-
[quote=Lap]*Σε κάθε περίπτωση, μόλις ανακοινωθούν οι τιμές του Νέου CLIO, σας συστήνουμε να έχετε δίπλα σας ένα παγωμένο ποτήρι νερό και να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας γιατρό. *[/quote]
-
Εγω παντως σε απαντηση μηνυματος μου προς την εισαγωγικη μου ειπαν οτι το νεο Κλιο θα ερθει τελη Σεπτεμβριου....
-
Για τις τιμές έχουμε κανένα νέο;
-
Οι εκθέσεις αρχίσαν ήδη να εφοδιάζονται με εκθεσιακά.
Εγώ το είδα από κοντά σήμερα και το περιεργάστηκα στην ΠΛΑΜΑΡ στη Μιχαλακοπούλου.
Η γενική αίσθηση είναι ένα ελαφρα βελτιωμένο 4 σε κάθε τομέα.
Ως προς το πορτμπαγκάζ του έχουν δώσει μεγάλο βάθος και πιάνει αυτά τα λίτρα.
Τα πλαστικά είναι όλα πιο γερμανικά σε κάθε σημείο και όλη η αίσθηση του εσωτερικού είναι πιο ποιοτική.
Οι χώροι είναι με πολύ μικρή διαφορά καλύτεροι για τους μπροστά από το προηγούμενο. Πίσω δεν δοκίμασα.
Θα εισαχθούν 1.0 65 hp, 1.0 TCe 75 hp, 1.0 TCe 100 hp, 1.0 TCe 100 hp με αέριο, 1.3 TCe 130 hp και από diesel 1.5 DCi 85 hp και 1.5 DCi 115 hp.
Τιμοκατάλογο δεν έχουν ούτε οι έμποροι. Την επόμενη βδομάδα θα ανακοινωθούν.
Οι φήμες λένε ότι οι τιμές ΔΕΝ θα μοιράσουν καρδιακά και θα κινηθούν σε φυσιολογικά για την κατηγορία επίπεδα.
Αναμένω όταν υπάρχει διαθέσιμο test drive για περισσότερα.
-
Οι εκθέσεις αρχίσαν ήδη να εφοδιάζονται με εκθεσιακά.
Εγώ το είδα από κοντά σήμερα και το περιεργάστηκα στην ΠΛΑΜΑΡ στη Μιχαλακοπούλου.
Η γενική αίσθηση είναι ένα ελαφρα βελτιωμένο 4 σε κάθε τομέα.
Ως προς το πορτμπαγκάζ του έχουν δώσει μεγάλο βάθος και πιάνει αυτά τα λίτρα.
Τα πλαστικά είναι όλα πιο γερμανικά σε κάθε σημείο και όλη η αίσθηση του εσωτερικού είναι πιο ποιοτική.
Οι χώροι είναι με πολύ μικρή διαφορά καλύτεροι για τους μπροστά από το προηγούμενο. Πίσω δεν δοκίμασα.
Θα εισαχθούν 1.0 65 hp, 1.0 TCe 75 hp, 1.0 TCe 100 hp, 1.0 TCe 100 hp με αέριο, 1.3 TCe 130 hp και από diesel 1.5 DCi 85 hp και 1.5 DCi 115 hp.
Τιμοκατάλογο δεν έχουν ούτε οι έμποροι. Την επόμενη βδομάδα θα ανακοινωθούν.
Οι φήμες λένε ότι οι τιμές ΔΕΝ θα μοιράσουν καρδιακά και θα κινηθούν σε φυσιολογικά για την κατηγορία επίπεδα.
Αναμένω όταν υπάρχει διαθέσιμο test drive για περισσότερα.
Ελπίζω αυτό για τις τιμές να ισχύει και να υπάρχει περιθώριο για έξτρα εξοπλισμό.
Τελικά θα κατασκευάζεται Τουρκία?
-
Ο 1,0 των 75 ιππων δεν ειναι tce αλλα sce δηλαδη ατμοσφαιρικος....
-
Σωστός.
Πάντως αναμένω να δω και το νέο 208 όταν έρθει. Νομίζω ότι η νέα γενιά Clio σχεδιαστικά θα δείχνει 'ωριμότητα' ενώ το 208 'φρεσκάδα'.
-
Την Παρασκευη 18 Οκτωβριου θα γινει η πανελλαδικη παρουσιαση του νεου Κλιο στην Αθηνα.Εκει προφανως θα μσθουμε και τις τιμες.Ενω μετα λυπης μου ειδα οτι η Ρενο φεν θα συμμετασχει στην εκθεση αυτοκινητου τον αλλο μηνα.
