν υπήρχε ασύρματη σύνδεση μεταξύ των δύο. Πήγα στις ρυθμίσεις δικτύου wifi του αυτοκινήτου πάτησα να ενεργοποιηθεί αλλά τίποτα. Μόνο όταν έσβησα και ξαναεβαλα μπρος το αυτοκίνητο λειτούργησε.
Αυτά...
Χαζή ερώτηση: Το bluetooth το εχεις ενεργοποιημένο ε; (σχώραμε)
-
Καλησπέρες
Αυτά...
Χαζή ερώτηση: Το bluetooth το εχεις ενεργοποιημένο ε; (σχώραμε)
Καμιά φορά από τέτοια χαζά την πατάμε. Αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση. Είναι μόνιμα ανοιχτο.
-
Τσέκαρε τις ρυθμίσεις στο bt του κινητού να είναι "πάντα ορατό" κλπ. Αν συνεχίσει πάρε τηλ στο support του app μήπως σε βοηθήσουν με κάτι.
Α μου ήρθε και κάτι άλλο από την εμπειρία σύνδεση με bt στο 308. Φορούσα smart watch το οποίο παρεμβαίνει γιατί προσπαθούσε να συνδεθεί αυτό μέσω bt με το aa του οχήματος και μου τα έκανε όλα ώπα. Αν έχεις smart watch άστο σπίτι και δοκίμασε.
-
Δεν έχει να κάνει σίγουρα το ρολόι. Αν δεν είναι σε pairing mode δεν μπορεί να κάνει προσπάθεια σύνδεσης. Το αυτοκίνητο είναι σε σύνδεση με το κινητό και στιγμιαία χάνει την σύνδεση.
Για αρχή δοκιμή με άλλη συσκευή στο CarPlay (apple κοινώς) ή στο ΑΑ. -
Καλημέρα, η απενεργοποιήση των atm δεν με απάλλαξε από το γνωστό ενοχλητικό μήνυμα. Το απορρίπτω μηχανικά. Τέλος να πω ΘΑΝΑΤΟΣ στο auto-hold!!
-
Καλημέρα, η απενεργοποιήση των atm δεν με απάλλαξε από το γνωστό ενοχλητικό μήνυμα. Το απορρίπτω μηχανικά. Τέλος να πω ΘΑΝΑΤΟΣ στο auto-hold!!
Θα κοιτάξω να δω τι άλλες ρυθμίσεις μου άλλαξε όταν αποδέχτηκα τις προτεινόμενες ρυθμίσεις και θα σας πω.
Μυστήρια πράγματα... -
Έχουν κι άλλοι από ότι φαίνεται το πρόβλημα με την αποσύνδεση στο carplay. Πιθανολογούν ότι σχετίζεται με την αναβάθμιση του iOS στο 18.4.
Έχω βέβαια δεν έχω το 18.4 και έχει αρχίσει να συμβαίνει εδώ και κάποιο καιρο.
-
Έχουν κι άλλοι από ότι φαίνεται το πρόβλημα με την αποσύνδεση στο carplay. Πιθανολογούν ότι σχετίζεται με την αναβάθμιση του iOS στο 18.4.
Έχω βέβαια δεν έχω το 18.4 και έχει αρχίσει να συμβαίνει εδώ και κάποιο καιρο.
Το 18.4 ''βγηκε'' στον αερα πριν 2 μερες.
Αν καποιος ειχε το θεμα και πριν σιγουρα δεν ειναι το update.
Περισσοτερο πιθανο ειναι η μοντουλα του ασυρματου. -
Άντε να έχεις θέματα με το wireless το καταλαβαίνω. Εγώ που είχα θέματα δυο φορές που δοκίμασα με διαφορετικά καλώδια τι να πω τώρα; Ευτυχώς το wireless παίζει καμπάνα...
VW Tiguan 2024