-
Re: gsina (Schumi χωρίς να υπολογίζονται μηχανικά προβλήματα)
Ενω συμφωνω γενικα σε οσα γραφεις (η πειρα και η μεθοδικοτητα του Γερμανου θα βαρυνουν πολυ στο αποτελεσμα), ελπιζω και ψηφιζω Μοντογια, για να σπασει η μονοτονια των 3 τελευταιων ετων.
Και μια επισημανση :
Ο χρήστης gsina έγραψε:
Κανένας δεν είπε πως αν έσκαγε το λάστιχο του Montoya και όχι του Michael τότε το πρωτάθλημα 2003 θα ήταν ιστορία με 17 πόντους διαφορά από Kimi και 20+ από όλους τους υπόλοιπους (και του Montoya)Ας λαβουμε υποψη οτι ειναι πολυ πιθανο το λαστιχο του Μ. Σουμαχερ να αστοχησε λογω του γεγονοτος οτι δεν εκανε τριτο πιτ-στοπ, ωστε να εξαντλησει τις πιθανοτητες να φτασει τον Μοντογια (σωστα κατα τη γνωμη μου). Ας μην αντιστρεφουμε λοιπον ενα (πιθανο) λαθος της Φερραρι με υποθεσεις του τυπου 'αν ειχε σκασει το λαστιχο του Μοντογια'. Το λαστιχο του Μοντογια δεν εσκασε γιατι ηταν καινουριο και του Σουμαχερ εσκασε ειτε γιατι ηταν φθαρμενο ειτε απο το εκτος πιστας προσπερασμα στον Τρουλι (χωρις να αποκλειεται και το τυχαιο γεγονος, απλα δινω καποιες λογικες ερμηνειες).
-
Kimi
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Καταρχήν πιστεύω ότι η ψηφοφορία θα πρέπει να ολοκληρωθεί στις 21 Αυγούστου (πριν ξεκινήσει το Ουγγρικό GP) ώστε να είναι πιο δίκαιη. Διότι αλλίως κάποιος μπορεί κάλλιστα να περιμένει να γίνουν και οι επόμενοι δύο αγώνες και μετά να ψηφίσει με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Σωστος ο ripper! Αν η ψηφοφορια κλεινει μετα απο 2 GP ποιος ο λογος να ψηφισω τωρα?
Anyway, εγω εχω πονταρει στον JPM οταν ειχε αποδοση 9.00 οποτε πιστευω πως μπορει!Και τώρα που τελείωσε το Ουγγρικό GP, υπάρχει κάποιος που μπορεί να ψηφίσει στα σίγουρα;;; Εγώ λέω ότι τώρα είναι περίπου σαν να ψηφίζαμε στην Αυστραλία!
-
Δεν είχα ψηφίσει μέχρι τώρα γιατί δεν είχα πρόσβαση στο ιντερνετ για αρκετο καιρό. Ακόμα και μετά την Ουγγαρία και την απογοητευτική εμφάνιση ψηφίζω Σουμάχερ(το Μιχάλη). Μάλλον υπερισχύει το συναίσθημα σ αυτήν την ψήφο παρά η λογική που λέει Μοντόγια.
Σουμάχερ λοιπόν! -
Kimi, Kimi, Kimi...
Θα συνεχίσει την πορεία που χάραξε ο Mika και ελπίζω να το κάνει φέτος... -
Kimi Raikkonen
-
Juan Pablo Montoya γιατι ετσι μας αρεσει!!!
-
Παρολες τις τελευταιες του εμφανισεις, εγω θα ψηφισω Σουμαχερ.
-
m.s οριακά
-
Αν και ανέκαθεν ήμουν Μακλαρενικός, είναι η στιγμή ο Juan Pablo Montoya να πάρει το πρωτάθλημα. Κανένας βέβαια, δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει τις ικανότητες το Shumi, αλλά δεν ήταν η χρονιά του!!
-
Michael Schumacher.
-
Σούμι
-
Η καρδιά λέει Σούμι, κι ας είναι άσχημη η συγκυρία
-
Τελεταια νεα για f1:Ο Villeneuve στην Williams και ο Montoyia στην
Mclaren.Θα το ανακοινωσουν με το τελος του πρωταθληματος. -
Φιλε Τακη καλυτερα να κρατησουμε τα νεα στο αντιστοιχο thread και εδω να βαζουμε προβλεψεις
moderator
-
Ο χρήστης arisaa3 έγραψε:
Ψηφίζω ανεπιφύλακτα και συναισθηματικότατα Kimi ανεξάρτητα με τις πραγματικές πιθανότητες που έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!
Ο Schumi δε νομίζω να πάρει το πρωτάθλημα φέτος. Αν δεν το πάρει τελικά ο Kimi, τότε θα το πάρει ο Montoya... -
M. Shumaher!!!!!!!!!
φυσικά, τι άλλο? -
An kai kathara ferrari kai schumacher i erotisi einai poios pisteuetai oti tha to parei kai pisteuo o montoya an kai gia mena den aksizei itan poli tixeros fetos ton evala kai sto stoixima para polla lefta gia protathliti giati den thello katholou na vgei an tixon vgei to xrima as epalinei ligo ton pono mou pou tha xasoume ton ekto titlo tis karieras mas kai ton tetarto sinexomeno pou apoteli kai rekor.
ΥΓ: Ήθελλα να πώ κάτι που ακούω και βλεπω και σε πολλα site που γραφονται και απο το φιλο τακη που εχει ακουστει στην εκπομπη του οχι οτι το ειπε ο τακης αλλα που μετεφερε αυτα που ακουγονται, για το οτι ο Montoya ειναι διαδοχος του Σουμαχερ οτι ειναι ταλεντο οτι ειναι μελλοντικος πρωταθλητης και αλλα τόσα και ιδιαιτερα θελω να σταθω για το βαθρο στην Ουγγαρια χαρακτηριστηκε η γενια στο βαθρο.Ρε παιδια ημαρτον ο Montoya γενια??????? 28 χρονων ειναι ο ανθρωπος οσο και ο Rulf γιατι ειδικα δινουμε εμφαση στο Montoya, και νομιζω δεν αποκαλεις ταλεντο καποιον στα 28 αλλα μικροτερο οποτε ας το περνανε σαν ταλεντο στη formula 1 στα 22 και πιο κατο παραδειγμα οπως ton Schumacher ton Raikonen ton Alonso kai tosous allous με την ιδια λογικη ταλεντο ειναι και ο Da matta protathlitis autos sto crt protathlitis kai o montoya ekane tipota parapano.Talento einai kai Webber duo xronies ti formula1 kai se sxesi me ton teamate tou ton exei madisei apla prepei na dothei eukairia na paei se korifaia omada opos o montoya pige kateutheian sti williams ta vrike diladi ola etoima kai an koitakseis sto parelthon ola ta talenta ola ta asteria tis formula1 ksekinisan apo ipodiesteres omades p.x Senna ksekinise Toleman oi emfaniseis tou metries sinexizei sti lotus kai kataleigei stin mclaren to 88 meta apo poli kopo,gia skeftite ton montoya se kamia jordan se kamia minardi tha legotan kai tote diadoxos??????????????????rotaw egw
-
Stous 3 teleutaious agwnes tha ginei xamos.H maxh anamesa se schumi,juan kai kimi tha einai sunarpastiki.Elpizw pantws,to prwtathlima na to parei o kimi,giati yposthrizw kai auton kai thn mclaren.
-
Psifizw Kimi Raikkonen giati einai o PWRTOS
Προβλέψτε τον Πρωταθλητή - Αποτελεσματα κληρωσης!