Ο χρήστης agpr έγραψε:
Προσφωνήσεις του στυλ 'αγόρι μου' καλό θα ήταν να έλειπαν. Ούτε την ηλικία μου γνωρίζεις ούτε πολύ περισσότερο εμένα προσωπικά και σίγουρα δεν είμαι το αγόρι σου. Με μπερδεύεις με άλλον!!!
Δεν είναι κακό να κάνεις λάθος, είναι όμως ανόητο να επιμένεις σ'αυτό. Όταν στην αριστερή βλέπεις βέλος, σε υποχρεώνει να επιλέξεις πορεία εγκαίρως, δεν είναι λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας (άρθρο 5, παράγραφος ζ). Αν συνδυάσεις το 8α με το 8γ συνάγεται πως δεν ισχύει αυτό που επικαλείσαι στο άρθρο 16, γιατί το άρθρο 16 ορίζει τη συμπεριφορά σε προσπέρασμα.
Είναι πάντως σαφές πως υπάρχει διάκριση ανάμεσα στο αστικό οδικό δίκτυο και το επαρχιακό-εθνικό.
Με άλλα λόγια, αν θες με τσαμπουκά να κινείσαι και να σου έχουν μια λωρίδα στη Βουλιαγμένης ανοιχτή, πες το καθαρά. Μην επικαλείσαι, όμως, τον Κ.Ο.Κ.
Αν καταλαβες αυτο, τοτε τσαμπα συζηταμε. Δεν θελω αυτο. Εγω μιλαω για αυτον που καθεται στην αριστερη επειδη πηγαινει με 10-20 χαω πιο γρηγορα απο τους μεσαιους, οι οποιοι μεσαιοι ειναι ενα αυτοκινητο ανα 100+ μετρα. Αυτος που δεν ξεκολλαει απο την αριστερη επειδη σε 30 δευτερολεπτα ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξαναπερασει ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΟΙΟΝ στην μεσαια.
ΑΥΤΟΣ πρεπει να καθεται στην μεσαια και να μπαινοβγαινει, ή ας μεινει στην αριστερη αλλα αμα ερθω εγω απο πισω και θελω να παω ακομα πιο γρηγορα, να διακοψει το προσπερασμα του, να μπει στην μεσαια ακομα και αν χρειαστει να φρεναρει και μετα να ξαναβγει για να συνεχισει, αφου θα εχω φυγει.
Οπως επισης σου ειπα και πριν αλλα και πιο πριν σε αλλους, οτι αμα ειναι στην αριστερη επειδη θελει να στριψει, τοτε καλως. Αμα τα βελη τα εχουν ζωγραφισει απο μισο χιλιομετρο πιο πριν, τοτε θα βρισω αυτον που τα εβαλε εκει. Αμα ομως εχει πιασει την αριστερη μισο χιλιομετρο πριν επειδη ΚΑΑΑΑΑΑΑΠΟΤΕ θα στριψει και τα βελη ειναι 50 μετρα απο το φαναρι, τοτε θα βρισω τον ιδιο.
Και για πες μου αφου κανω λαθος:
α) το 'ΜΠΟΡΕΙ να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ το προσπερασμα ΜΟΝΟ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΧΥΤΕΡΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ', που στο διαολο εχει εφαρμογη
β) που ΑΚΡΙΒΩΣ γραφει οτι το παραπανω δεν ισχυει για μεσα στην πολη. Δειξε μου που κανει αυτη την διακριση, που ειναι και 'σαφης' κιολας.
@nasos
Την ανεφερε και ο skye υποθετωντας οτι εννοω οτι δεν μπορεις να στριβεις αριστερα...
ασ΄τους μωρε, εγω ρωταω κατι ξεκαθαρο και ο καθενας γραφει οτι παπαρια θελει. Αμα μου απαντησει καποιος 'ΕΚΕΙ γραφει το ΤΑΔΕ', τοτε ισως να μιλησουμε. Εκτος αν πραγματικα εννοειται οτι το 'μπορουν να κυκλοφορουν σε στοιχους' σημαινει οτι 'μπορουν να καθονται στην αριστερη ενω οι αλλες δυο ειναι αδειες', οποτε δεν εχουμε να συζητησουμε τιποτα.
Ετσι κι αλλιως, σε λιγο καιρο θα τα εχουμε ~400 τα Nm, οποτε οποιος δεν θελει να κανει δεξια θα ξεφορτωνεται αλλιως.