-
Προφανώς και είσαι στην εγγύηση, πως αλλιώς όταν έχει κατι παραπάνω από χρονο που παρουσιάστηκε το μοντέλο?
Αυτό δεν είναι δικαιολογία όμως γιατί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επηρεάσουν στο ελάχιστον την εγγύηση εφόσον χρησιμοποιηθούν τα εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή αναλώσιμα. Γνωστή και χιλιοτραγουδισμένη ιστορία που πατάνε πάνω οι εξουσιοδοτημένοι και "τρομοκρατούν" τους κατόχους προκειμένου να τους έχουν μέσα στο μαντρί.
Και το όλο θέμα είναι καθαρά ζήτημα εμπιστοσύνης και όχι κόστους καθώς μέχρι και πριν 1-2 χρόνια υπήρχαν εξουσιοδοτημένοι που πχ δεν ήξεραν τι λάδι παίρνει ο puretech.
-
@sherlock said in CITROEN C4 III mod 2021:
Στο ετήσιο σερβις που εκανα πριν 10 μερες σε επαρχιακη πολη που βρεθηκα στον επισημο αντιπροσωπο εκει 92 ευρω το κοστος(αλλαγη λαδιων +φιλτρα)..ρωτησα και στην αθηνα 150 εως 170 μου ειπαν...κατσε βρε 3.3 λιτρα παιρνει λαδι δηλαδη 4 λιτρα + φιλτρο λαδιου+ φιλτρο καμπινας
65-70 ευρω η αξια τα υπολοιπα 100 τι ειναι εργασια?χαχαχΦίλε μου μια κ έχεις το αμάξι ένα χρόνο μπορείς να μου πεις αν κάθε φορά που το βάζεις μπρος ανάβει ο ανεμιστήρας από μόνος του; Εγώ τον απνεργοποιοω κ κάθε φορά π βάζω μπρος βγάζει αέρα.Απο την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι το κάνουν όλα τα c4 κ ότι θέλει αναβάθμιση ισχύει κάτι τέτοιο;
-
O κλιματισμός λογικά ξεκινάει από εκεί που τον είχες αφήσει πριν σβήσει το αμάξι. Ή θα τον κλείνεις όταν σβήνεις και το αμάξι ή θα σου ανάβει όταν ξαναβάζει μπροστα.
-
Σκέφτομαι, αν έχεις AUTO κλίμα βάλτο εκεί σε μια σταθερή θερμοκρασία π.χ. 21 ⁰C, έχοντας σβηστό το AC, κι άστο.
Στο Aircross έτσι το δουλεύω και δεν χρειάζεται ποτέ στη πράξη καμία επέμβαση, οποτε δεν μου λείπουν και τα φυσικά χειριστήρια που εσείς έχετε, μόνο το καλοκαίρι ενεργοποιώ το AC. -
Γνωρίζει κανείς πως πάει γενικά από παραλαβές?
πχ. όποιος παραλαμβάνει τώρα, πότε είχε κάνει παραγγελία? -
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
πχ. όποιος παραλαμβάνει τώρα, πότε είχε κάνει παραγγελία?Από χρόνους παράδοσης δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Εγώ παρήγγειλα το ηλεκτρικό C4 αρχές Νοεμβρίου. Μου είπαν ότι για τα ηλεκτρικά ο χρόνος παράδοσης είναι μόνο 4 μήνες σε σχέση με τα θερμικά, που είναι 8 μήνες. Κάποια στιγμή με ενημέρωσαν ότι το δικό μου πήρε ημερομηνία παραγωγής στις 16 Φεβρουαρίου. Όταν ξαναρώτησα αρχές Μαρτίου μου είπαν ότι ακόμη δεν είχε κατασκευαστεί και ότι δεν ήξεραν ημερομηνία παράδοσης, αλλά σε κάθε περίπτωση αποκλείεται να παραδοθεί μέσα στον Μάρτιο.
Άρα οι 4 μήνες έγιναν 5 και ποιός ξέρει ακόμη πόσο. Φαντάζομαι ότι για τα C4 κινητήρα εσωτερικής καύσης θα είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα.
-
Επειδή η τιμή που βγάζει ο διαμορφωτής είναι 500ε περισσότερα από την τιμή του τελευταίου (ενημερωμένου μετά από την τελευταία αύξηση) τιμοκαταλόγου που έχουν αναρτημένο στο site, θέλω να ρωτήσω ποια τιμή θεωρείται ως βάση όταν ζητάς προσφορά από τις αντιπροσωπείες; Αν δηλαδή πουν ότι κόβουν 200ε από ποια αρχική τιμή τα κόβουν;
Επίσης, εάν πληρώσεις μετρητοίς, παίρνεις καλύτερη τιμή; -
πχ. όποιος παραλαμβάνει τώρα, πότε είχε κάνει παραγγελία?Αυτός είναι ο βασικός λόγος που γράφτηκα στο FORUM.
Εγώ το έχω παραγγείλει από CITROEN ΓΙΑΝΝΙΡΗ (Θεσσαλονίκη) 13/8/2021 με παράδοση Γενάρη-Φλεβάρη 2022.
