-
Μιας και οι διακοπές φτάνουν σιγά-σιγά προς το τέλος τους και θα μαζευτούμε σπίτια μας είναι η ώρα για να χαζέψουμε στην TV με τις αγαπημένες μας σειρές και ταινίες .
Αφού τακτοποιήσαμε την NOVA-FORTHNET ήρθε η ώρα του NETFLIX , με 12,73ε αγόρασα δωροκάρτα NETFLIX αξίας 100TL (Τούρκικες λίρες) , με περίπου 40TL αγοράζεις 1 μήνα σε 1080p , οπότε με την δωροκάρτα τον 12,73ε έχω 2 μήνες και ρέστα για κάνα 10 ήμερο , όχι και άσχημα ε?
Βάζω το link με πολύ καλή περιγραφή βήμα - βήμα .
υγ: στην αρχή έχει περιγραφή για τίτλους PS πολύ φτηνότερα από εδώ.
-
Μιας και οι διακοπές φτάνουν σιγά-σιγά προς το τέλος τους και θα μαζευτούμε σπίτια μας είναι η ώρα για να χαζέψουμε στην TV με τις αγαπημένες μας σειρές και ταινίες .
Αφού τακτοποιήσαμε την NOVA-FORTHNET ήρθε η ώρα του NETFLIX , με 12,73ε αγόρασα δωροκάρτα NETFLIX αξίας 100TL (Τούρκικες λίρες) , με περίπου 40TL αγοράζεις 1 μήνα σε 1080p , οπότε με την δωροκάρτα τον 12,73ε έχω 2 μήνες και ρέστα για κάνα 10 ήμερο , όχι και άσχημα ε?
Βάζω το link με πολύ καλή περιγραφή βήμα - βήμα .
υγ: στην αρχή έχει περιγραφή για τίτλους PS πολύ φτηνότερα από εδώ.
-
Απο 18/8 -31/10 είχαν διάρκεια οι 100tl , και ήρθε η ώρα της ανανέωσης με κάρτα (Ελληνική) μπορούσαμε και με Revolut αλλά όχι με PayPal. Έβαλα μια άυλη της Πειραιώς που έχω για αυτές τις δουλειές , η χρέωση για τον μήνα είναι 40.99tl= 3,71e και η κάρτα με χρέωσε 4ε στρογγυλά Αν και η Πειραιώς έχει την πιο χαμηλή χρέωση σε συνάλλαγμα εδώ φαίνετε ότι χρεώνει με σχεδόν 10% λογικά έχει μια minimun χρέωση . Ξαναβάζω το link γιατί με την αλλαγή του site δεν υπάρχει πια
Youtube Video -
Έγινε η επόμενη ανανέωση του Netflix 40.99 λίρες τουρκίας δλδ 2.64ε + 0.25 έξοδα = 2.90 /μήνα (4 profile , 1080p)... Μια χαρά τα πάει ο Έρντι
-
Πάντως εγώ ρε συ, που τα κατέχω τα διαδικτυακά, δεν βρήκα ακριβώς πως τον τρόπο να αγοράσω τέτοια συνδρομή...
αν υπάρχουν κάποιες απλές οδηγίες, δώστες...
προσωπικά έχω συνδρομή οικογενειακή, το νετφλιξ πάει απ' το κακό στο χειρότερο, περιεχόμενο πλέον κυρίως επιπέδου να έχεις την τιβι να παίζει ενώ κοιτάς το κινητό ή κάτι άλλο, όπως βάζαμε τις ειδήσεις παλιά...έχουν αλλάξει και την κωδικοποίηση του ήχου και 5.1 θα ακόυσεις μόνο από πολύ καινούριες τηλεοράσεις σε λίγες σειρές.
Μοστράρουν και το εικονίδιο ΑΤΜΟS που είναι ένα gimmick καθώς σωστό ΑΤΜΟS παίζεται με ηχεία θόλου, ενώ στις λίγο παλιότερες τηλεοράσεις πλέον μόνο "stereo" επιλογή, ούτε κάν το Dolby Digital 5.1 της πλάκας που δίνανε παλιά.Συγκριτικά, το δωρεάν torrentoκατέβασμα έχει περιεχόμενο πολλές σκάλες ποιότητας πάνω, με επίπεδο εικόνας και ήχου επίσης πολύ καλύτερο, για τις υπάρχουσες συσκευές μας. Κι όχι να δίνει κάποιος ένα 5χίλιαρο σε εξοπλισμό κάθε 5 χρόνια, για να ακούει συμπιεσμένες αστειότητες και στέρεο...
Αν το Netflix ενδιαφέρεται μόνο για αυτούς που το βλέπουν στο κινητό ενώ βρίσκονται στο τρένο, με γεια του με χαρά του. -
Υπερβολικός όπως συνήθως.
