-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το Hummer είναι ένα ογκώδες, τερατώδες κατασκεύασμα που χρυσοπληρώνει ο Στρατός, καθώς το παίρνει σε τριπλάσια τιμή απ'ό,τι έπρεπε, και επιπλέον είναι άχρηστο για τις Ελληνικές εδαφικές συνθήκες, οπότε θα δείτε πολλά τέτοια εκτρώματα κολλημένα στα δύσβατα πεδία των μαχών.Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το δούμε ποτέ σε πεδία μαχών.
Πάντως μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή ή όχι η απόκτησή του, αλλά αν μην συγκρίνουμε τις επιδόσεις του με το κλασσικό τζιπάκι ψευτο-mercedes του ελληνικού στρατού.
Άλλες οι απαιτήσεις των Αμερικανών στο στρατό και άλλες των Ελλήνων.
Μην τρελαινόμαστε! -
Υπάρχει ένα με τα χρώματα του ΟΤΕ στη Λαμία και το χρησιμοποιεί κάποιο στέλεχος για τις μετακινήσεις του (καίγοντας στο χαβαλέ τoυλάχιστον...30 lt/100 km).
Ωρε βούρδουλας που πρέπει να πέσει... -
To prwto hummer katasteuastike (ipo to label tis lamborgini!!!) gia tis antixoes sinthikes pou tha sinantousan oi amerkanoi stratiwtes sti 1h epemvasi tou kolpou to '91,k de thimame na eida pola tetoia kolimena sta disvata pedia maxwn tou kolpou....
To hummer dimiourgithike gia POLEMO k oxi gia voltes sti paraliaki,einai san na thes na pareis compresser gia na xtipas frape -
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Μην τρελαινόμαστε!Diladi?????
Sena peido maixs poso mporoun na diaferoun oi apaititeis twn 2 pleurwn????
De enoisa ton sillogismo sou!!!! -
speedONacid το Hummer δεν έχει καμία σχέση με την Lamborghini, απλώς η τελευταία αγόρασε τα δικαιώματα του Cheetah (χαμένος του διαγωνισμού του αμερικανικού στρατου οπου κέρδισε το Hummer) του έβαλε τον V12 της Countach και το πουλούσε σαν LM002
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
speedONacid το Hummer δεν έχει καμία σχέση με την Lamborghini, απλώς η τελευταία αγόρασε τα δικαιώματα του Cheetah (χαμένος του διαγωνισμού του αμερικανικού στρατου οπου κέρδισε το Hummer) του έβαλε τον V12 της Countach και το πουλούσε σαν LM002Εχω τήν εντύπωση ότι τό LM002 είναι πολύ παλαιότερο τού Χάμερ.
-
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
Diladi?????
Sena peido maixs poso mporoun na diaferoun oi apaititeis twn 2 pleurwn????
De enoisa ton sillogismo sou!!!!Δηλαδή, οι Αμερικανοί θέλουν ένα όχημα παντοδαπού εδάφους για οποιοδήποτε έδαφος υπάρχει πάνω στον πλανήτη (έρημος, λάσπες, βράχοι κ.λπ), γιατί μπορεί να αναλάβουν δράση οπουδήποτε. Φυσικά δεν έχουν πρόβλημα να το πληρώσουν
Εμείς θέλουμε ένα όχημα που να τσουλάει.
Αυτή είναι η διαφορά
-
HUNTER το Hummer υπήρχε πολύ πριν ο πόλεμος του κόλπου ( του 1990 εννοώ ) και οι διάφοροι ράπερ το κάνουν μόδα.
Αν δεν σε έπεισα μπορώ να σου δώσω και λίνκς αν και πρέπει να τα ψάξω λίγο
-
-
Όπως λέμε MC Hummer;
-
Στην Ελλάδα θέλουμε Hammer κι όχι Hummer;
Πάντως αυτό με το Hummer του OTE μου θυμίζει τα Cherokee που έχουν γεμίσει οι υπηρεσίες, αλλά βλέπω πιο πολλά στην Αθήνα παρά στην επαρχία όπου θα είχαν νόημα...
-
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Υπάρχει ένα με τα χρώματα του ΟΤΕ στη ΛαμίαΚαι ένα στον ΟΤΕ της Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά δεν μπορούν να το πάνε πουθενά, εδώ τα Cherokee και δεν χωράνε στα κατσικδρόμια...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
HUNTER το Hummer υπήρχε πολύ πριν ο πόλεμος του κόλπου ( του 1990 εννοώ ) και οι διάφοροι ράπερ το κάνουν μόδα.Αν δεν σε έπεισα μπορώ να σου δώσω και λίνκς αν και πρέπει να τα ψάξω λίγο
Νομίζω ότι τό LM002 υπήρχε από τίς αρχές τής δεκαετίας τού '80,αλλά όχι ότι είμαι σίγουρος.Οπως είπες θέλει ψάξιμο τό θέμα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Nα τι ΔΕΝ κανει το HUMMER:
[url=http://www.automags.org/forums/showthread.php?s=&threadid=99961]Αξιζει να περιμενετε λιγο να ανοιξει:D
Εκοψε τον τοπο η χαζοκυρια!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Πιστευω οτι το ιδιο αυτοκινητο αν ειχε παραχθει απο οποιαδηποτε αλλη χωρα εκτoς των H.Π.Α θα λεγατε και εναν καλο λογο... `
Εγω διαφωνω με τους χαρακτηρισμους σας αλλα οχι με τα σχολια σας για τη χρηση του στην Ελλαδα. Αν ειχε ανοιχτει αυτο το topic στην εκτος δρομου ενοτητα θα υπηρχε εντελως διαφορετικη αντιμετωπιση του συγκεκριμενου αυτοκινητου!Eχει και ο O.T.E.!
