-
Εγώ είδα μια «βρωμιάρα»ομάδα, αυτή της Αργεντινής, να τιμωρείται στο τέλος όπως της αξίζει. Μακάρι να αποκλειστεί….μόνο καθυστερήσεις, προκλήσεις και κλωτσιές…
-
Ματσάρες.
-
Οι ιθαγενείς από το Ζεφύρι (aka Neymar) νοτίου Αμερικής τις άρπαξαν από τους Κροάτες εραστές.. για λίγο δεν έκατσε και το άλλο με τους Αργεντίνους υπερόπτες να χαρούμε διπλά
-
-
@mastoras78 said in ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022:
Οι ιθαγενείς από το Ζεφύρι (aka Neymar) νοτίου Αμερικής τις άρπαξαν από τους Κροάτες εραστές.. για λίγο δεν έκατσε και το άλλο με τους Αργεντίνους υπερόπτες να χαρούμε διπλά
Καλά, ο νεϊμάρ είναι ένα γελοίο πράμα.
Πιό γελοίος όμως, είναι η «Βουγιουκλάκη του ποδοσφαίρου» ο ρονάλντο που γλύφει τους οπαδούς των ομάδων, από τις οποίες φεύγει.
Χώρια τα ψεύτικα κατάλευκα δόντια σαν του τσαλίκη, το κολλημένο μαλλί και τα βγαλμένα φρύδια. -
-
Εγώ είμαι εύκολος.. Βολεύομαι και έτσι
-
-
Με τέτοιο πρόσωπο, δεν χρειάζονται βυζιά ούτως ή άλλως, βέβαια...
-
-
-
Τελικά με πόσα γκολ πιστεύετε πως θα το σηκώσει πάλι η Γαλλία αύριο;
Μου είναι πιο συμπαθής ο Μεσι και η Λατινική Αμερική, αλλά νομίζω δεν θα το σηκώσει δυστυχώς.
Θα έλεγα 1-2 γκολακια
-
Θα ήθελα κι εγώ ο Μεσσι να το πάρει αλλά νομίζω η Γαλλία θα κερδίσει.
-
Στο ημίχρονο με 2-0 η Αργεντινή πραγματικά το θέλει και τους έπιασαν στον ύπνο τους Γάλλους.
Όμως το 1ο πέναλτι πραγματικά πέτσινο.
Είναι δυνατόν να μην ελέγχεται το VAR σε αγώνα τέτοιου επιπέδου;
Μάλλον όσο δυνατόν είναι να επιλέγουν ένα τέτοιο διαιτητή...
Το δεύτερο γκολ ομως, υποδειγματικο! -
Ανεκδιήγητος διαιτητής, κατοχύρωσε το θέατρο στο πρώτο πέναλτι, έδωσε κάρτα για θέατρο στο πραγματικό πέναλτι...
Καλύτερο ποδόσφαιρο η Αργεντινή, αλλά η δυναμικότητα και ταχύτητα των νεαρών της Γαλλίας δεν σταματιέται στα ξεσπάσματα...
Να δούμε που θα λήξει.
-
Ωραίος τελικός από το 60 + μετά..
Στην ψηφοφορία που είχε γίνει οι δύο πρώτες ομάδες ήταν η Αργεντινή και η Γαλλία.
Πετύχαμε το ζευγάρι του τελικού. -
Ο,τι και να πω, ισχύει μόνο το μπράβο σε όλους τους! Ολα τα άλλα μου φαίνονται περιττά.
Τελικός με ούμπαλα!
Υ. Γ. Πριν το αποτέλεσμα... -
Μπράβο και μετά το τέλος!
-
καταρχας ηταν μπαλλα, οχι μπαλλιτσα.
και απο τους δυο.
μετα το εβδομηντα κατι ηταν το υπερτατο ματς.
α ρε μεσι παιχτουρα -
Ήταν αλήθεια μετά το 70 ίσως ο καλύτερος τελικός.
Η μόνη του αμαρτία το πέναλτι της Αργεντινής, όταν μέχρι και ο Στέλιος σε κατηγορεί για βουτηχτη, ε υπάρχει πρόβλημα. Αλλά ούτε καν αυτό δεν μπορεί να αμαυρώσει ότι είδαμε επί πενήντα τόσα λεπτά στο τέλος
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022