Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Το να μου προκαλούσε η θανάτωση τέλος πάντων ενος ζώου ηδονή θα με
ψιλοπροβλημάτιζε.
Ειλικρινα ρε παιδια,η φαντασία σας καλπάζει αγρια.Δεν ξερω αν αντιλαμβανεστε τι ακριβως γραφετε (μπορει να εννοειτε κατι διαφορετικο όμως; ),αλλα θα'πρεπε να σκεφτεστε αλλη μια φορα πριν ποσταρετε κατι.
Δεν ειναι σαφες αυτό που γράφω; Δεν μου αρέσει να βλέπω να σκοτώνουν ένα ζώο.
Θα πρέπει να το σκεφτώ πολύ αυτό; Ενα συναίσθημα περιγράφω.
Κατα σύμπτωση το ίδιο νοιώθουν και τα δύο μου αγόρια. Δεν τους αρέσει να
βλέπουν ένα ζώο να υποφέρει η να πεθαίνει.
Ειλικρινά δεν προσπαθώ να κάνω οποιονδήποτε να δει τα
πράγματα διαφορετικά, μόνο ζητώ τον σεβασμό στην άποψή μου.
(Για να μην το σκέφτομαι να ποστάρω HUNTER)
Δεν βλέπεις οτι το κουότ που σου κανω δεν εχει να κανει με το αν συμφωνεις ή όχι με το κυνηγι,αλλα με το οτι θεωρεις οτι οι κυνηγοί σκοτωνουν διότι ηδονίζονται;
Οι απόψεις σου ειναι σεβαστες,οταν εχουν να κανουν με κατι που γνωριζεις καλά ή που βιώσες ο ίδιος.
Οταν φανταζεσαι όμως και περιγραφεις για τους άλλους,πόσο αξιόπιστη μπορει να ειναι η αποψή σου;
Πάντως μου αφηνετε την εντυπωση οτι δεν εχετε διαβασει τις προηγούμενες σελίδες,όπου εχω πει καποια πραγματα τα οποία θα μπορούσε να ηταν τοποθετησεις στα μετεπειτα ποσταρίσματά σας.Μάλλον ελάχιστοι θα ηθελαν να μαθουν τη γνωμη ενός κυνηγού για το κυνήγι,και προτιμούν απλά να πουνε αυτα που είχαν εξάρχής στο μυαλό να πούν.
Δεν εξεταζετε δηλαδη καν τις δικές μου θεσεις,και μαλλον τις απορρίπτετε α-πριόρι.Αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι δείγμα φανατισμου,και κακο σημαδι για συζητηση.