Και λειτουργεί το Dolby Atmos όταν η πηγή δίνει τέτοιο περιεχπκεμο ήχου σε μια καλή τηλεόραση, τουλάχιστον σε αρκετά καλό βαθμό, ακούς διάφορους ήχους περιμετρικά του σαλονιού. Για παράδειγμα μεταλλικοί και έντονοι ήχοι ακούγονται μακριά από την τηλεόραση σε σημείο που γυρίζεις το κεφάλι να δεις τι ακούστηκε.
Και δεν χρειάζεσαι 5.000 ευρώ. Έλεος. Ποιος τα λέει αυτά;
Με 1300 ευρώ τα έχεις όλα. -
-
Υπερβολικός όπως συνήθως.
Και λειτουργεί το Dolby Atmos όταν η πηγή δίνει τέτοιο περιεχπκεμο ήχου σε μια καλή τηλεόραση, τουλάχιστον σε αρκετά καλό βαθμό, ακούς διάφορους ήχους περιμετρικά του σαλονιού. Για παράδειγμα μεταλλικοί και έντονοι ήχοι ακούγονται μακριά από την τηλεόραση σε σημείο που γυρίζεις το κεφάλι να δεις τι ακούστηκε.
Και δεν χρειάζεσαι 5.000 ευρώ. Έλεος. Ποιος τα λέει αυτά;
Με 1300 ευρώ τα έχεις όλα.Ναι ρε συ Λαπ, και το κινητό μου έχει Atmos...
το ότι ακούς "κάτι παραπάνω" απ' τα ηχεία της καινούριας τηλεόρασης δεν σημαίνει πως ακούς αυτό που μπορεί το Atmos να δώσει.
Και σίγουρα ακούς πολύ λιγότερα και πολύ πιο "λάθος" από ένα αξιοπρεπές Dolby 5.1 που έχουν ήδη στημένο εκατομμύρια άνθρωποι στα σπίτια τους όπως πρέπει, και όχι ιμιτασιόν με virtualization.
Πραγματικό Atmos για να ακούσεις (κι όχι απλά να δεις το trademark) πρέπει να χεις στο σπίτι setup ηχείων σαν αυτό που εικονίζεται παραπάνω, αν όχι με έξτρα ηχεία οροφής, τότε με πρόσθετα ηχεία στο υπάρχον 5.1 που να βαράνε προς το ταβάνι, ειδικά γι αυτή τη δουλειά, και ανάλογο ενισχυτή.https://www.whathifi.com/advice/dolby-atmos-what-it-how-can-you-get-it
Κι η παλιά μου Panasonic με D.D. έχει δύο επίπεδα virtual surround και με σοβαρά ηχειάκια ενσωματωμένα, με πλήρη ρύθμιση για πόση απόσταση έχει απ' τον τοίχο η tv κλπ.
Δεν έχει καμία σχέση το virtualization της τηλεόρασης με "κανονικό" Dolby Digital 5.1 ήχο (δε μιλάμε για dts που είναι τεράστια η ποιοτική διαφορά, αλλά μετά το Blu-ray δεν το υποστηρίζει κανείς παραγωγός πλέον)Αντί να κοροϊδεύουν τον κόσμο πως αυτό που ακούνε είναι Atmos, θα έπρεπε να διατηρήσουν τη δυνατότητα για καθαρό παραδοσιακό 5.1 που είναι το πρότυπο εδώ και 30 χρόνια και να μην βάζουν codecs υψηλής συμπίεσης. Ή τουλάχιστον ας έδιναν τη δυνατότητα στον χρήστη να επιλέγει το stream που θέλει, κι όχι να παίζει η εφαρμογή τους ό,τι της φανεί...
Αν μπορεί κάποιος να στήσει πραγματικό Atmos home cinema με 1300€, κι όχι ψευτοsourround (σαν τα mild hybrid), θέλω κι εγώ ένα...
-
Όπως γράφεις atmos από atmos έχει διαφορά. Αλλά ακόμα και οι νέες τηλεοράσεις το πετυχαίνουν πολύ καλά και χωρίς εξτρα ηχεία. Έχω δοκιμάσει πολλές συσκευές και έχουν διαφορές μεταξύ τους ως προς την απόδοση του Dolby atmos αλλά οι ακριβες πλησιάζουν πάρα πολύ για κάποιον που δεν θέλει να γεμίσει ηχεία
Αν παρόλαυτα θες ηχεία και καλή τηλεόραση δες εδώ μια mild hybrid. 1 λεπτό σερτσιγκ. Κυριολεκτικά 1 λεπτό
https://www.skroutz.gr/s/24260905/LG-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-55NANO913NA-HDR-55.html
Είσαι υπερβολικός όπως σε πολλά θέματα. Σόρρυ αλλά είσαι.