Αυτο ειναι σωστο μια και πως να το κανουμε οι ΗΠΑ δεν ειναι και πολυ ψηλα στη λιστα.
Το γεγονος ειναι οτι το Hummer (Η1) ειναι διαφορετικο απο το καινουργιο και πολυ πιο δημοφιλες Η2. Επισης το Η2 ειναι τα μισα και λιγοτερα λεφτα. Κανενα απο τα δυο δεν ειναι φτειαγμενο για στενα περασματα και ρεματιες (μια και ειναι πολυ φαρδια).
Νικος
ΥΓ:Κοιταξες το UNIMOG;
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Πιστευω οτι το ιδιο αυτοκινητο αν ειχε παραχθει απο οποιαδηποτε αλλη χωρα εκτoς των H.Π.Α θα λεγατε και εναν καλο λογο... `
Εγω διαφωνω με τους χαρακτηρισμους σας αλλα οχι με τα σχολια σας για τη χρηση του στην Ελλαδα. Αν ειχε ανοιχτει αυτο το topic στην εκτος δρομου ενοτητα θα υπηρχε εντελως διαφορετικη αντιμετωπιση του συγκεκριμενου αυτοκινητου!Eχει και ο O.T.E.!
Αυτο ειναι σωστο μια και πως να το κανουμε οι ΗΠΑ δεν ειναι και πολυ ψηλα στη λιστα.
Το γεγονος ειναι οτι το Hummer (Η1) ειναι διαφορετικο απο το καινουργιο και πολυ πιο δημοφιλες Η2. Επισης το Η2 ειναι τα μισα και λιγοτερα λεφτα. Κανενα απο τα δυο δεν ειναι φτειαγμενο για στενα περασματα και ρεματιες (μια και ειναι πολυ φαρδια).
Νικος
Σε εμενα γινεται η ερωτηση;;;
-
Mαντεψτε τι περιεχει το συγκεκριμενο site και κερδιστε μια σκισμενη φουσκα ημιαξονιου!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Νικος
Οχι στον δημιουργο του θρεντ.
Νικος
ΥΓ: η υποθεση μου ηταν οτι το θελει για επαγγελματικο. Αλλοιως θα ειναι τερας να το εχεις στην πολη.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Νικος
Οχι στον δημιουργο του θρεντ.
Νικος
Δεν νομιζω οτι θα ενδιαφερεται για τετοια αγορα!!!
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Το Hummer είναι ένα ογκώδες, τερατώδες κατασκεύασμα που χρυσοπληρώνει ο Στρατός, καθώς το παίρνει σε τριπλάσια τιμή απ'ό,τι έπρεπε, και επιπλέον είναι άχρηστο για τις Ελληνικές εδαφικές συνθήκες, οπότε θα δείτε πολλά τέτοια εκτρώματα κολλημένα στα δύσβατα πεδία των μαχών.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το δούμε ποτέ σε πεδία μαχών.
Πάντως μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή ή όχι η απόκτησή του, αλλά αν μην συγκρίνουμε τις επιδόσεις του με το κλασσικό τζιπάκι ψευτο-mercedes του ελληνικού στρατού.
Μην τρελαινόμαστε!Mαλλον μπερδεψες το πολιτικο M-Class που ειναι για τα μπαζα με το πραγματικα πολυ καλο G-Wagen του στρατου!! Προκειται για διαχρονικο μοντελο σκυλι, που εχει διακριθει για τις ικανοτητες του στα χρονια που περασαν
-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
Το Hummer είναι ένα ογκώδες, τερατώδες κατασκεύασμα που χρυσοπληρώνει ο Στρατός, καθώς το παίρνει σε τριπλάσια τιμή απ'ό,τι έπρεπε, και επιπλέον είναι άχρηστο για τις Ελληνικές εδαφικές συνθήκες, οπότε θα δείτε πολλά τέτοια εκτρώματα κολλημένα στα δύσβατα πεδία των μαχών.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το δούμε ποτέ σε πεδία μαχών.
Μην τρελαινόμαστε!Mαλλον μπερδεψες το πολιτικο M-Class που ειναι για τα μπαζα με το πραγματικα πολυ καλο G-Wagen του στρατου!! Προκειται για διαχρονικο μοντελο σκυλι, που εχει διακριθει για τις ικανοτητες του στα χρονια που περασαν
Koλλητος μου πηγε στρατο (εγω ειμαι φοιτητης ) και ηταν οδηγος σε G-wagen, αφοτου οδηγησε λογω δουλειας, στα ελληνικα κ σκοπιανικα βουνα οτι suv-'jeep' υπαρχει, εκτος των wrangler-defender κ.τ.λ. που ειναι και τα πιο σκληροπυρηνικα, ενα του εχει μεινει... TO G-WAGEN...
-
αμα υπαρχουν τα φραγκα θα επαιρνα αυτο αντι για Hummer.
Η πολιτικη εκδοση. Μονο 75-90 χιλιαρικακια.
Νικος
Hummer στην Ελλαδα?