-
Δεν λέω αυτό.
Είσαι τελείως ανίκανος να αντιληφθείς το τι λέω από τις απαντήσεις που δίνεις. Είτε είσαι μονίμως μεθυσμένος με τα τσίπουρα που συνεχώς μας διαφημίζεις είτε δεν μπορείς να αντιληφθείς, σε λογιστικο επίπεδο, το τι λέω.Μείνε στην προπαγάνδα που κανεις. Δεν είσαι για υψηλότερη αναλυση από αυτό.
Ευτυχώς κάποιοι το καταλαβαίνουν σε άλλες σοβαρές χώρες που έχουμε και ως πρότυπο και πράττουν ανάλογα και όπως φαίνεται και στην δική μας οδηγούνται σε αυτές τις πολιτικές διόρθωσης της αδικίας.
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Όταν μου μιλάς για κλαψα και δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι οι μισοί που έχουν ένα σαραβάλακι με βενζίνη δυσκολεύονται και δεν επιδοτούνται στην αντλία και εσύ τους προτείνεις να αγοράσουν άλλο αυτοκίνητο, diesel, είναι έως και ανέκδοτο. Σε τι να απαντήσω;
Στα περί μπιζνας, τα είπαμε. Είναι μια γενική διαπίστωση. Οκ. Εγώ μιλώ για κάτι συγκεκριμένο.
απάντησα εκτενώς σε αυτά βαριεμαι να επαναλαμβανομαι
οτι πεις.... με απασχολουν περισσότερο ότι δεν έχουμε παιδεια και υγεία... από την επιδότηση του πετρελαίου και την κλάψα μερικών με βενζινη
αδικα και τα 2 άλλα όχι το ίδιο σοβαρά.
σε τίποτα να μην απαντήσεις γιατι δεν σε ρώτησα. απλά λέω την άποψη μου
-
Ε ναι σωστά.... να γράψουμε στον τίτλο του νήματος
"Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά, Παιδεία, Υγεία, όλα είναι μπίζνα, τα νερά της γιαγιάς σε χωριό"Όλοι τα έχετε πιει, δεν εξηγείται αλλιώς.
-
Μόνο δυο δαχτυλάκια Haig τη Παρασκευή το βράδυ στο χωριό (είχε τελειώσει το 12αρι Glenfiddich) και αραιά και που καμιά Weiss στη Παραλία, τσίπουρο πολύ σπάνια πια και μόνο αν επιμένει η παρέα, αλλά νόμιζα λέγαμε για άλλα καύσιμα...
-
Υπνοβατεις και αδειάζεις λίτρα. Να το ξέρεις.
-
Και κάπου εδώ θα έχει τελειώσει η επιδότηση στην αντλία και εμείς ακόμα θα διαφωνουμε.
Ξυπνάτε εεεεε τελειώνει το καλοκαίρι σιγά σιγά ευχαριστηθείτε τον ήλιο και την θάλασσα, αράξτε το βραδάκι κάπου με παρέα και παγωμένες μπύρες ας είναι και μπαλκόνι. Μην αναλωνεστε για την τιμή του Diesel ή της βενζίνης.... Κούρασε ρε παιδιά τόσες μέρες -
Μη μιλάς γιατί εσύ τα ξεκίνησες όλα.
-
Μη μιλάς γιατί εσύ τα ξεκίνησες όλα.
Χαχα εγώ ρε φίλε? Πότε?
-
Υπνοβατεις και αδειάζεις λίτρα. Να το ξέρεις.
Ας είμαστε ειλικρινείς, είχε και κάμποση κατηφόρα...
-
Στην ανάβαση που είχα το κιβώτιο στο ζμπορ και το πάτησα λίγο παραπάνω, έκαψε περισσότερα...
-
Πες όμως πως τα έκανες μεθυσμένος και με την όπισθεν....
Δεν ζηλεύουμε, σιγά τα αυγά.
Πρώτο των πρώτων. Η καλύτερη επίδοση στο κανάλι μέχρι στιγμής.
Hidden star... Λέει. Εδώ και κάτι χρόνια το λέμε εμείς εδώ.
Youtube Video -
Και για να είμαστε εντός θέματος, αυτή η (στροφο)διαδρομή με ηλεκτρικό και κλιματισμό δεν βγαίνει με τίποτα (ή τόσο οριακά που να σου βγάλει την ψυχή, μιας κι είναι κι οι κατηφόρες).
-
Όταν μου μιλάς για κλαψα και δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι οι μισοί που έχουν ένα σαραβάλακι με βενζίνη δυσκολεύονται και δεν επιδοτούνται στην αντλία και εσύ τους προτείνεις να αγοράσουν άλλο αυτοκίνητο, diesel, είναι έως και ανέκδοτο. Σε τι να απαντήσω;
Στα περί μπιζνας, τα είπαμε. Είναι μια γενική διαπίστωση. Οκ. Εγώ μιλώ για κάτι συγκεκριμένο.
