-
Με τα χρήματα που έδωσε για το χάλι , παίρνεις άνετα αλλη μια SL.
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
παραγγελια κανενος Αμερικανου ραππερ θα ειναιΜπα....
Ποιο πολυ για 'εκκεντρικο' Σαουδαραβα Σεϊχη Μοχαμεντ Αλ Δεν Ξερω Τι Εχω Χαμπιμπι μου κανει.... -
Kleemann Supercar:
http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=17086 -
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
Kleemann Supercar:
http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=17086Ενα πρησμενο SLK με φαναρια απο CLS και σκλιρη οροφη....
Δεν ξερω....
Ειμαι μπερδεμενος....
Δεν καταφερα να αποφασησω αν μ αρεσει η οχι -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Kleemann Supercar:
http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=17086Ενα πρησμενο SLK με φαναρια απο CLS και σκλιρη οροφη....
Δεν ξερω....
Ειμαι μπερδεμενος....
Δεν καταφερα να αποφασησω αν μ αρεσει η οχιΟτι λεει και στον τιτλο ειναι η αποψη μου: New concept has a personality crisis...
-
-
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
Kleemann Supercar:
http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=17086Toλμηρό.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Kleemann Supercar:
http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=17086Toλμηρό.
Αρκετα....
Σε καλο να τους βγει:)Βρηκα σε μαντρα σημερα....
φλας μαλλον ιμιτασιον και μαλλον λογο τροχαιου

Αυτοματη

Πισω δεξια, εχει κατεβει λιγο η τσιμουχα και υπαρχει κενο με το τζαμι.

Σε γενικες γραμμες ειναι σε καλη κατασταση -απ οτι ειδα και το ειδα σημερα το βραδυ-
Κυκλοφωρουσε λογικα μεχρι τον Αυγουστο 07 -τοτε ελειξε η ασφαλεια-
Σκουρια δεν ειδα.
Λαμαρινες ΟΚ
Θελει μερικα ανταλλακτικα (μασκα, φλας μπροστα, τσιμουχες στα παραθυρα)
Δεν ξερω πως ειναι μεσα.Ειναι σε μαντρα πανω στη Λ.Βουλιαγμενης, στο ρευμα προς παραλια, μετα τα φαναρια του Σκλαβενιτη
-
Τον Ηπειρώτη πρέπει να λες.
Συνήθως τα κλασικά τα έχει μέσα στην έκθεση , κάποτε είχε φέρει και Shelby Cobra.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Θελει μερικα ανταλλακτικα (μασκα, φλας μπροστα, τσιμουχες στα παραθυρα)
Δεν ξερω πως ειναι μεσα.Φύγε μακριά. Είναι τρακαρισμένο, στραβό και το κυριότερο: ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ γι αυτό δεν ταιριάζει το τζάμι.
-
λέω και εγώ μόνο εμένα μου φαίνεται τσαλακωμένο του κερατά?
-
Φοράει Μ103 μοτέρ που δεν έμπαινε ποτέ σε 123 ενώ κανονικά πρέπει να ήταν 230 (το σήμα άλλωστε είναι άσχετο... 280 CE έπρεπε να γράφει).
Δεν είναι τόσο τραγικό (πίσω δε μοιάζει ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο αλλά μπροστά έχει φάει μια καλή που φαίνεται εύκολα αν ανοίξεις το καπώ και το ταμπλώ του είναι κάπως στραβοβαλμένο), τα φλας είναι ιταλικά (ιματασιον ή μη), τα μπροστινά φτερά έχουν ήχο ιμιτασιόν και τέλος έχει σκουριές στο ευαίσθητο σημείο όλων των κουπε πίσω από τα μπροστινά καθίσματα από κακή εφαρφογή των pillarless παραθύρων. Η τρύπα που είδε ο Wagner, αν θυμαμαι καλά, πρέπει να είναι από στραβή εφαρμογή μετά από βάψιμο... δεν πρόσεξα κάτι πιο σημαντικό...
Το είδαμε πριν καιρό βέβαια και δεν ξέρω αν του έχει κάνει τίποτα.
Πήρε αμέσως αλλά τι να το κάνεις;....Τα λεφτά που το ζητούσε ήταν πάρα πολλά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει καν το μοτέρ του και δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Έχει κανονικές πινακίδες, όμως και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για κάποιους (εμένα μου είναι αδιάφορο). -