-
Στο site της αυτοκίνησης τη βλέπω μέσα στις εταιρείες που συμμετέχουν.
-
Στην παρουσίαση θα ανακοινωθούν οι τιμές και στους αντιπροσώπους.
Νομίζω Αυτοκίνηση θα είναι αν δεν άλλαξε κάτι.
-
Στην παρουσίαση θα ανακοινωθούν οι τιμές και στους αντιπροσώπους.
Νομίζω Αυτοκίνηση θα είναι αν δεν άλλαξε κάτι.
Kι εγώ νομίζω θα είναι η Renault (όπως και σε προηγούμενες εκθέσεις). Απ'ότι έμαθα προς το παρόν, θα λείπουν Toyota,Suzuki,Audi.
-
Γ@@ω τη suzuki μου μεσα.....
Μα τι σκατογκαντεμης.... μ αρεσε ενα αυτοκινητο...παει...καραργηται, τα κλεβουν, αλλαζει ονομα, σημα....πως και δεν τα ριχνουν στην πυρα για παραδειγματισμο;;;;
Μ αρεσε μια εταιρια (suzuki).... τα εχει χαμενα, τουλαχιστον στην χωρα μας...
......
Υ.γ ωραιοτατο το clio..........
-
Lap, η Suzuki (δηλ. ο Σφακ.), τα τελευταία 2-3 χρόνια που θυμάμαι,δυστυχώς δεν πάει στην έκθεση.
Οπότε αυτό δεν είναι τόσο καινούριο νέο.
Το clio,όντως πρέπει να είναι στα καλύτερά του,πιο ώριμο στην τελευταία γενιά.
-
Γ@@ω τη suzuki μου μεσα.....
Μα τι σκατογκαντεμης.... μ αρεσε ενα αυτοκινητο...παει...καραργηται, τα κλεβουν, αλλαζει ονομα, σημα....πως και δεν τα ριχνουν στην πυρα για παραδειγματισμο;;;;
Μ αρεσε μια εταιρια (suzuki).... τα εχει χαμενα, τουλαχιστον στην χωρα μας...
......
Υ.γ ωραιοτατο το clio..........
Ομοιοπαθής σε όλο το πακέτο ! Τώρα με τα νέα ρενώ , θα μπουρδουκλωθεί
το πράγμα τελείως..
-
Τελικως η Ρενο θα βρισκεται στην Αυτοκινηση.....συμφωνα με το ζουγκλα
-
Δεν θα ήταν λογικό να λείπει η Ρενω. Εκτός του οτι παντα συμμετέχει, ειναι Θεοχαράκης οποτε δεν θα κατέβαζε τις μισές εταιρείες του ομίλου.
-
Μόνο εμένα μου φαίνονται χάλια οι τιμές;
Για το 100άρι με 5άρι κιβώτιο στην έκδοση Dynamic με απλό cruise control,τη μεσαία και όχι μεγάλη οθόνη και κάτι άλλες μικροελλείψεις πάει στις 20.000 ευρώ.Νομίζω ότι οι τιμές πλέον σε όλες τις εταιρείες και ειδικά στα μικρά αυτοκίνητα έχουν ξεφύγει πολύ. -
Μόνο εμένα μου φαίνονται χάλια οι τιμές;
Για το 100άρι με 5άρι κιβώτιο στην έκδοση Dynamic με απλό cruise control,τη μεσαία και όχι μεγάλη οθόνη και κάτι άλλες μικροελλείψεις πάει στις 20.000 ευρώ.Νομίζω ότι οι τιμές πλέον σε όλες τις εταιρείες και ειδικά στα μικρά αυτοκίνητα έχουν ξεφύγει πολύ.Eγώ στο reanult.com.gr μόλις τώρα βλέπω την έκδοση που λες (100άρι με μηχ. κιβώτιο Dynamic) 16.490.
Το 130άρι αυτόματο Dynamic έχει 20.790 Μήπως εννοούσες αυτό;
-
Καλά, ρε παιδιά, ποια έκδοση έχει αυτόματο κιβώτιο, στάνταρ κάμερα οπισθοπορείας και blind spot; Μόνο η Paris που κάνει 25.980; Βλέπω καλά;
-
CVT το κιβώτιο στα μικρά....άψογα!! Το 100αρι έχει €17.000 στην exrpession, πολύ καλή τιμή και full LED φώτα!
Renault Clio V