-
-
@lap δεν έχεις Instagram και τουίτερ.. Μήπως έχεις Φου Μπου να γίνουμε φρέντς?
-
-
@alex-mix said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@lakisof said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
"Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά" ..... είναι ο τίτλος του νήματος, να θυμίσω.
Μπααα θα αλλαξει σε λιγο θα γινει lap vs diesel
Εχουν κυκλοφορήσει ήδη και ανέκδοτα... όπως..
Ποια μάρκα τζιν δε φόρεσε ποτέ ο lap;;;;
Ποιον ηθοποιό μισεί ο lap;;;; -
«Τι δεν άγγιξε ποτέ τον lap?»
-
ποιος απο τους αλλους ειναι ο λαπ?
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Δεν έχω Instagram και Twitter.
Εσύ έχεις;Παραβλέπω το και καλά υποτιμητικό του σχολιασμού.
Εσύ έχεις εις γνώση σου κάποια περίπτωση που αποδόθηκε πρόστιμο επειδή άργησε για μια ή και περισσότερες ημέρες να διαβιβαστεί το Ζ στην βάση δεδομένων;
Θεωρείς ότι η αρμόδια αρχή ελέγχου θα αποδόσει πρόστιμο επειδή κάποιοι λαπηδες έστειλαν κάποιες φωτογραφίες με πλαστές αποδείξεις χωρίς την άσκηση ελέγχου από ελεγκτές;
Έχεις ενστάσεις ότι όταν αποδίδεται πρόστιμο είναι υπόθεση άδικης κατηγορίας και παγίδευσης του επιχειρηματία; Γνωρίζεις τέτοιες περιπτώσεις;
Χίλια συγνώμη @Lap , παρεξήγησες , δεν ήθελα να πώ κάτι υποτιμητικό με το Lapιδες και το μεταξύ twitter και instagram , σαν παράδειγμα το έφερα για τον καθένα μας που χρησιμοποιεί μια εφαρμογή σε χαλαρές στιγμές και διάθεση την ώρα που πίνει τον καφέ του ή τρώει ή ψωνίζει κλπ.
Στα υπόλοιπα , επειδή η εφαρμογή είναι πολύ καινούργια και επειδή έκαναν την βλακεία να μην βάλουν χρονικό περιορισμό για την αποστολή της καταγγελίας , και απο τις πρώτες ημέρες δέχτηκαν δεκάδες χιλιάδες καταγγελίες για αποδείξεις που έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε υποχρέωση να διαβιβαστούν εως το κλεισιμο της ημέρας , δεν έχουν φυσικά στείλει κανένα πρόστιμο και νομίζω έκαναν update που σου λέει απο ποιά ώρα της επόμενης ημέρας να μπείς να ελέγξεις την απόδειξη που έχεις στα χέρια σου.
Το πλαστές αποδείξεις που αναφέρεις είναι μόνο σε περιπτώσεις πλαστών ταμειακών μηχανών , που εκεί μιλάμε για τεράστιο αδίκημα στο οποίο μπλέκει αφάνταστα εκτος απο τον επιχειρηματία ο τεχνικός της ταμειακης μηχανής ακόμη και ο έξουσιοδητημένος έμπορος , εώς και ο κατασκευαστής καθώς δεν μπορεί να φύγει καμία μηχανή απο αποθήκες ή κατάστημα χωρίς συγκεκριμένη καταγραφή. Το ίδιο και άν έχει γίνει πείραγμα στο λογισμικό της ταμειακής να φαίνεται πως είναι νόμιμη ενώ δεν έχει καταχωρηθεί ο αριθμός μητρώου της πουθενά.
Και φυσικά αυτές οι περιπτώσεις αφορούν το πολύ το 0,001% των επιχειρήσεων και πολύ συγκεκριμένα λαμόγια , μεγάλα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης συνήθως με τζίρους εκατομυρίων. Όσοι μικροί το τόλμησαν πιάστηκαν έυκολα και καταστράφηκαν.Έχω ένσταση για το άδικο και το ανούσιο της υπόθεσης ότι μια νόμιμη απόδειξη που έχει εκδοθεί και άρα θα φορολογηθεί κατα 99,99% θα επιφέρει πρόστιμο στον εκδότη της για μια τυπική παράλειψη.
(καλά το πανυγηρτζίδικο της υπόθεσης και πως το παρουσιάσαν στον κόσμο είναι ασχολίαστο)Το ορθό και το λογικό θα ήταν να χτυπάει καμπανάκι στον λογαριασμό/ΑΦΜ της επιχείρησης ως παρατήρηση για την μη διαβίβαση , να δινόταν κάποιο χρονικό διάστημα στην επιχείρηση να διορθώσει - διαβιβάσει την απόδειξη και με δεύτερο έλεγχο η ΑΑΔΕ μόλις έβλεπε πως συνέβη αυτό να θεωρούσε το συμβάν λήξαν. Αν αυτό το διάστημα περνούσε άπρακτο τότε να προωρούσε σε έκδοση προστίμου.
-
Εγω ενα ξερω χωρις τον lap αυτο το τοπικ θα ειχε μονο 100 ποστ.