-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Φοράει Μ103 μοτέρ που δεν έμπαινε ποτέ σε 123 ενώ κανονικά πρέπει να ήταν 230 (το σήμα άλλωστε είναι άσχετο... 280 CE έπρεπε να γράφει).
Δεν είναι τόσο τραγικό (πίσω δε μοιάζει ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο αλλά μπροστά έχει φάει μια καλή που φαίνεται εύκολα αν ανοίξεις το καπώ και το ταμπλώ του είναι κάπως στραβοβαλμένο), τα φλας είναι ιταλικά (ιματασιον ή μη), τα μπροστινά φτερά έχουν ήχο ιμιτασιόν και τέλος έχει σκουριές στο ευαίσθητο σημείο όλων των κουπε πίσω από τα μπροστινά καθίσματα από κακή εφαρφογή των pillarless παραθύρων. Η τρύπα που είδε ο Wagner, αν θυμαμαι καλά, πρέπει να είναι από στραβή εφαρμογή μετά από βάψιμο... δεν πρόσεξα κάτι πιο σημαντικό...
Το είδαμε πριν καιρό βέβαια και δεν ξέρω αν του έχει κάνει τίποτα.
Πήρε αμέσως αλλά τι να το κάνεις;....Τα λεφτά που το ζητούσε ήταν πάρα πολλά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει καν το μοτέρ του και δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Έχει κανονικές πινακίδες, όμως και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για κάποιους (εμένα μου είναι αδιάφορο).Μαπα το καρπουζι τελικα...
-
2009 CLK

-

Looks like Daimler quickly zapped out from the break up with the Chrysler Group and is now in search for a new bride.
Fiat Group’s CEO, Sergio Marchionne surprised reporters yesterday (Nov.6, 2007) by announcing that the Italian carmaker is in talks with the Daimler Group (aka Mercedes-Benz) about a full partnership.
'We're not just talking with Daimler about engines, we're talking about everything,' Marchionne told reporters on the margins of a conference.
Though Marchionne declined to give out any details about the discussion with Daimler, what we’re seeing here is top level talks between Fiat and Mercedes-Benz about a possible alliance.
Could this flirt lead to a new marriage?
We can’t say for sure, but we’re more than certain that we’ll be hearing a lot of speculations and rumors over the next few months. -
'Πάντως δεν θα έπαιρνα τη Mercedes SLR. Την οδήγησα πρόσφατα και πιστεύω ότι είναι ένα από τα χειρότερα αυτοκίνητα που έχουν φτιαχτεί. Είναι μια SL55 με 100 άλογα παραπάνω. Απαράδεκτα φρένα, απαράδεκτο τιμόνι, το κιβώτιο είναι πολύ αργό... Δεν θα έδινα ποτέ 600.000
-
Να σου θυμίσω ότι ο Γιούρκας έχει παίξει και στην Ρωσία?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να σου θυμίσω ότι ο Γιούρκας έχει παίξει και στην Ρωσία?που σημαίνει....?
ο Μ103 ο 3000 πως τα πάει απο αξιοπιστία?
είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν είχε βρεθεί κάποιος να μοιραστεί γνώση.
και τώρα όμως δεν είναι αργά αν υπάρχει κάποιος -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ο Μ103 ο 3000 πως τα πάει απο αξιοπιστία?
είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν είχε βρεθεί κάποιος να μοιραστεί γνώση.
και τώρα όμως δεν είναι αργά αν υπάρχει κάποιοςΔεν κάνουν τέτοιες ερωτήσεις, wannabe!
ΒTW το φόρουμ των ΜΒ έχει φτάσει σε μυθικούς αριθμούς σελίδων... 107, 108, 109!
Στο 111 και στο 115 θα ανοίξω σαμπάνιες!
MERCEDES-BENZ FORUM