-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η γ΄λυφαδα εχει πολλη πλακα αρκει να μην εχεις αγχος. Χρειαζεται καλη διαθεση και το καταλληλο ντυσιμο
Και SUV.
Και ξανθιά φλοκάτη...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η γ΄λυφαδα εχει πολλη πλακα αρκει να μην εχεις αγχος. Χρειαζεται καλη διαθεση και το καταλληλο ντυσιμο
Και SUV.
Ένα τέτοιο για μένα παρακαλώ, και φέρτε μου Cayenne να το ταΐσω. Και το τραμ για επιδόρπιο ( )
-
Ερωτηση: Τι γινονται ολοι οι 'γρηγοροι' οταν βρεχει; Μηπως, λεω μηπως, ειναι οι ιδιοι που πανε με τη διαστρικη ταχυτητα των 10χλμ και ΟΛΟΙ οι δρομοι εχουν κινηση;
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Ερωτηση: Τι γινονται ολοι οι 'γρηγοροι' οταν βρεχει; Μηπως, λεω μηπως, ειναι οι ιδιοι που πανε με τη διαστρικη ταχυτητα των 10χλμ και ΟΛΟΙ οι δρομοι εχουν κινηση;Οι ίδιοι είναι.
Δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από τον Έλληνα να οδηγεί σωστά στη βροχή βέβαια, μιας και η βροχή δεν είναι στο πετσί μας όπως συμβαίνει με άλλους λαούς. Θα μου πεις, εδώ δεν ξέρουμε να οδηγούμε στο στεγνό... Τέσπα -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Και SUV.
Ένα τέτοιο για μένα παρακαλώ, και φέρτε μου Cayenne να το ταΐσω. Και το τραμ για επιδόρπιο ( )
Μη γελάς ,με τέτοιο με βλέπω σε λίγο καιρό.....
Δεν γελάω καθόλου. Πολύ ήθελα να σύρω μερικούς συρμούς του τραμ ( ) στη θάλασσα με ένα τέτοιο
-
γιατί συρμούς ;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
γιατί συρμούς ;ΟΚ, let me rephrase: συρμούς ΚΑΙ ράγες ΚΑΙ στάσεις. Όλο το ρημάδι στον πάτο
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σάββατο βράδυ με βρεγμένο οδόστρωμα και όλα τα κουλάδια στους δρόμους...Δεν το συνεχίζω... Όσοι κυκλοφόρησαν σήμερα θα είδαν με τα μάτια τους απίστευτες ηλιθιότητες στους δρόμους. Θα γράψω αύριο για 1-2 ζώα να τους ξεμπροστιάσω λίγο...
Με επιασε η μπορα στον Κηφισο......
Καποια στιγμη κ ενω πηγαιναμε ολοι με 10 λογω πλημμυρας(μα καλα ουτε ενα φρεατιο δεν εχει σε καποια σημεια!!!) 2-3 εξυπνοι θεωρουσαν σωστο να προσπερασουν απο τα δεξια(ΛΕΑ δηλαδη) σηκωνοντας κυμματα στη κυριολεξια...
-
Και βέβαια με κάθε πλημμύρα βρίσκουν ευκαιρία οι κομπλεξικοί με τα SUV να το παίξουν Camel Trophy και να καταβρέχουν ό,τι υπάρχει γύρω τους.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και βέβαια με κάθε πλημμύρα βρίσκουν ευκαιρία οι κομπλεξικοί με τα SUV να το παίξουν Camel Trophy και να καταβρέχουν ό,τι υπάρχει γύρω τους.ναι ρε πούστη μου...τι μαλάκες...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σάββατο βράδυ με βρεγμένο οδόστρωμα και όλα τα κουλάδια στους δρόμους...
Δεν το συνεχίζω... Όσοι κυκλοφόρησαν σήμερα θα είδαν με τα μάτια τους απίστευτες ηλιθιότητες στους δρόμους. Θα γράψω αύριο για 1-2 ζώα να τους ξεμπροστιάσω λίγο...
Με επιασε η μπορα στον Κηφισο......
Καποια στιγμη κ ενω πηγαιναμε ολοι με 10 λογω πλημμυρας(μα καλα ουτε ενα φρεατιο δεν εχει σε καποια σημεια!!!) 2-3 εξυπνοι θεωρουσαν σωστο να προσπερασουν απο τα δεξια(ΛΕΑ δηλαδη) σηκωνοντας κυμματα στη κυριολεξια...
Στο ξεκίνημά της είμαι στην κάθοδο ακριβώς στο ύψος των ΚΤΕΛ πριν την Καβάλας, στη μεσαία κινούμενος χαλαρά. Ξαφνικά μπροστά, στο γνωστό σημείο που ανοίγει η νησίδα για αριστερά, κάνει χοντρο πατάτα ένας στην αριστερή και ένα Polο που κινείται μπροστά μου (κανονικά στη μεσαία) κάνει τελευταία στιγμή τιμονιά δεξιά να τον αποφύγει φρενάροντας παράλληλα. Εγώ όντας λίγα μέτρα πιο πίσω (απόσταση ασφαλείας) βλέπω το Polo στιγμιαία να τείνει να έρθει κάθετα στο δρόμο (έφαγε σφαλιάρα)και ευτυχώς κατάφερε και το μάζεψε και γλύτωσε την τετάκα. Ήμουν προετοιμασμένος να μαζευτώ τέρμα δεξιά και να το κοκκαλώσω. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου στα καλά καθούμενα.