Και άμα πεις θα σκάσεις και άλλα τότε με άλλα 500-600 παίρνεις και x box series x ή ps5 που το βάζεις να παίζει και σαν tv box, που με hdmi2.1 θα έχεις απίστευτη κίνηση και χρώματα ανάλυση και φυσικά όλα τα νέα παιχνίδια. Και θα τα έχεις όλα, δηλαδή ταινίες, ήχο, παιχνίδια, παντοδύναμο tv box για να μην χρησιμοποιείς τις εφαρμογές της τηλεόρασης.
-
Ξεφύγαμε πολύ απ το θέμα που είναι το νετφλιξ...
αυτό που έβαλες, δεν είναι setup Atmos, αλλά είναι για να παίζει το κλασσικό 5.1 που λέω (και λείπει ο ενισχυτής;)... και η τηλεόραση που έβαλες, είναι "μια χαρά" για όποιον δεν έχει απαιτήσεις, αλλά ούτε με καλή πλάσμα εικόνα μπορεί να συγκριθεί, πόσο μάλλον με OLED.
τέλος πάντων... όπως συνήθως φύγαμε μακριά.
Η ένστασή μου ήταν ως προς την ποιότητα περιεχομένου του νετφλιξ πλέον, και ως προς τη μη δυνατότητα να επιλέξεις τί ήχο θα ακούς, αλλά να το αποφασίζει ο σέρβερ τους τι θα σου παρέχει... -
Φύγαμε μακρυά διότι γράφεις υπερβολές.
Έχεις μείνει πολύ πίσω σε παλιά μοντέλα.
Η συγκεκριμένη τηλεόραση με τη σωστή ρύθμιση της εικόνας ( είναι όντως δύσκολο να βρεις σωστή ρύθμιση και όντως κάνει τεράστια διαφορα) έχει φοβερή εικόνα και τα μαύρα είναι μαύρα.
Άσε τις oled στην άκρη ούτε αξιόπιστες είναι και συγκριτικά με μια τέτοια απλη τηλεόραση έχει μικρές διαφορές στο μαύρο.
Δηλαδή η συγκεκριμένη έχει απόλυτο μαύρο πάνελ αλλά δημιουργεί ελαφρύ φωτισμό γύρω από τα είδωλα όταν είναι σε απόλυτο μαύρο φόντο. Η υπόλοιπη οθόνη, πέρα από το είδωλο είναι το απόλυτα μαύρο.Όσο για το επεξεργαστή πολλαπλασιαμου των frames και βελτίωση κινησης κτλ είναι πολύ καλή.
Και η νέα γενιά των samaung φαίνεται ίσως ακόμα καλύτερη και πιο κοντά στις oled χωρίς τα προβλήματα των oled
-
@piliourits δες το βίντεο που είχα ανεβάσει play-pause βήμα βήμα , εγώ που είμαι σκράπας το έκανα με την πρώτη .Ok το περιεχόμενο δεν είναι όλο για βραβεία αλλά μια χαρά κάνει την δουλειά του.
@mastoras78 είπα στην κόρη μου (6 ετών) ότι πρέπει να πληρώνει το μερίδιο της συνδρομής αν θέλει να της κάνω προφίλ παιδικό ... αν γίνει κακοπληρώτρια θα της το κόψω και θα σου πω !
αχαχαχ -
Φύγαμε μακρυά διότι γράφεις υπερβολές.
Έχεις μείνει πολύ πίσω σε παλιά μοντέλα.
Η συγκεκριμένη τηλεόραση με τη σωστή ρύθμιση της εικόνας ( είναι όντως δύσκολο να βρεις σωστή ρύθμιση και όντως κάνει τεράστια διαφορα) έχει φοβερή εικόνα και τα μαύρα είναι μαύρα.
Άσε τις oled στην άκρη ούτε αξιόπιστες είναι και συγκριτικά με μια τέτοια απλη τηλεόραση έχει μικρές διαφορές στο μαύρο.
Δηλαδή η συγκεκριμένη έχει απόλυτο μαύρο πάνελ αλλά δημιουργεί ελαφρύ φωτισμό γύρω από τα είδωλα όταν είναι σε απόλυτο μαύρο φόντο. Η υπόλοιπη οθόνη, πέρα από το είδωλο είναι το απόλυτα μαύρο.Όσο για το επεξεργαστή πολλαπλασιαμου των frames και βελτίωση κινησης κτλ είναι πολύ καλή.
Και η νέα γενιά των samaung φαίνεται ίσως ακόμα καλύτερη και πιο κοντά στις oled χωρίς τα προβλήματα των oled
Πως φαίνεται ότι είσαι γνώστης του θέματος, δε γράφεις στο βρόντο...