Αυτοί που αγόρασαν τα 2λιτρα του 20ρικου και μετά τα ακινητοποίησαν λόγω των φόρων τους ρώτησες πως μετακινούνται;
-
Είπε κανείς ότι χαίρομαι για αυτό. Από το μυαλό σας το βγάζετε αυτό. Όταν διαμαρτύρονται αυτοί να τους λέτε ότι λέτε και σε εμένα. Να τους λέτε κλαψιαρηδες. Να τους λετε είναι θέμα επιλογής και να αγοράσουν άλλο αυτοκίνητο
-
Είπε κανείς ότι χαίρομαι για αυτό. Από το μυαλό σας το βγάζετε αυτό. Όταν διαμαρτύρονται αυτοί να τους λέτε ότι λέτε και σε εμένα. Να τους λέτε κλαψιαρηδες. Να τους λετε είναι θέμα επιλογής και να αγοράσουν άλλο αυτοκίνητο
Στην ουσία αυτό κάνουν, όσοι, όταν μπορέσουν.
Εσύ είσαι τυχερός με το αστεράκι το Σουίφτ (μακάρι να μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου άνετα με αυτό) και κακώς παραπονιεσαι.Τέλος πάντων, αυτή είναι κουβέντα που πρέπει να τη συνεχίσουμε στο τσιπουράδικο...
-
Εγώ δεν οδηγώ μόνο το μικρό ιαπωνικό. το μικρό ιαπωνικο το αφήνω στην άκρη διότι γεμίζει χιλιομετρα. Οδηγω και άλλα παλιά αυτοκίνητα που γράφουν 3-4 λίτρα παραπάνω από το ιαπωνικό. Εκεί να δεις κόστος μετακίνησης.
-
Ε ναι σωστά.... να γράψουμε στον τίτλο του νήματος
"Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά, Παιδεία, Υγεία, όλα είναι μπίζνα, τα νερά της γιαγιάς σε χωριό"Όλοι τα έχετε πιει, δεν εξηγείται αλλιώς.
Φιλε αν γράφεις για αδικίες σε diesel, ιδια αδικία σου βρήκα και στα ηλεκτρικά που πριμοδοτούνται και είναι επίσης άδικο γιατι ουσιαστικά πριμοδοτούνται και καίνε λιγνιτη (οτι χειρότερο γαι το περιβάλλον δηλαδή). Αποδεικνύοντας έτσι ότι οτι γουστάρουν κάνουν και ουσιαστικά δεν έχει καμία σημασια τι μολύνει το περιβάλλον περισσότερο απλά είναι μπίζνα. Σήμερα βαράμε την βενζίνη γιατι έτσι μας συμφέρει, αυριο το diesel Για τον ίδιο ακριβώς λόγο
και κατέληξα ότι επειδη από όπου και να το πιάσεις μπορείς να βρεις αδικία αντι να ασχολουμαστε με αυτές τις αδικίες καλύτερα να ασχοληθούμε με πιο σοβαρές. Γιαυτο και ανέφερα παιδεία και υγεία.
Τωρα από εκεί και πέρα και πίνω και δεν σας δίνω γιατι δεν φτάνει για όλους.
Good wines. Καλά κρασιά δηλαδις
-
Και απαντώ. Η απόδοση των εργοστασίων ρεύματος είναι μεγαλύτερη από τα θερμικά αυτοκίνητα και ακόμα και τότε σε αυτό το δυσμενεςυ σενάριο του σήμερα λόγω του πολέμου εκπέμπουν λιγότερα co2 τα ηλεκτρικά. Διάβασε μελέτες, θα ανοίξουν οι ορίζοντες σου.
Το πρόβλημα είναι στις μπαταρίες τους και στο συνολικό κύκλο ζωής τους και κατά ποσο ρυπαίνουν. Υπάρχουν μελέτες να διαβάσεις και να βάλεις στο τοπικό
-
Και απαντώ. Η απόδοση των εργοστασίων ρεύματος είναι μεγαλύτερη από τα θερμικά αυτοκίνητα και ακόμα και τότε σε αυτό το δυσμενεςυ σενάριο του σήμερα λόγω του πολέμου εκπέμπουν λιγότερα co2 τα ηλεκτρικά. Διάβασε μελέτες, θα ανοίξουν οι ορίζοντες σου.
Το πρόβλημα είναι στις μπαταρίες τους και στο συνολικό κύκλο ζωής τους και κατά ποσο ρυπαίνουν. Υπάρχουν μελέτες να διαβάσεις και να βάλεις στο τοπικό
ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΣΕ πόσα emission ξοδεύονται για να κατασκευαστούν οι μπαταρίες ενος ηλεκτρικού πριν κάνεις τον εξυπνάκια και τον Ξερόλα όπως πάντα.
Θα ανοίξουν οι ορίζοντες σου!!!!!
-
@storm said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ξέρεις πόσους ξέρω με πανάκριβα αυτοκίνητα που κλαίγονται για τις τιμές των καυσίμων, για τις τιμές των service, για τις τιμές του ρεύματος;;;;;
Βασικά δεν ξέρω κανέναν που να μην κλαίγεται.
Στην πραγματικότητα, ΔΕΝ τους νοιάζει, απλά κλαίγονται επίτηδες δημοσίως για να μετριάζουν (ή έτσι νομίζουν) τη μισαλλοδοξία των γύρων τους («κοίτα τον πούστη με τέτοια ακρίβεια, τι κυκλοφορεί»).
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά