Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα 'βραβεία' που παίρνει η Aegean, υπερηχητικέ, αφορούν την εξυπηρέτηση στο VIP lounge.
Κατά τα άλλα, φρουφρού κι αρώματα.
Ελλιπέστατη τεχνική υποστήριξη (μη ρωτήσεις πόσες φορές έχουν γυρίσει αεροπλάνα της με βλάβες στους κινητήρες), τεχνικά μη καταρτισμένο προσωπικό. Την Τεχνική της Βάση που την κτίζει? Γιατί εγώ ξέρω ότι 'απαιτούν' θέση στο υπόστεγο της ΟΑ. Όπως επίσης ότι οι της ΟΑ αρνούνται, πλέον, να συνεργασθούν μαζί της, λόγω των απαιτήσεων της για ελαχιστοποίηση της συντήρησης.
Όσο για τα νέα αεροπλάνα. Ε και? Με leasing είναι. Στην θέση των σαπακίων που είχε.
Τα βραβεια που εχει λαβει αφορουν ενα συνολο δραστηριοτητων... και ακομα και για Vip Lounge να ηταν... παλι κατι ειναι και αυτο σε σεση με το ΤΙΠΟΤΑ της Ολυμπιακης.
Ελλιπεστατη τεχνικη υποστηριξη? Αυτο ειναι σοβαρη και βαρια κατηγορια! Μηπως να επεμβει ο ΙCAO αμα ειναι ετσι? Τα αεροπλανα της Ολυμπιακης θες να μου πεις πως δεν χαλανε? Δηλαδη οι μεν τσιγγουνευονται θετοντας σε κινδυνο την ασφαλεια των πτησεων και οι δε πανε για 'λαδια' στα μισα χιλιομετρα απο οτι οριζει το σερβις? Βαρια και η κατηγορια για το μη καταρτισμενο προσωπικο...
Και αντε αυτοι στην Aegean ειναι γιδοβοσκοι οι ανθρωποι και καθαρα απο τυχη πετανε μεχρι σημερα... μηπως ειναι γιδοβοσκοι και αυτοι στην Lufthansa?
Τα αεροσκαφη της Aegean ειναι ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ, 25 Α320/321 τα οποια στοιχησαν 1,5 δις δολλαρια... και με Leasing να ηταν... τι συγκρινεις? Αμα ηταν σαπακια τα 737, τοτε τα 737 της Ολυμπιακης τι ξεχωριστο εχουν και δεν ειναι σαπακια? Και τελος παντων... να συγκρινουμε τα εστω leasing ολοκαινουργια Α320 με τα Β737 15ετιας-20ετιας? (αραγε τα 737-200 πετανε ακομα?) Η Ολυμπιακη τι εκανε για να διωξει τα σαπακια της οπως λες?
Η τεχνικη Βαση της Aegean αυτη την στιγμη που τα λεμε χτιζεται... παρα τα κωλλυματα που προεβαλε η Ο.Α (δεν θα παιζει μονοτερμα πλεον) Χτιζεται απο την J&P Αβαξ, στο νοτιοανατολικο ακρο του αεροδρομιου διπλα στην εμπορευματικη ζωνη και θα κοστισει 8 μυρια ευρώ.
Δεν ειμαι ουτε υπερ της μιας, ουτε υπερ της αλλης... απλα facts are facts...