Λίγο αργότερα και ενώ είχαν γίνει λίμνη οι δρόμοι, πάω να βγω Village από Ρέντη, και κινούμαστε με νορμάλ ταχύτητα γιατί οι δρόμοι είχαν φουσκώσει από το νερό. Έρχεται τότε ένα μλκιστήρι με Ibiza και μας προσπερνάει βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα πετώντας απίστευτη ποσότητα νερού (προς στιγμή χάσαμε κάθε ορατότητα από το ντους) . (Μαμώ το σπίτι του του φούστη). Λίγα μέτρα πιο κάτω σταματάει σε φανάρι. Τον πλευρίζω και του λέω περνιέσαι για έξυπνος με αυτό που έκανες? Αφού βλέπεις τον δρόμο πλυμμηρισμένο με νερά ήταν ανάγκη να περάσεις να μας τα πετάξεις όλα πάνω μας? Και να με κοιτάζει σαν ΖΩΟ λέγοντας απαθέστατα 'δεν το σκέφτηκα'. Μετά βίας στο τέλος είπε μέσα από τα δόντια sorry.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σάββατο βράδυ με βρεγμένο οδόστρωμα και όλα τα κουλάδια στους δρόμους...Δεν το συνεχίζω... Όσοι κυκλοφόρησαν σήμερα θα είδαν με τα μάτια τους απίστευτες ηλιθιότητες στους δρόμους. Θα γράψω αύριο για 1-2 ζώα να τους ξεμπροστιάσω λίγο...
Xωρις να διαβασω τα υπολοιπα ποστ(ακομα), πρωτο πρωτο ειδα το δικο σου
Φυσικα να βαλω ενα +απειρο, μιας και οπου τελειωνει η λογικη, αρχιζει η οδηγικη παιδεια του Ελληνα
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Ερωτηση: Τι γινονται ολοι οι 'γρηγοροι' οταν βρεχει; Μηπως, λεω μηπως, ειναι οι ιδιοι που πανε με τη διαστρικη ταχυτητα των 10χλμ και ΟΛΟΙ οι δρομοι εχουν κινηση;και εγω αυτο κανω
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και να με κοιτάζει σαν ΖΩΟ λέγοντας απαθέστατα 'δεν το σκέφτηκα'. Μετά βίας στο τέλος είπε μέσα από τα δόντια sorry.Και πάλι καλά θα έλεγα
Εγώ θα περίμενα μια απάντηση του στυλ: 'Δε μας χέζεις ρε φίλε'
-
Eιδικα με τα πρωτοβροχια γλυστρουν πολυ παντως οι δρομοι.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και βέβαια με κάθε πλημμύρα βρίσκουν ευκαιρία οι κομπλεξικοί με τα SUV να το παίξουν Camel Trophy και να καταβρέχουν ό,τι υπάρχει γύρω τους.Εγώ που ήμουν με SUV με πέρναγαν οι κομπλεξικοί με τα κανονικά αυτοκίνητα και με κατάβρεχαν....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και βέβαια με κάθε πλημμύρα βρίσκουν ευκαιρία οι κομπλεξικοί με τα SUV να το παίξουν Camel Trophy και να καταβρέχουν ό,τι υπάρχει γύρω τους.Είναι η στιγμή που περιμένουν… Άμα ρίξει και κάνα χιονάκι δε τότε ποιος τους πιάνει… (Μαζί με τα SUV τώρα είναι και τα τετράπορτα φορτηγάκια με τα …170 άλογα.).
-
Ναι ναι! Χιονακι ακομη καλυτερα! Με 2H πισω.
-
Ζώο ο τύπος με το Cherokee που άρχισε να κορνάρει στην ουρά της διασταύρωσης Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και Σωρού, ενώ ήταν ακόμα 6ος (εγώ ήμουν μπροστά του) και φυσικά δεν σταμάτησε να κορνάρει μέχρι να περάσει. Για να περάσει έκανε μια πολύ ωραία σφήνα από το αντίθετο ρεύμα, ευτυχώς δεν πέρναγε κανένα μηχανάκι...
Μετά τη σφήνα βρέθηκε μπροστά μου και καμιά 100στή μέτρα πιο μπροστά το κοκκάλωσε για να σκεφτεί αν θα στρίψει δεξιά ή όχι. Ζώον κι εγώ που τον άφησα να μου χαλάσει τη διάθεση και καβάλησα την κόρνα, τι φταίνε όσοι δουλεύουν δίπλα... Του έριξα τα μπινελίκια του και ησύχασα τουλάχιστον...
-
Ζώα όσοι με καταρακτώδη βροχή δεν ανάβουν έστω και τη μικρή σκάλα στα φώτα τους με αποτέλεσμα να μη φαίνονται καθόλου
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]