-
http://www.worldcarfans.com/9071006.001 ... dan-reveal
Επισημες φωτογραφιες της Ε90 Μ3,να αλλαζαν και τα πισω φωτα... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αγαπητό coyot, μπορεί να τίθεται και θέμα προδιαγραφών ασφαλείας, ένα πολύ σημαντικό ζήτημα με κάθε είδους ρέπλικες-ειδικά σε αυτοκίνητα με μεγάλη ισχύ...Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο συγκεκριμένο στυλ, μήπως θα ήταν προτιμότερο να προσπαθήσεις να εντοπίσεις τον προμηθευτή/κατασκευαστή των αυθεντικών ζαντών που τις δίνει στη bmw;Ναι Γκραφ μου, για να του κάνω ειδική παραγγελία και να με σκίσει βάσει σχετικού Befehl (Διατάγματος) του Fuehrer περί μη επιδείξεως οίκτου στους αμάχους πληθησμούς της Βαλκανικής!
Τέλος πάντων, βρες μου καμιά κατάλληλη λέξη / κλείδα αναζήτησης! -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
http://www.worldcarfans.com/9071006.001/official-bmw-e90-m3-sedan-reveal
Επισημες φωτογραφιες της Ε90 Μ3,να αλλαζαν και τα πισω φωτα...Αυτα : http://www.diariomotor.com/imagenes/bmw ... ept_05.jpg
δεν εχει κανονικα; Εγω παντα αυτα βλεπω στις φωτος.εντιτ: μαλλον ειναι μονο του κουπε ε;
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
http://www.worldcarfans.com/9071006.001/official-bmw-e90-m3-sedan-reveal
Επισημες φωτογραφιες της Ε90 Μ3,να αλλαζαν και τα πισω φωτα...Αυτα : http://www.diariomotor.com/imagenes/bmw ... ept_05.jpg
δεν εχει κανονικα; Εγω παντα αυτα βλεπω στις φωτος.εντιτ: μαλλον ειναι μονο του κουπε ε;
Στην Μ3 σενταν αλλαξαν τα μπροστινα φωτα και εβαλαν αυτα του κουπε...
Τα πισω ομως εμειναν ιδια με τις υπολοιπες σενταν και ειναι διαφορετικα απο της κουπε.
-
-
Μ3 sedan? Ελεος...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μ3 sedan? Ελεος...Πιστεύεις ότι δε θα πουλήσει;
Εγώ βλέπω πολλούς οικογενειάρχες να παίρνουν δάνεια για να βρεθούν με μια M3 sedan αντί για μια 320-325, άντε 330 που θα τους έπαιρνε.
Πρακτικά θα αποτελεί μια πιο φτηνή M5 δηλαδή...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μ3 sedan? Ελεος...Δεν ειναι και η πρωτη φορα ,μη κανεις ετσι...
**Θα βγει και station.. **:)
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Mάλλον δεν είναι εδώ το αρμοδιότερο θρεντ, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος ότι απευθύνομαι σε γνώστες και μερακλήδες!Έχετε ακούσει κάτι ή ακόμη καλύτερα γνωρίζετε κάτι για τις ζάντες που κατασκευάζει η eurowheelsusa (ως προς την ποιότητα κατασκευής / βάρος κλπ) ;
Η συγκεκριμένη αμερικανική εταιρία δεν έχει δικό της site αλλά πουλάει μέσω e-bay μόνον, προφανώς γιατί την κυνηγάνε τα γερμανικά εργοστάσια, παρ' όλο που η ίδια ρητώς και ειλικρινώς προβάλλει τις ζάντες της ως ρέπλικες των εργοστασιακών και όχι 'ορίτζιναλ'.ΥΓ: Εδώ κολλάει το κατοχικό ρεμπέτικο:
[Οι Γερμανοί μας κυνηγούν, μα εμείς δεν τους ακούμε
Εμείς θα τη σαλτάρουμε κι ας πα να γαμηθούνε]Νικόλα, αν και σε θέματα εμφάνισης όλα είναι υποκειμενικά, δεν πιστεύω ότι οι replica ζάντες ταιριάζουν με τη φιλοσοφία αυτών των αυτοκινήτων.
Πέρα απ'αυτό, δεν έχω εντοπίσει αναφορές για προβλήματα ποιότητας και το βάρος τους κειμένεται στα εργοστασιακά επίπεδα. (ανάλογα το μοντέλο και τη διάσταση)
Στα μάτια μου πάντως οποιαδήποτε 'σοβαρή' ζάντα, όπου είναι ελαφρύτερη και δυνατότερη από την εργοστασιακή, φαντάζει πολύ όμορφη !
