-
Ως συνήθως, με ελάχιστη χρήση λόγω του χώρου που καταλαμβάνει. Περιοχή Μελίσσια, κοντά στον Μουστάκα.
Εάν κάποιος μένει κοντά και θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο να έρθει, καλοδεχούμενος. Μόνο σας παρακαλώ μη μου ζητήσετε να μπλέξω με ταχυδρομεία για να τον στείλω επαρχία. -
@lap: Δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για χαβαλέ. Κάντε τον κόπο να διαβάσετε τον Κανονισμό και θα δείτε ότι ο σχολιασμός στις αγγελίες απαγορεύεται, πλην μόνο για διευκρινιστικές ερωτήσεις. {Admin}
-
@georgekn : Δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για χαβαλέ. Κάντε τον κόπο να διαβάσετε τον Κανονισμό και θα δείτε ότι ο σχολιασμός στις αγγελίες απαγορεύεται, πλην μόνο για διευκρινιστικές ερωτήσεις. {Admin}
-
Ζήτω συγχώρεση, αλλά μετά έβαλε ο νηματοθετης την φωτογραφία και νόμιζα ότι τρολλαρει.
@lap Δεκτόν. {Admin}
-
@trader said in Χαρίζεται αυτοκινητόδρομος:
Ως συνήθως, με ελάχιστη χρήση λόγω του χώρου που καταλαμβάνει. Περιοχή Μελίσσια, κοντά στον Μουστάκα.
Εάν κάποιος μένει κοντά και θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο να έρθει, καλοδεχούμενος. Μόνο σας παρακαλώ μη μου ζητήσετε να μπλέξω με ταχυδρομεία για να τον στείλω επαρχία.Έχω στο νου μου μια οικογένεια με 2 παιδάκια. Αν είναι κομπλέ μπορώ να το κανονίσω να πάει εκεί.
-
@dimmad said in Χαρίζεται αυτοκινητόδρομος:
Εάν κάποιος μένει κοντά και θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο να έρθει, καλοδεχούμενος. Μόνο σας παρακαλώ μη μου ζητήσετε να μπλέξω με ταχυδρομεία για να τον στείλω επαρχία.Έχω στο νου μου μια οικογένεια με 2 παιδάκια. Αν είναι κομπλέ μπορώ να το κανονίσω να πάει εκεί.
Λειτουργεί μόλις βάλεις μπαταρίες. Εξάλλου, τσάμπα τον παίρνεις. Δοκίμασε τον στο σπίτι σου και αν σου αρέσει τον στέλνεις. Δε σου αρέσει, τον πετάς...
Το μεγάλο του πρόβλημα είναι ο χώρος που καταλαμβάνει. Αυτό βέβαια ισχύει για όλους τους αυτοκινητόδρομους. -
@dimmad said in Χαρίζεται αυτοκινητόδρομος:
Λειτουργεί μόλις βάλεις μπαταρίες. Εξάλλου, τσάμπα τον παίρνεις. Δοκίμασε τον στο σπίτι σου και αν σου αρέσει τον στέλνεις. Δε σου αρέσει, τον πετάς...
Το μεγάλο του πρόβλημα είναι ο χώρος που καταλαμβάνει. Αυτό βέβαια ισχύει για όλους τους αυτοκινητόδρομους.Ρωτάω μόνο και μόνο για να μην απογοητευτούν τα παιδιά δε θα πω καν ότι είναι από μένα. Ξέρω ότι το χαρίζεις δεν είμαι μ@κ@κας.
Αν είναι έτσι στείλε μου ΠΜ ένα τηλ. Να σε πάρω να το προγραμματίσουμε.
Χαρίζεται αυτοκινητόδρομος