-
...
-
-
-
-
-
-
-
Χιούμορ κακής ποιότητας από κάποιον που δεν τον ξέρει ούτε η γάτα της μάνας του...
Γιατί ταλαιπωρείτε τα ματάκια μας με τον κάθε ατάλαντο ?
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Χιούμορ κακής ποιότητας από κάποιον που δεν τον ξέρει ούτε η γάτα της μάνας του...
Γιατί ταλαιπωρείτε τα ματάκια μας με τον κάθε ατάλαντο ?
Πάλι διαμαρτύρεσαι;
Εσύ δεν ήσουν κατά των snowflakeηδων και της πολιτικής Ορθότητας;
Κι ας είσαι υπέρ της ελευθερίας του Λόγου και της έκφρασης, να μας δώσεις τα trigger warning σου να προσέχουμε τι ποσταρουμε.
Τόσο πολύ αγαπάς τον Σημίτη και θίχτηκες;Ευκαιρία να γνωρίσεις και τον καλλιτέχνη:
Ο Δημήτρης Γεωργοπάλης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1973. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Βυζαντινή Αγιογραφία. Είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού - Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) και ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων. Δουλεια του εχει δημοσιευτεί στις εφημερίδες "Απογευματική" και "Σφήνα" καθως και στα περιοδικά "Αντί", "Γαλέρα", "Μότο Τρίτη" και "Επιλογή". Από το 2008 εργάζεται στην "Real News". Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
-
αμα δεν ειναι δεξιος και αρκας....
-
-
Χτυπάς ζώα;
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Χτυπάς ζώα;
Ποτέ, θα μπορούσα να το κάνω μόνο σε περίπτωση αυτοπροστασίας.
-
Έτσι, και εγώ το ίδιο.
Έχω μαλώσει ζώο, ένα σκυλάκι που κρατούσα για να το διδάξω κάτι, αλλά το φιλούσα και το έπαιρνα αγκαλιά για δέκα ώρες όταν είδα το βλέμμα του που φοβήθηκε.
Απορώ πως χτυπούν ζώα για διασκέδαση. Σαδιστές.
@iceman το ξέρω και εγώ θα αηδιαζα αλλά είναι άλλο να το ζεις.
Υ,γ για να μην παρεξηγηθώ από φίλοζωους. Το σκυλί όποτε φοβόταν ερχόταν στην αγκαλιά μου. Οπότε αυτό τα λέει όλα.
-
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Νομίζω το κατάλληλο topic.
Σατανικο
Τοσο απλο και μεγαλοφυες
σαν τις θεωριες του λαπ , οτι αν μας δεσουν χειροποδαρα με φορους και πλαστικο χρημα θα ζουμε ευτυχισμενοι και με σπιτια απ του κρουζερ. -
Μη μπολιάζεις την κοινωνία με θεωρίες κλεφτών. Να επιζητάς το δίκαιο και πρώτιστα από τον εαυτό σου.
Στα της κριτικής σου, προφανώς με ισόποση μείωση φόρων, σκοπός δεν είναι η φτωχοποίηση αλλά ο καλύτερος διαμερισμός των κοινών βαρών. Κάτι που εν τέλη θα οδηγήσει σε αύξηση του πλούτου σε όλους καθώς και στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας. Οι ικανοί θα παλεύουν να ξεχωρίσουν με άλλον τρόπο.
Δεν γίνεται εσύ και οι συνομιλητές να πληρώνετε λιγότερα για τα κοινά δημόσια βάρη από έναν συνταξιούχο που δεν έχει την ικανότητα να εργαστεί και να παράξει πλούτο.
Πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός και αυτός θα έρθει όταν σταματήσει το 'γιατί εγώ και όχι ο αλλος''.
Από την άλλη ο αντίλογος και σωστός είναι πως ο κλέφτης θα κερδίζει πελάτες και έτσι θα δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Οπότε κοινό νόμισμα, ηλεκτρονικο, για όλους και τελειώνει η υπόθεση.Προσωπικό παράδειγμα, πληρώνω με κάρτα όποτε δεν παίζει καμία μείωση του ΦΠΑ ή μη καταγραφή εσόδων ακόμα και αν το θέλω και είναι φιλαράκι ο πωλητής. Δουλεύει στην πράξη απλά πρέπει να γίνει για όλους ώστε να πέσει ο φόρος που είναι απίστευτα υψηλός και να μη νιώθω κορόιδο που κάνω το νόμιμο.
