-
Ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας στο κρεβάτι του, δεν μας αφορά, όμως η κακοποίηση ζώων πρέπει να σταματήσει!
Μια γυναίκα από τη Φλόριντα συνελήφθη την Τρίτη επειδή φέρεται να διέπραξε σεξουαλικές πράξεις με τον σκύλο της, ενώ ο πρώην φίλος της, ο οποίος επίσης συνελήφθη, κατέγραψε σε βίντεο την κακοποίηση του ζώου, ανακοίνωσε η αστυνομία.
-
-
-
-
-
"OK mawines, it's time to kick ass. Wecommend using youw mavewicks to take out the bwidge"
-
Είχα φάει τέτοιες από τον αδερφό του παππού μου ..ουκ ολίγες
-
-
Όχι μόνο οι Νεοδημοκράτες στα φόρα...
-
"Για πρόσεχε βρε Πηλιε γιατί θα χεις πρόβλημα και θα βρεθείς πακέτο στα Ιεροσόλυμα"
...βρε το βοθρολυμα!
-
Καλημερα σε ολους. Ειδικα σε ολους εκεινους τους ταπεινους αγωνιστες του φορουμ που πασκίζουν για το καλο του λαου.
Ακουραστοι συνεχιζουν να μας θυμιζουν την αγωνια τους για μια καλυτερη Ελλαδα. -
-
Καλημέρες (γλυΚουλικες) και στους πετυχημενους που αναγκάζονται να διακόπτουν τον ακαματο αγωνα τους για προκοπή ωστε να υπερασπιστούν κοθωνια και να προσβάλλουν με αστική ευγένεια πάντα όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους.
-
-
Και μιας και θυμίζεις τις όμορφες εποχές του μπλε Ανδρέα, τι απολαυστικά ξεβρακωματα είναι αυτά του συντρόφου Καραχάλιου στο αγόρι μας...
Και εσύ βρε Πηλιε, είπαμε γουστάρουν ώριμες, αλλά ΚΑΙΤΗ θελουνεε; Θα μου πεις φίλος βρίσκει ότι η παπαδιά έχει
-
Ααχχ, Καιτούλα...
-
Και εγώ το έχω πει αυτό, αλλά από συμπόνοια όταν την γιουχαριζαν στο "εναστρον" να τελειώσει για να ανέβει ο Νότης, πριν βέβαια μας ξεδιπλώσει την αυγουλιλα (το τελικό χτύπημα) και φάει αιώνιο cancel. Μια φορά συμπάθησα Έλληνα τραγουδιστή και μου βγήκε "το κακό συναπάντημα"...
Επί του θέματος, τον έχει πάρει στο μεζέ μέχρι και ο ξεφωνητης του κυρ Στέφανου:
...τελικά πρέπει να το τακτοποιηθει αυτή η λεπτομέρεια στο πλησιέστερο ληξιαρχείο: ΜητσΩΤΑκης!
-
Πάντως (αν και σωστά κατακρίνεται ο Κούλης),το να μιλάει ο ζούγκλ@ς για παρακολουθήσεις,κοριούς,εκβιασμούς κ.τ.λ. είναι τραγελαφικό.
Ένας από τους πρώτους που φέρει άξια τον τίτλο του ΑΡΔ... -
@panormus772 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Πάντως (αν και σωστά κατακρίνεται ο Κούλης),το να μιλάει ο ζούγκλ@ς για παρακολουθήσεις,κοριούς,εκβιασμούς κ.τ.λ. είναι τραγελαφικό.
Ένας από τους πρώτους που φέρει άξια τον τίτλο του ΑΡΔ...Εύστοχο το σχόλιο, ζούμε πλέον τον σουρεαλισμό του κ@θικι@ όπως ο Ζούγκλας να ασκούν περισσότερο "δημοσιογραφία" απ ότι οι καθώς πρέπει του χώρου, που είναι μόνιμα μπουκωμενοι με Πετσούλες και δεν μπορούν να μιλήσουν για οτιδήποτε άλλο απ τη μάσα.
-
Εννοείται κυριοι, ας μιλησει κανας άλλος, αλλά αφού μάθανε πως 🤫, πλακωσανε και οι ψοφιοι κοριοι...
Γελοιογραφία & Χιούμορ