Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Το σασμαν ειναι τρομερο?? Τι εννοεις? Απο αποψη σχεσεων? Γιατι χειροτερο σασμαν σε αυτοκινητο με τετοιες διαθεσεις και τετοιο προορισμο δεν πρεπει να υπαρχει αλλο (υπαρβαλλω λιγο, οχι πολυ!)
Εντάξει... Έχοντας οδηγήσει Alfetta, δύσκολα μπορώ να πω πως υπάρχει χειρότερο σασμάν...
Αλλά και του Ραλλακίου, τα χάλια του έχει... Ειδικά τα συγχρονιζέ 2ας και 3ης είναι τρισάθλια... Μονόδρομος τα Peugeot Sport, ακόμη και με εργοστασιακό μοτέρ...
Οσο για το ακαμπτο αμαξωμα και ειδικα για το πατωμα, θα διαφωνησω ΚΑΘΕΤΑ. Μπορει τα περιοδικα να λενε, να λενε και να λενε, αλλα η καλη γεωμετρια, η καλες ρυθμισεις στην αναρτηση, και η αμεσοτητα που δινουν ολα αυτα, οντως σε κανουν να πιστευεις οτι εχει καλο πλαισιο κλπ κλπ..
Πολλες φορες και με διαφορους τροπους εχω διαπιστωσει (κι οχι μονο εγω φυσικα) οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα (δε λεω οτι ειναι χειροτερο απο ολα τα αλλα, απλα δεν ειναι τα πραγματα τοσο θε'ι'κα που τα παρουσιασαν τα περιοδικα).
Γιατί βρε Νίκο ;;; Επειδή το παρκάρεις με τον ένα τροχό πάνω σε πετραδάκι, και στρεβλώνει ;;;
Πάντως με μπάρα ψαλιδιών-θόλων, τα πράγματα καλυτερεύουν... Και με cage γίνονται άψογα (σα Mercedes το αισθάνεσαι). Και η παθητική του ασφάλεια είναι ανεξήγητα επαρκής !!!
Και τελος, οποιο και απο τα 2 να επιλεξεις θα χαρεις να το οδηγεις, αν και μονο αν το αφησεις ως εχει, σε εργοστασιακη μορφη (δε μιλαω για τον κινητηρα). Γιατι μετα ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε ευχαριστει να το οδηγεις αλλα θα σου δημιουργει πονοκεφαλο με τις λυσεις που εχεις επιλεξει ή που ΘΑ επιλεξεις. Ειναι δυσκολο αυτοκινητο στη συνολικη βελτιωση.
Ορθότατος. Οι 'γρήγοροι της καφετέριας' που το χαμηλώνουν 6cm και νομίζουν οτι το βελτίωσαν είναι μακριά νυχτωμένοι...
Και αφου το εθαψα λοιπον μεχρι τωρα, να ξεκαθαρισω οτι ειμαι κι εγω κατοχος 106rallye. Την ευχαριστηση που μπορει να σου προσφερει σπανια τη βρισκεις σε θνητες κατασκευες.
Το είπε και ο Jeremy Clarkson, άλλωστε