Δηλαδή σκοπός δεν είναι η τιμωρία αλλά η μείωση της φορολογίας παράλληλα με μια εύρωστη οικονομία χωρίς υπέρογκους δανεισμούς όπως στο παρελθόν.
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Μη μπολιάζεις την κοινωνία με θεωρίες κλεφτών. Να επιζητάς το δίκαιο και πρώτιστα από τον εαυτό σου.
Στα της κριτικής σου, προφανώς με ισόποση μείωση φόρων, σκοπός δεν είναι η φτωχοποίηση αλλά ο καλύτερος διαμερισμός των κοινών βαρών. Κάτι που εν τέλη θα οδηγήσει σε αύξηση του πλούτου σε όλους καθώς και στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας. Οι ικανοί θα παλεύουν να ξεχωρίσουν με άλλον τρόπο.
Δεν γίνεται εσύ και οι συνομιλητές να πληρώνετε λιγότερα για τα κοινά δημόσια βάρη από έναν συνταξιούχο που δεν έχει την ικανότητα να εργαστεί και να παράξει πλούτο.
Πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός και αυτός θα έρθει όταν σταματήσει το 'γιατί εγώ και όχι ο αλλος''.
Από την άλλη ο αντίλογος και σωστός είναι πως ο κλέφτης θα κερδίζει πελάτες και έτσι θα δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Οπότε κοινό νόμισμα, ηλεκτρονικο, για όλους και τελειώνει η υπόθεση.Προσωπικό παράδειγμα, πληρώνω με κάρτα όποτε δεν παίζει καμία μείωση του ΦΠΑ ή μη καταγραφή εσόδων ακόμα και αν το θέλω και είναι φιλαράκι ο πωλητής. Δουλεύει στην πράξη απλά πρέπει να γίνει για όλους ώστε να πέσει ο φόρος που είναι απίστευτα υψηλός και να μη νιώθω κορόιδο που κάνω το νόμιμο.
Δηλαδή σκοπός δεν είναι η τιμωρία αλλά η μείωση της φορολογίας παράλληλα με μια εύρωστη οικονομία χωρίς υπέρογκους δανεισμούς όπως στο παρελθόν.
Μετα το πεντοχιλιαρο στον τενεκε λαδι , ακουσα οτι θα συλαμβανουν και γριες που πανε στα νεκροταφεια με το μπουκαλι λαδι να αναψουν τα καντηλια .
Που το βρηκες γιαγια το λαδι; ειναι φορολογημενο ; εχει φπα ; εχεις αποδειξη εχεις πληρωσει με καρτα ;
Επισης τωρα πρεπει να πας στην τραπεζα να παρεις κουλοκαρτα αν εχεις παιδια .
Γιατι το επιδομα παιδιου το ετρωγαν στα μπουζουκια οι γονεις και αλλες μαυρες αγορες. Οποτε απο τα 40 ε που εμπαιναν στον λογαριασμο σου απο τωρα θα μπαινουν 20 και τα αλλα θα πρεπει να εχεις την κουλοκαρτα να τα ξοδεψεις ομως μονο στους κολητους στο ΣΜ. -
Το μοντέλο ανάπτυξης της γενιάς σου διέλυσε μια χώρα και δύο μελλοντικές γενιές. Μηπως ήρθε καιρός απλώς να σταματήσετε να πιστεύετε ότι όλα είναι συνωμοσίες;
-
Δεν ξερω αν ειναι για γελια ή για κλαματα.
Αν δεν αρκει αυτο την επομενη θα βαλουν νταλικα φορτωμενη.
https://www.news247.gr/ellada/alimos-ekleise-pali-i-paraliaki-logo-tou-freatiou-tis-evdap/?utm_source=Sport24&utm_medium=BestofNetwork_home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos6
Γελοιογραφία & Χιούμορ