Τον Δεκέμβριο με είχαν πει ότι θα παραχθεί Μάρτιο και θα το έχω Απρίλιο.
Τώρα με λένε πιθανή ημερομηνία παραγωγής Μάιο , οπότε πιθανόν να το έχω Ιούνιο.Σας φαίνονται λογικά όλα αυτά?
Αυτοί που παραλαμβάνουν τώρα , πότε έχουν βάλει την παραγγελία?
Υπάρχει άραγε κάποιος εδώ που έχει κάνει την παραγγελία ίδιο μήνα με εμένα να μας πει , τι του λένε??? -
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
παντως για να ηρεμησει ο ακαουντ σου, η δικη μου παραγγελια ηταν αυγουστο και ακομη ειναι η ιδια λτπφ, υποθετω την κρατανε επιτηδες στο οριο. οποτε πιστευω θα βγαλουν εξοπλισμο αντι να ανεβασουν την λτπφ στη χειροτερη. ας πουμε τον αυγουστο ηταν με σιδερενιες ζαντες, την ιδια ωρα που το 110 μανιουαλ πετρελαιο με μανιβελες πισω ειχαν αλουμινιου! τελικα ηρθαν κομπλε με αλουμινενιες και ιδια λτπφ.
Έχεις βάλει παραγγελία τον Αύγουστο και έχεις παραλάβει το αυτοκίνητο???
13/8/2021 το παράγγειλα και με πάνε από μήνα σε μήνα ...τώρα είπαν πιθανή ημερομηνία παραλαβής : ΙΟΥΝΙΟΣ 2022!!! -
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
παντως για να ηρεμησει ο ακαουντ σου, η δικη μου παραγγελια ηταν αυγουστο και ακομη ειναι η ιδια λτπφ, υποθετω την κρατανε επιτηδες στο οριο. οποτε πιστευω θα βγαλουν εξοπλισμο αντι να ανεβασουν την λτπφ στη χειροτερη. ας πουμε τον αυγουστο ηταν με σιδερενιες ζαντες, την ιδια ωρα που το 110 μανιουαλ πετρελαιο με μανιβελες πισω ειχαν αλουμινιου! τελικα ηρθαν κομπλε με αλουμινενιες και ιδια λτπφ.
13/8/2021 το παράγγειλα και με πάνε από μήνα σε μήνα ...τώρα είπαν πιθανή ημερομηνία παραλαβής : ΙΟΥΝΙΟΣ 2022!!!2 αυτοκινητα που εχουν παραληφθει ηδη σχεδον 2 μηνες τωρα
-
πχ. όποιος παραλαμβάνει τώρα, πότε είχε κάνει παραγγελία?Αυτός είναι ο βασικός λόγος που γράφτηκα στο FORUM.
Εγώ το έχω παραγγείλει από CITROEN ΓΙΑΝΝΙΡΗ (Θεσσαλονίκη) 13/8/2021 με παράδοση Γενάρη-Φλεβάρη 2022.
Τώρα με λένε πιθανή ημερομηνία παραγωγής Μάιο , οπότε πιθανόν να το έχω Ιούνιο.Σας φαίνονται λογικά όλα αυτά?
Υπάρχει άραγε κάποιος εδώ που έχει κάνει την παραγγελία ίδιο μήνα με εμένα να μας πει , τι του λένε???Εγώ με παραγγελία Σεπτεμβρίου και μου έχουν πει για παραλαβή τον Ιούνιο. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να πάρει παράταση και να παραλάβω μετά το καλοκαίρι.
Πριν ήταν το πρόβλημα με τους ημιαγωγούς, τώρα με τον πόλεμο (δεν κατάλαβα βέβαια πως σχετίζεται)... Γενικά, όλο και χειρότερα δηλαδή.
Το μόνο καλό είναι ότι 'ανεβαινεις' σειρά αν υπάρχουν ακυρώσεις, οπότε το μόνο που ελπίζω πλέον για να παραλάβω νωρίτερα είναι να ξενερώσεις κόσμος. -
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στην παρέα!
Για παραγγελίες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, έχει κανείς ενημέρωση για πιθανή ημερομηνία παραλαβής?
Ευχαριστώ!
13/8/2021 έκανα την παραγγελία : 1,2 - 130hp βενζίνη - Feel Pack - Λευκό
Τον Δεκέμβριο με είπαν θα με το παραδώσουν Απρίλιο.
Και τέλη Φλεβάρη με είπαν παράδοση Ιούνιο και αν... -
Για παραγγελίες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, έχει κανείς ενημέρωση για πιθανή ημερομηνία παραλαβής?
Ευχαριστώ!
Και τέλη Φλεβάρη με είπαν παράδοση Ιούνιο και αν...Ίδιος κινητήρας και χρώμα, shine έκδοση και αναζητείται ημερομηνία παράδοσης...