Δε μπορεί ... κάποια από τα μοντέλα των OZ, Enkei, Rays, BBS κλπ. θα σου αρέσει και τα εξτρά λεφτά που θα δώσεις θα ξέρεις ότι έπιασαν τόπο αφού θα κερδίσεις από 2-4 κιλά ανά τροχό !! -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Στα μάτια μου πάντως οποιαδήποτε 'σοβαρή' ζάντα, όπου είναι ελαφρύτερη και δυνατότερη από την εργοστασιακή, φαντάζει πολύ όμορφη!Έτσι είναι!!
-
ισχύει πως έχουν πρόβλημα ζυγοστάθμισης? ειδικά αν αλλάξεις ζάντες? βοήθειαααα
-
Ο χρήστης larson έγραψε:
ισχύει πως έχουν πρόβλημα ζυγοστάθμισης? ειδικά αν αλλάξεις ζάντες? βοήθειααααΡε ψάρι, μην ανοίγεις θέματα όπου να 'ναι και επιπλέον ΑΝΤΕ ΠΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
Δεν λες και στους υπόλοιπους τι χρέπι έχεις ;Υ.Γ.: μην με παρεξηγείτε, τον ξέρω ...
Άκουσα πως πως τα μοντέλα Ε30 της bmw εχουν πρόβλημα με την ζυγοστάθμιση τους τουτέστην εφόσον έχεις άλλους τροχούς πλην των εργοστασιακών τότε δεν γίνεται τίποτα για να εξαληφθεί το χαρακτηριστικό τρέμουλο των τροχών που ζητούν ζυγοστάθμιση. Αληθεύει αυτό? Ξέρει κανείς ? έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα ? βοήθειαααααααααα!!!!!
Στο 'φτιαξα λίγο για να βγαίνει άκρη...
Έχεις π.μ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μόλις το είδα
316 coupe exlusive 122hp τιμή:39200!!!
Με χρωμα μεταλλικό και τέλη πάει 40+!!!!Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο αυτοκίνητο στα 40Κ με 122hp!
Μπράβο στην BMW. Πάντα τετοιες πρωτιές....Πραγματικά ΑΚΡΩΣ 'Ελληνικό' μοντέλο!!! Είσαι σίγουρος ότι έχει τόσο??? 39,900 (όταν τη κοίταζα) έχει η 320i Coupe!
Το αστείο είναι ότι η 316i Coupe στη Γερμανία δεν υπάρχει κύριοι!
Ειστε σιγουροι?
37150 (οκ με ενα πλας 2500 λογω φορων) ειναι η βασικη τιμη της 325 coupe στο Βελγιο. Μιλαω για την εκδοση των 211 hp, γιατι αυτη με τα 218 αλογα εχει ενα εξτρα 5000 euro.
Ακρως 'ελληνικο' κι απιστευτο… -
-
Καλησπέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπορώ να τοποθετήσω σε μια 320 e90 ενα Η7 xenon kit απο το παλιό μου αυτοκίνητο. Το κιτακι ειναι των 200 ευρώ και δε νε ξέρω αν θα έχω προβλήματα με canbus και λοιπές ενδείξεις.
Ευχαριστώ
-
Χμμμ...ανέβηκαν οι τιμές στην BMW. Νομίζω η 335i ακρίβηνε 600 ευρώ!
Α...υπάρχει και η 316 coupe!!!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Α...υπάρχει και η 316 coupe!!!!!... και 520i πλέον
-
Χμμμ...ανέβηκαν οι τιμές στην BMW. Νομίζω η 335i ακρίβηνε 600 ευρώ!Α...υπάρχει και η 316 coupe!!!!!
το σκεφτεσαι για 316?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το σκεφτεσαι για 316?
Μετά από τα 280 και το μπλοκέ του Ζ, τα 122 της 316i νομίζω θα μου είναι υπεραρκετά!
....
Not!!!
-
το σκεφτεσαι για 316?
Μετά από τα 280 και το μπλοκέ του Ζ, τα 122 της 316i νομίζω θα μου είναι υπεραρκετά!
....
Not!!!
Για κάτσε ρε Μαχ δηλαδή εγώ από 343 της Μ (και το μπλοκέ της Μ diff)που πήγα (και το έπραξα) στα 115 της 116 και στα 170 της 320 τι να πω?
Όλα μια συνήθεια-ιδέα είναι (είναι??? )
BMW FORUM