-
Καλημέρα στην κοινότητα,
Ο ακούραστος αγρότης μου, μετά από περίπου 25 μέρες ακινησίας, δε θέλει με τίποτα να πάρει μπρος. Έχω μιζάρει πάνω από 40-50 φορές ( η μπαταρία και η μίζα φαίνονται οκ), τραβώντας ακόμα και τον αέρα, έβγαλα για πολύ ώρα τα μπουζί μήπως το μπούκωσα και τα ξανακούμπωσα, συμπλήρωσα και 5 λίτρα 100ron μήπως είχε αδυνατήσει η 95άρα, αλλά τζίφος!
Μηχανικός δεν είμαι και δεν έχω γνώσεις, αν μπορεί κάποιος γνώστης των παλιών αυτοκινήτων με καρμπυρατέρ να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα!
Nissan 120LB μοντέλο 1990. -
Ξεκινα απο πλατινες και φιλτρο βενζινης.
-
Πάτα τη μίζα για 15-20 δευτερόλεπτα και κάποιος να μυρίζει πίσω στην εξάτμιση. Αν βγαίνει μυρωδια βενζίνης είναι ηλεκτρικό θέμα. Αν δεν μυρίζει καθόλου άκαυτη βενζίνη είναι μάλλον τρόμπα βενζίνης.
Ξεκίνα έτσι. -
@ilias-a said in Nissan 120LB δε παίρνει μπρος:
Ξεκινα απο πλατινες και φιλτρο βενζινης.
Πλατίνες και φίλτρο είναι αλλαγμένα πριν 1000 χλμ περίπου, ωστόσο θα ρίξω σπρέι ηλεκτρικών επαφών μήπως βοηθήσει...
-
@tjk said in Nissan 120LB δε παίρνει μπρος:
Πάτα τη μίζα για 15-20 δευτερόλεπτα και κάποιος να μυρίζει πίσω στην εξάτμιση. Αν βγαίνει μυρωδια βενζίνης είναι ηλεκτρικό θέμα. Αν δεν μυρίζει καθόλου άκαυτη βενζίνη είναι μάλλον τρόμπα βενζίνης.
Ξεκίνα έτσι.Θα το δοκιμάσω αυτό, ευχαριστώ πολύ.
-
το κλειδί το γυρνάς το πολύ για 5 δεύτερα, όχι 10-15 γιατί μετά τεστάρεις την αντοχή της μίζας. Η μίζα μετά από service του ηλεκτρολόγου, πρέπει να ξεκινάει σε 1"
-
@dimau said in Nissan 120LB δε παίρνει μπρος:
το κλειδί το γυρνάς το πολύ για 5 δεύτερα, όχι 10-15 γιατί μετά τεστάρεις την αντοχή της μίζας. Η μίζα μετά από service του ηλεκτρολόγου, πρέπει να ξεκινάει σε 1"
Ευχαριστώ για τη συμβουλή, αν δε καταφέρω να το βάλω μπροστά απόψε (ρίχνοντας σπρει καθαρισμού επαφών), θα φέρω ηλεκτρολόγο...
-
Εν τέλη δεν ήταν θέμα πολλαπλασιαστή / πλατίνων και γενικά ηλεκτρικό πρόβλημα.
Ήταν ένα από τα λαστιχάκια βενζίνης, που είχε κρακ και δε φαινόταν..., αλλάχτηκαν και άλλα δύο μαζί με το προβληματικό, και πλέον παίρνει μπρος στο δευτερόλεπτο!Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Nissan 120LB δε παίρνει μπρος