-
@groover1972 said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:
@george-f said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:
@antoniokon said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:
@georgekn said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:
@gatoz said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327549862-suzuki-grand-vitara
Ειναι προκαταληψη αν πω οτι ειναι εμπορος και οχι ιδιωτης ? Φαινεται πολυ καλοΗ μούρη πάντως είναι ξανά βαμμένη...με ότι και αν σημαίνει!!!
Και τι παίζει με τις πόρτες...
πως καταλαβες για μουρη? αν λες προφυλακτηρα, τα περισσοτερα τρωνε βαψιματακια για γρατζουνιες. αλλα εγω μια πορτα εκοψα μονο για ξαναβαμμενη
μιλαμε για μτχ 13 χρονων
ολα, μα ολα εχουν κατι να πουν στην ιστορια τους
για αυτο χρειαζεται ελεγχοςΤο φτερό με την κολώνα το καπό και την πόρτα δεν ταιριάζουν χρωματικά τώρα ακριβώς τι έχει γίνει... μόνο με καλό έλεγχο με φαναρτζη...
Και πίσω αριστερά κάτι συμβαίνει...13 χρόνων είναι αλλά και 9000 € δεν είναι λίγα...για τίς 50 αποχρώσεις τού γκρί.Στις λίγες φορές που έχω πάει σε μάντρα, το μόνο που δέχονται είναι επιτόπιος έλεγχος και μάλιστα στατικός, λόγω έλλειψης πινακίδων...
Και την μοναδική φορά που προχώρησα σε αγορά, την πάτησα...
ΜΑΚΡΙΑ...
Γι αυτο προβληματιζομαι,οι μαντρες ειναι για να πουλανε φικια για μεταξωτες κορδελες
Subaru Outback από το 2011 και μετά.
Τι αυτοκινητο ειναι αυτο ?
-
@ntinaras said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:
Καλησπερα σας ! Πρωτη φορα γραφω στο φορουμ σε καποιο θεμα ! Θα ηθελα τη γνωμη και τη βοηθεια σας,για οποιον εχει τη διαθεση και τον χρονο φυσικα να ασχοληθει !
Ειμαι κατοικος Αθηνας και ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου τυπου SUV !
Το αυτοκινητο που εχω στην κατοχη μου τωρα ειναι ενα FORD FOCUS 2002 1.4 λιτραΑρχισα να κοιταζω 3 εταιριες και αυτα τα μοντελα οπως :
- ΤΟΥΟΤΑ RAV4
- SUZUKI VITARA ή GRAND VITARA
3)NISSAN XTRAIL
Να αρχιζω να ψαχνω diesel , αεριο ή βενζινη ?
Να αρχισω να κοιταζω καποιο αλλο αυτοκινητο ,καποιας αλλης εταιρειας ? Λογω φορολογιας μπορω να παρω 10ετιας αν θελω να αποκτησω 2 λιτρο ! Τι προτεινετε ? Υπαρχουν σε μικροτερου κυβισμου αυτοκινητα ,αξιολογα και με ποιοτικα χαρακτηριστικα ?
Οποιαδηποτε γνωμη σε αλλη εταιρια, μικροτερου κυβισμου μοντελο ,δεκτη !
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
Εγω θα σου προτεινα ενα Forester 2.0XT (το 2.5XT βγαζει συνηθως θεματα φλαντζας)
ειναι αξιοπιστο, γρηγορο,ασφαλες, εχει τρομερη τετρακινηση και στον δρομο παει καλυτερα απο τα περισσοτερα SUV.Εχει ομως μεγαλη καταναλωση και τα ανταλλακτικα του ειναι πανακριβα.
Ωχ καταλαβα...
-
@groover1972 said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:
@antoniokon said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327549862-suzuki-grand-vitara
Ειναι προκαταληψη αν πω οτι ειναι εμπορος και οχι ιδιωτης ? Φαινεται πολυ καλοΗ μούρη πάντως είναι ξανά βαμμένη...με ότι και αν σημαίνει!!!
Και τι παίζει με τις πόρτες...
πως καταλαβες για μουρη? αν λες προφυλακτηρα, τα περισσοτερα τρωνε βαψιματακια για γρατζουνιες. αλλα εγω μια πορτα εκοψα μονο για ξαναβαμμενη
μιλαμε για μτχ 13 χρονων
ολα, μα ολα εχουν κατι να πουν στην ιστορια τους
για αυτο χρειαζεται ελεγχοςΤο φτερό με την κολώνα το καπό και την πόρτα δεν ταιριάζουν χρωματικά τώρα ακριβώς τι έχει γίνει... μόνο με καλό έλεγχο με φαναρτζη...
Και πίσω αριστερά κάτι συμβαίνει...13 χρόνων είναι αλλά και 9000 € δεν είναι λίγα...για τίς 50 αποχρώσεις τού γκρί.Στις λίγες φορές που έχω πάει σε μάντρα, το μόνο που δέχονται είναι επιτόπιος έλεγχος και μάλιστα στατικός, λόγω έλλειψης πινακίδων...
Και την μοναδική φορά που προχώρησα σε αγορά, την πάτησα...
ΜΑΚΡΙΑ...
Γι αυτο προβληματιζομαι,οι μαντρες ειναι για να πουλανε φικια για μεταξωτες κορδελες
Subaru Outback από το 2011 και μετά.
Τι αυτοκινητο ειναι αυτο ?
Google it
Επιλογή μεταχειρισμένου SUV