-
Ναι βρε, δεν θα είναι έτσι....
Κάπως έτσι λογικά θα είναι.....
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Ναι βρε, δεν θα είναι έτσι....
Κάπως έτσι λογικά θα είναι.....
Ακόμα και έτσι, χαλάνε οι βλάκες το πίσω τελείωμα στις πόρτες, γ@$% τα χερούλια μου μεσα. Το όριο των 100hp είναι ψυχολογικό, δεν αντιλέγω με αυτά που είπες. Απλά θα το φοβόμουν με 4 άτομα μέσα, πχ σε εθνική (αν θα είχε το αναγκαίο τράβηγμα ο κινητήρας)
-
Χμμμ, με δύο άτομα και φουλ γεμάτο βαλίτσες ακόμα και στο πίσω κάθισμα τραβάει πολύ καλά. Με τέσσερα ομως δεν ξέρω.
Ναι το σημερινό με τις πίσω χειρολαβες είναι πολύ όμορφο, αλλά μάλλον κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν και το άλλαξαν. Διότι ο μηχανισμό της πόρτας είναι ψηλά και δημιουργεί τυφλή γωνία. Όταν το πρώτο οδήγησεις σου κακοφαινεται και μάλιστα θα πω κάτι αστείο.
Οταν στριβεις σε στενά πόλης ο πίσω εσωτερικός τροχός καβαλάει το πεζοδρόμιο. Είναι που είναι πάρα πολύ κοφτερό το τιμόνι του και στρίβει ακαριαία (όντως το swift είναι πολύ swift) έχει και την τυφλή γωνία και δεν βλέπεις με την άκρη του ματιού σου την άκρη του πεζοδρομίου.
Το μαθαινεις με τον καιρό και στρίβεις ένα χιλιοστό πιο αργά από ότι με άλλα αυτοκίνητα και έτσι γλυτώνεις την ζάντα. Αλλά γενικά όσοι το οδήγησαν όλοι είχαν αυτό το θέμα!!!
-
-
Εδώ είναι εμφανές υπο αυτες τις γωνίες πως ο μηχανισμός των χειρολαβών όντως κόβει καπως την ορατότητα προς τα πίσω στην γωνία. Αυτό μεχρι να μάθεις το αυτοκίνητο σε ενοχλεί διότι με την άκρη του ματιού σου υπολογίζεις την άκρη των δρόμων , ενώ τώρα δεν φαίνεται τίποτα.
Οπότε όπως βλέπουμε στις νέες φωτογραφίες, το ερχόμενο swift επιστρέφει στις παλαιότερες επιλογές για να προσφέρει καλύτερη ορατότητα προς τα πίσω.
-
Εδώ το awd από κάτω.
-
Τουντούμ!---τουντούμ-τουντούμμμμ!!!
Μου έβγαλε η εφαρμογή ότι έχω ανάκληση... -
@manast said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Μου έβγαλε η εφαρμογή ότι έχω ανάκληση...Φήμες λένε ότι δεν υπάρχουν ακόμα ανταλλακτικά στις αντιπροσωπείες.
-
@antonakis said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Μου έβγαλε η εφαρμογή ότι έχω ανάκληση...Φήμες λένε ότι δεν υπάρχουν ακόμα ανταλλακτικά στις αντιπροσωπείες.
Δυστυχώς έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να πάω άμεσα. Απλώς σήμερα το είδα.
-
@antonakis said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Δυστυχώς έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να πάω άμεσα. Απλώς σήμερα το είδα.
Και σε εμένα.
-
Μου έβγαλε η εφαρμογή ότι έχω ανάκληση...Που το βλέπουμε αυτό;
-
-
https://www.cartoq.com/maruti-swift-hybrid-that-delivers-40-kmpl-render/
Το επομενο που έρχεται στην full hybrid έκδοση του λέει το άρθρο πως σύμφωνα με φήμες θα έχει μέση κατανάλωση μεταξυ 2,5-2,8λ/100χλμ
-
Εδώ βλέπουμε τις διαφορές στην σχεδίαση των διαφόρων γενιών του Swift
-
-
Ε όχι ρε συ!
Σκύψε πιο κοντά στην οθόνη....θα δεις έχουν διαφορές.Βασικά οι διαφορες στους χώρους επιβατών του νεότερου είναι εμφανείς ακόμη και απ' έξω. Κάτω στην βάση της η πίσω θύρα στο νέο είναι αισθητά πιο μεγάλη από το προηγούμενο και γενικότερα ο χώρος πίσω είναι πολύ μεγαλύτερος.
Επίσης αν πάρουμε ως δεδομένο ότι έχουν ίδια κλίση στο a pillar και συνεχίσεις σε μια νοητή ευθεία την κλίση του θα διαπιστώσεις πως στο νεότερο αυτή περνάει σε διαφορετικό σημείο από τον εμπρόσθιο τροχο. Δηλαδή στο νεότερο όλο το πάτωμα και ο κινητήρας μετακινήθηκαν κάποια εκ προς τα μπροστά ακριβώς στην ίδια φιλοσοφία που έγινε και στο baleno όπου εκεί πλέον και λόγω μεγλαθτερουε μήκους οι χώροι είναι ακόμα και σήμερα αξεπέραστοι και κορυφαίοι. Είναι η φιλοσοφία της νεότερης πλατφορμας, να μικραίνει τον χώρο του κινητήρα και να μακραίνει τον χώρο των επιβατών.
Το προηγούμενο ενώ μου άρεσε τελικά είναι πολύ ατσουμπαλο αισθητικά συγκριτικά με το νεότερο. Δεν το είχα προσέξει ποτε ετσι δίπλα δίπλα.
Άραγε πως θα είναι το επόμενο ;
-
Εδώ έχει σύγκριση του μουλαριού με την ψηφιακή εκτίμηση του πως πρέπει να είναι. Έτσι όπως το βλέπω το ψηφιακό μοιάζει πάρα πολύ με το μουλάρι.
-
-
Φοβάμαι @lap ότι το νέο swift θα έχει ανανέωση τύπου S-Cross. Δε νομίζω ότι έχει να ρίξει λεφτά η σουτζούκι πριν την έλευση των ηλεκτρικών.
Λες αυτό να περάσει euroncap άραγε?
-
Δεν έχεις και άδικο. Μπορεί.
Αλλά και έτσι να ναι και πάλι μια χαρά είναι.Διότι το προηγούμενο πατούσε σε ολοκαίνουργια πλατφόρμα, και τα διάφορα sites αναφέρουν απλά μια αναβάθμιση της πλατφόρμας και όχι νέα.
Αν ισχύει αυτό που λες, τότε θα περισεψοθν χρήματα για ένα ποιοτικότερο εσωτερικό με μεγάλες οθόνες και εντυπωσιακά στοιχεία και ίσως λίγο καλύτερη ηχομόνωση.
Το σημερινό είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο πόλης, που πάσχει σε λίγα σημεία που αν τα καταφέρει να τα βελτιώσει θα είναι μια χαρά.
Το έχεις οδηγήσει;
Νέο Suzuki Swift 2017