-
Χαιρετώ την ομάδα, για GLC220d 4matic mercedes του 2020, ποιο είναι το πλεονέκτημα να γίνει το 5ο ετήσιο σέρβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο (τα προηγούμενα 4 έγιναν σε εξουσιοδοτημένο), συγκριτικά με ένα εξειδικευμένο Mercedes συνεργείο που τα «εργατικά» είναι μέχρι και 250 ευρώ λιγότερα παρακαλώ?
Οι εργασίες που θα γίνουν είναι:
διάγνωση, αλλαγή λιπαντικού και φίλτρου κινητήρα, αλλαγή φίλτρου πετρελαίου και φίλτρων καμπίνας, αλλαγή τακάκια μπρος/πίσω.Και στις δύο περιπτώσεις θα φαίνεται το σέρβις ηλεκτρονικά.
Ευχαριστώ.
-
To μόνο πλεονέκτημα - εαν ισχύει στις Mercedes, δεν το γνωρίζω - ειναι οτι έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να σου καλύψει κάποια βλάβη στα πλαίσια του goodwill.
-
@fanis75 said in Σέρβις σε εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο συνεργείο?:
To μόνο πλεονέκτημα - εαν ισχύει στις Mercedes, δεν το γνωρίζω - ειναι οτι έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να σου καλύψει κάποια βλάβη στα πλαίσια του goodwill.
Το αυτοκίνητο είχε δύο μόνο χρόνια εγγύηση, και τώρα είμαι ήδη τρία εκτός οπότε θεωρώ δεν θα ισχύει πλέον η καλή θέληση για κάλυψη ενδεχόμενης ζημιάς - τουλάχιστο δεν έχω ακούσει ή διαβάσει κάποια παρόμοια περίπτωση για mercedes.
-
ερωτηση
ποιος θα τολμουσε να πηγαινει καποιο νεο σιτροε/πεζω/ντιες/οπελ σε απλα εξειδικευμενο?
θελω και απο τον @cruiser απαντηση -
@gatoz said in Σέρβις σε εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο συνεργείο?:
ερωτηση
ποιος θα τολμουσε να πηγαινει καποιο νεο σιτροε/πεζω/ντιες/οπελ σε απλα εξειδικευμενο?
Κανείς (γιατί χάνει το good will), αλλά ειναι άσχετο με το θέμα μας. Παρακαλώ εντός θέματος απαντήσεις.
-
@fanis75 said in Σέρβις σε εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο συνεργείο?:
ερωτηση
Κανείς (γιατί χάνει το good will), αλλά ειναι άσχετο με το θέμα μας. Παρακαλώ εντός θέματος απαντήσεις.
δεν μιλαω εντος εγγυησης, λεμε εκτος
-
δεν μιλαω εντος εγγυησης, λεμε εκτος
Μα και εκτός καλύπτει το good will τω Πεζω (τις περισσότερες φορες), οπότε κάνεις δεν τολμάει. Εαν δεν τίθεται τέτοια θέμα, πας οπου θες. Και εγώ του πατέρα μου την Βαυαρή την πάω σε εξειδικευμένο πλέον.
-
ερωτηση
θελω και απο τον @cruiser απαντησηΜόνο ανόητος.
Αφού και η παλιά και η νέα εγγύηση θέλει να πηγαίνεις το αμάξι για σέρβις στην αντιπροσωπεία.
Τα πιο παλιά τα πάω σε εξειδικευμένο.
Το τωρινό θα το κρατήσω αντιπροσωπεία ακόμα.
-
Καλημέρα, από την στιγμή που δεν έχεις εγγύηση πλέον δεν βρίσκω κάποιον λόγο προσωπικά, αν γνωρίζεις κάποιο νόμιμο εξειδικευμένο συνεργείο που να μπορεί να παρέχει την ίδια/αντίστοιχη υπηρεσία με το εξουσιοδοτημένο.
Τις BMW της οικογένειας τις πρώτες φορές τις πήγαμε σε εξουσιοδοτημένο, τις επόμενες που βρήκαμε καλό εξειδικευμένο συνεχίσαμε εκεί.
Το Mazda τώρα θα πηγαίνει όσο έχει εγγύηση σε εξουσιοδοτημένο. Αν και νομίζω όσα είναι τα γνωστά είναι και εξουσιοδοτημένα και φαίνονται στο https://www.mazda.gr/find-a-dealer
Σέρβις σε εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο συνεργείο?