-
Πάντως αν μπορείτε με κάποιο τρόπο να το φτάσετε οικονομικά το αυτόματο και έχει ημερομηνία παράδοσης νωρίτερα, θα κάνετε πολύ ωραίο δώρο στον εαυτό σας και πολύ καλή αγορά. Δεν θα το μετανοιώσετε.
-
13/8/2021 το παράγγειλα και με πάνε από μήνα σε μήνα ...τώρα είπαν πιθανή ημερομηνία παραλαβής : ΙΟΥΝΙΟΣ 2022!!!2 αυτοκινητα που εχουν παραληφθει ηδη σχεδον 2 μηνες τωρα
Μήπως παρέλαβες ηλεκτρικά??? Απ' όσο ξέρω παραδίδονται πιο γρήγορα από τα εσωτερικής καύσης.
Εγώ με το 1,2 - 130hp βενζίνη - Feel Pack - Λευκό κι εδώ ακόμη ένας , ο Gnikolas82 που παραγγείλαμε Αύγουστο - Σεπτέμβριο ακόμα θα περιμένουμε 3-4 μήνες...εκτός κι αν μας πιέζουν με αυτόν τον τρόπο για να ακυρώσουμε παραγγελία (δεν θα τους κάνω την χάρη εννοείται!!!) -
Μήπως παρέλαβες ηλεκτρικά??? Απ' όσο ξέρω παραδίδονται πιο γρήγορα από τα εσωτερικής καύσης.
Εγώ με το 1,2 - 130hp βενζίνη - Feel Pack - Λευκό κι εδώ ακόμη ένας , ο Gnikolas82 που παραγγείλαμε Αύγουστο - Σεπτέμβριο ακόμα θα περιμένουμε 3-4 μήνες...εκτός κι αν μας πιέζουν με αυτόν τον τρόπο για να ακυρώσουμε παραγγελία (δεν θα τους κάνω την χάρη εννοείται!!!)2xαυτοματα πετρελαιο. και μαλιστα ηρθαν με καλυτερο εξοπλισμο απο της παραγγελιας. αν δεις καπου παραπισω το συζηταμε με τον στεφαν
παραγγελια 6/9/21 και παραλαβη 17/1/22 -
Εγώ με το 1,2 - 130hp βενζίνη - Feel Pack - Λευκό κι εδώ ακόμη ένας , ο Gnikolas82 που παραγγείλαμε Αύγουστο - Σεπτέμβριο ακόμα θα περιμένουμε 3-4 μήνες...εκτός κι αν μας πιέζουν με αυτόν τον τρόπο για να ακυρώσουμε παραγγελία (δεν θα τους κάνω την χάρη εννοείται!!!)2xαυτοματα πετρελαιο. και μαλιστα ηρθαν με καλυτερο εξοπλισμο απο της παραγγελιας. αν δεις καπου παραπισω το συζηταμε με τον στεφαν
παραγγελια 6/9/21 και παραλαβη 17/1/22Ικανοποιημένος από την επιλογή, σε σύγκριση και με το κόστος?
-
Ευχαριστώ!
Και τέλη Φλεβάρη με είπαν παράδοση Ιούνιο και αν...Ίδιος κινητήρας και χρώμα, shine έκδοση και αναζητείται ημερομηνία παράδοσης...
Πάρε τηλ. τον αντιπρόσωπό σου και πίεσε τον να σου δώσει αριθμό παραγγελίας. Μετά , με τον αριθμό παραγγελίας κάλεσε στα κεντρικά στην Αθήνα (210670000) και ρώτα τους να σου δώσουνε εκτίμηση ημερομηνίας παραγωγής. Μετά μπες εδώ και πες κι εμάς , τι σου είπαν...
-
Υπάρχει άραγε κάποιος εδώ που έχει κάνει την παραγγελία ίδιο μήνα με εμένα να μας πει , τι του λένε???Εγώ με παραγγελία Σεπτεμβρίου και μου έχουν πει για παραλαβή τον Ιούνιο. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να πάρει παράταση και να παραλάβω μετά το καλοκαίρι.
Πριν ήταν το πρόβλημα με τους ημιαγωγούς, τώρα με τον πόλεμο (δεν κατάλαβα βέβαια πως σχετίζεται)... Γενικά, όλο και χειρότερα δηλαδή.
Το μόνο καλό είναι ότι 'ανεβαινεις' σειρά αν υπάρχουν ακυρώσεις, οπότε το μόνο που ελπίζω πλέον για να παραλάβω νωρίτερα είναι να ξενερώσεις κόσμος.Ο πόλεμος θεωρητικά θα "βοηθήσει" (Θεέ μου τι λέμε???) , ώστε να παραλάβουμε πιο νωρίς! Η CITROEN έχει ανακοινώσει ότι σταματά την παράδοση αυτοκινήτων στην Ρωσία. Άρα , το λευκό C4 που είχε παραγγείλει ο Vladimir από την Μόσχα, θα παραδοθεί τελικά στον frantzef από την Χαλκιδική...εκτός κι αν τα απλοποιώ...
-
Πιθανόν και όχι. Η Ρωσία είναι μια γενιά πίσω στα όρια για τα καυσαέρια.
CITROEN C4 III mod 2021