-
-
-
-
Ηρθε μόλις από το 112 μήνυμα "nick" (κορινθια, αλλά και χθες μου ήρθε για φωτια στη βιωτια)
Nα απαντήσω με το μικρό μου ?
-
Πάνω που έβλεπα το γκεΐ παρεΐντ... ε την τελετή εναρξης
-
Εντάξει, δεν είναι και Eurovision….
-
Γάλλοι φίλοι μου.....Γάλλοι.
Απλώς τους έκανε κακό καιρό αλλά και πάλι έτσι είναι το Παρίσι.
-
Βλέπω και γω, παίζει η τηλεόραση απλά, τη βαρκάδα των τσούρμων που ουρλιάζουν και το τσίρκο με την ολυμπιακή φλόγα, τη γυναίκα με τα μούσια, το γορίλα-γορίλα-γορίλα άτιμο παιδί θα μου κλείσεις το σπίτι, σπουδαια τελετή, ότι πρέπει να στήσουν οι ελληναρες πάγκους με σουβλάκια και χαλβά Φαρσάλων, και με τα 3 βρακιά 5€, τύφλα να χει το καλοκαιρινο παζάρι του Αλμυρού, που τουλάχιστον και να βρέξει, έχουν τα νάϊλα απλωμένα...
-
Αΐ μωρέ τσοπάνη
-
-
Έτσι είναι ο σωστός ο τσοπάνης που βλέπει την τελετή έναρξης
-
Ε ναι, μόνο μετροσέξουαλ τσοπάνος μπορεί να αντέξει τέτοια τελετή!
Οι σκηνές που παρακολουθούμε αυτή την ώρα, γιορτή του Πολιτισμού, του αρχαίου αθανάτου Πνεύματος και του Ολυμπιακού* Ιδεώδους, Μπραβό στους Γαλλούς, και γ@μω τις Τελετές να ουμε, ούτε ο Μπούκουρας τέτοια πράγματα...
*όχι Πειραιώς
-
@k-m said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ηρθε μόλις από το 112 μήνυμα "nick" (κορινθια, αλλά και χθες μου ήρθε για φωτια στη βιωτια)
Nα απαντήσω με το μικρό μου ?
Tι στο διαολο ειναι το nick ; ηρθε και σε μενα , τους εχουν χακαρει;
Στην Βοιωτια ειδε ενας στα χωστια ανεμοστρόβιλο που σηκωσε σκονη και ειδοποιησε την πυροσβεστικη για φωτια και οι νταλτον προτου πανε να δουνε τι τρεχει, εστειλαν μηνυμα για εκκενωση ολης της βοιωτιας . -
-
-
-
-
-
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