Το γνωστό λουπ με ανακρίβειες, μέχρι να κουραστεί ο συνομιλητής να προσπαθεί να σου εξηγήσει... και παρεξηγήσου όσο θες. Απλά άλλαξε συμπεριφορά.Μια oled τριπλασιας τιμής είναι περίπου το ίδιο, επειδή έτσι νομίζεις. Ένα virtual surround από πλαστικά ηχειάκια τιβι είναι περίπου το ίδιο με 8 ή 12 ψηφιακά ηχεία θόλου κι ενισχυτές και σαμπ... όπως ένα χιλιάρι ατμοσφαιρικο μαηλντ είναι σχεδόν πιο γρήγορο από ένα τούρμπο, επειδή ΈΤΣΙ!
Είναι σχεδόν προσβλητικό το ότι σου απευθύνεται ο συνομιλητής σου στα σοβαρά, ενώ εσύ παιδιαρίζεις.
-
Ποιο λουπ;;;;
Προσπαθώ να βάλω σε μια ρεαλιστική διάσταση τις υπερβολές σου για 5000 ευρώ τηλεόραση και ηχεία.
Και εγώ και οι φίλοι μου τα έχουμε αγοράσει αυτά τα προϊόντα. Τα ξέρουμε εκ πείρας.Αν με ρωτάς υπερβολικά υπερτιμημένη τεχνολογία οι oled.
Μια μεσαία τηλεόραση τις φτάνουν σε πολλά επίπεδα.
Το λάθος που κάνουν όλοι είναι να δοκιμάσουν αυτές τις τηλεοράσεις με τέρμα τις ρυθμίσεις του φωτισμού και κυρίως της αντίθεσης και να βρίσκουν τεραστιες διάφορες υπέρ των oled. Φυσικό και αναμενόμενο. Είναι ανώτερη τεχνολογία εκ φυσεως.
Στην πράξη ομως σε ρύθμιση φωτισμού, σπιτιου σαλονιού και δη ρύθμιση κινηματογράφου με μισοκλειστα τα φώτα στο σαλόνι μια τέτοια μέσαια τηλεόραση φτάνει υπερβολικά κοντά στις oled. Πάρα πολύ κοντά που η διαφορά είναι υπερβολικά μικρή που δεν αξίζει την διαφορά χιλιάδων ευρω. Είναι μια διαφορά που αν την εντοπίσεις σε συγκεκριμένες μόνο σκηνές παρά πολύ σκοτεινές με μικρά αχνα σημεία φωτός μέσα στην ταινία. Φυσικά ανώτερη είναι η oled σε απόλυτα τεχνικά κριτήρια. Η μέση όμως χρήση μετρά.Πολύ σημαντικός είναι ο επεξεργαστής που βελτιώνει τα frames και την κίνηση των στοιχείων της εικόνας. Σε αυτό εγώ δίνω μεγάλη βαρύτητα όπως και την native συχνότητα της οθόνης.
Επίσης πολλές τηλεοράσεις της μεσαίας κατηγορίας έχουν και μικρά subwoofers ενσωματωμένα στην πλάτη τους που δίνουν αρκετό μπάσακι ικανο για να παρακολουθήσεις ταινίες σε μέτρια ένταση χωρίς ιδιαίτερη παραμόρφωση ήχου. Δεν τρίζουν τα θεμέλια του σπιτιού, αλλά νιώθεις το μπάσο οσο χρειάζεται για να καταλάβεις την σκηνή της ταινιας. Δεν έχουν όλες αυτά τα ψεύτικα μικρά ηχειακια που φαντάζεσαι με τον ψεύτικο ήχο.
Θα ανέβαζα καποιο βίντεο ετσι για να το δείτε στην πράξη και οι ίδιοι (το απόλυτο μαύρο και την κίνηση και χωρίς oled) αλλά πραγματικά δεν έχει νόημα. Ξεροκέφαλοι είστε.
Εν ολίγοις με 1300 ευρώ είτε αγοράζεις κάτι που και παίζει σε ικανοποιητικό βαθμό και Dooby atmos ήχο και Dolby vision και HDR 10+ και έχει και εξαιρετική εικόνα και κίνηση είτε κάποιον συνδιασμό με ηχεια. Όποιος θέλει το τέλειο ας πάρει ηχεία atmos και τηλεόραση oled Πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αλλά το νετφλιξ,που είναι το θέμα μας, μια χαρά το απολαμβάνεις σε μια τηλεόραση μεσαίας κατηγορίας, δεν απαιτεί μια μικρή περιουσία για να απολαύσεις τα σύγχρονα πρωτόκολλα ήχου και εικόνας.
NETFLIX