Lap και ξερο ψωμι. -
Πρέπει να γίνουν split τα ποστ σχετικά με τις αποδείξεις.
-
https://slpress.gr/diethni/vomva-apo-opek-sta-energeiaka-schedia-tis-ee-stin-praga/
Πετρέλαιο θα λέμε, και θα κλαίμε.
-
Άνθρωπος δεν μπορεί να αγιασει με εσάς. Τι να σας πω; Ντροπή σας.
-
@mastoras78 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Έχω ένα παλιό και έχω χρόνια να μπω... Δεν ξέρω αν υπάρχει και ο λογαριασμος. Παλαιότερα είχα και myspace και όταν πήγα να μπω μετά χρονια είχε σβηστεί ο λογαριασμός. Ούτε που ασχολούμαι. Γενικά τα βαριέμαι τα κοινωνικά δίκτυα και μόνο σε αυτό μπαίνω για να μιλήσω για αυτοκίνητα
-
@bassstarlet said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
https://slpress.gr/diethni/vomva-apo-opek-sta-energeiaka-schedia-tis-ee-stin-praga/
Ετσι!!!
Κορόιδα είναι ;
Όλοι αισχροκερδούν απο τις τιμές ενέργειας που εκτοξέυθηκαν , τις πωλήσεις πετρελαίου και CNG απο ΗΠΑ , οι Ρώσοι απο το Ρωσικό πετρέλαιο , τα διυληστήρια κάνουν χρυσές δουλειές.Ειδικά στο άκουσμα της πρόθεσης επιβολής πλαφόν αυτό είναι μέτρο αντιστάθμισης των συνεπειών που θα είχε μια τέτοια απόφαση.
Θα μας φέρει CNG ο θείος Σαμ , δεν αγχώνομαι.
-
@georgemit said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
"Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά" ..... είναι ο τίτλος του νήματος, να θυμίσω.
Ποιον ηθοποιό μισεί ο lap;;;;Αλήθεια; Για πες....
-
@mastoras78 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Έχω ένα παλιό και έχω χρόνια να μπω... Δεν ξέρω αν υπάρχει και ο λογαριασμος. Παλαιότερα είχα και myspace και όταν πήγα να μπω μετά χρονια είχε σβηστεί ο λογαριασμός. Ούτε που ασχολούμαι. Γενικά τα βαριέμαι τα κοινωνικά δίκτυα και μόνο σε αυτό μπαίνω για να μιλήσω για αυτοκίνητα
Λαπ , την συγνώμη μου να επαναλάβω , δεν ξέρω αν το είδες , δεν είχα κανένα σκοπό να σε μειώσω με το αρχικό πόστ μου περι αποδείξεων κλπ.
-
Πλαφόν θα βάλω εγώ στον βενζινά, από μόνος μου.
Θα παω και θα του πω «φουλάρισε, αλλά με 1.30»!Γελάει ο κοσμάκης με τις μαλακίες τους.
-
@georgemit said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ποιον ηθοποιό μισεί ο lap;;;;Αλήθεια; Για πες....
Ειναι ενας ντιζελας ενας πηλιος και ενας lap μεσα σε ενα αεροπλανο. Ποιος επεσε πρωτος?
-
Όχι ρε συ ,οκ το κατάλαβα.
Εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι πως είναι ένα έξυπνο μέτρο διότι αντί να πληρώνουμε δεκάδες ελεγκτές καλύτερα να προσλάβουν στο δημόσιο γιατρούς και καθηγητές.
Τώρα το πότε και πώς θα αποδοθεί πρόστιμο στους παραβάτες είναι άλλης τάξεως θέμα. Εγώ εστιάζω στην εκμετάλλευση της σύγχρονης τεχνολογίας για την ίδια δουλειά που θα πληρώναμε δεν ξέρω και εγώ πόσους ελεγκτές να γυρίζουν κάθε μαγαζί και κέντρο διασκέδασης.
-
Δεν μου αρέσουν αυτά τα ανέκδοτα....
Τα τζιν που κολλάνε αλήθεια;
Πάντως να πω την αλήθεια έχουμε ξεκατινιαστει σε αυτό το τοπικό αλλά η αλήθεια είναι πως οι μισοί δεν θα ήξεραν τι είναι τα Νοχ αν δεν γινόταν.
Άσχετο, υπάρχει γκαράζ με αυτό το νικεϊμ;;;
Εγώ το εμπνεύστηκα από τους γύρους σε πίστα.
-
Δεν μου αρέσουν αυτά τα ανέκδοτα....
Τα τζιν που κολλάνε αλήθεια;
Πάντως να πω την αλήθεια έχουμε ξεκατινιαστει σε αυτό το τοπικό αλλά η αλήθεια είναι πως οι μισοί δεν θα ήξεραν τι είναι τα Νοχ αν δεν γινόταν.
Άσχετο, υπάρχει γκαράζ με αυτό το νικεϊμ;;;
Εγώ το εμπνεύστηκα από τους γύρους σε πίστα.
Αφου δεν σου αρεσουν φιλε εγω το διαγραφω αμεσως. Δεν μου αρεσει να χαλιεται καποιος και να φταιω.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά