-
Ναί , test event , απλό , όχι νεύρων !!!
Αποστόλης.
-
ÄçëáäÞ åðåéäÞ êëåéäþèçêáí ôá Üëëá èÝìáôá ôá ïðïßá åß÷áí üíôùò ðáñáîåöýãåé ðïõ ôï ðñüâëçìá ??
Áí áíïéãïõìå Ýíá èÝìá êáé ìåôÜ áðï 2 óåëßäåò ãßíåôáé ðåäßï ìÜ÷çò Þ èÝìá áíôáëëáãÞò ïðïéïõäÞðïôå Üëëïõ èÝìáôïò åêôüò ôïõ èÝìáôïò ôüôå ãéáôß íá ôï áíïßãïõìå . Êáé ãéáôß íá áó÷ïëïýìáóôåÊáé óôçí ôåëéêÞ -ðñüôáóç óôïõò moderators áõôü-åðåéäÞ ôï å÷åé ó÷åôéêÜ äõóäéÜêñéôá üñéá (ôß åßíáé êáé ôß ü÷é )ãéáôé äåí áíïßãåôáé Ýíá áêüìá ðåäßï ãéá ãåíéêÜ êáé ìüíï èÝìáôá
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ειναι οντως σιγουρο πως ενα nick δεν θα αλλαξει και την συμπεριφορα του. Απλα θελησα να δειξω οτι ηταν ονομα και πραγμα ! Αν εχει την καλη διαθεση και την επιθυμια να σεβαστει το forum θα αλλαξει και την θεματολογια των topic που ανοιγει... ελπιζω !
Το nick από μόνο του δε λέει τίποτα.Το μήνυμα του θέματος ήταν προς το moderator,επειδή έχει κλειδώσει ΟΛΑ τα θέματά μου.
Ενα pm τότε είναι το καλύτερο!
Μερικά private messages σε moderators μένουν χωρίς απάντηση.Ας κλειδωθεί το παρόν θέμα και ας χρησιμεύσει ως σημείο αναφοράς,για εξήγηση του 'κλειδώματος'.
-
Τέλος πάντων με μια τέτοια κίνηση, δηλαδή να αφήνουμε ενεργό αυτό το topic, απλά πέφτει το κύρος ενός forum που κουβαλάει και ένα όνομα...
-
Γιατί επείδη έτσι θέλει ο κος τρεχαγύρευε δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος κλειδώματος. Ασε τον τρελο στην τρέλα του το έχω πεί και για άλλους 'γνωστούς-άγνωστους' αυτού του forum.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί επείδη έτσι θέλει ο κος τρεχαγύρευε δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος κλειδώματος. Ασε τον τρελο στην τρέλα του το έχω πεί και για άλλους 'γνωστούς-άγνωστους' αυτού του forum.Έχει διευκρινιστεί ότι ήταν κραυγή απόγνωσης το 'κλείδωσε και αυτό',επειδή όλα τα θέματά μου κλειδώνονταν.Ας μην κάνουμε προσωπικές επιθέσεις.Αλλά αν υπάρχει τέτοια αντιπάθεια απέναντί μου,** ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ MODERATORS ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ (ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ IGNORE ΔΗΛΑΔΗ).**
-
Ο χρήστης trexa_gyreve έγραψε:
Ας μην κάνουμε προσωπικές επιθέσεις.Παρατηρήσεις κάνουμε...
Επιθέσεις κάνεις και εσύ ... ίσως!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ MODERATORS ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ (ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ IGNORE ΔΗΛΑΔΗ)
Σε συμφέρει???
-
Για το αν έχει ή όχι δίκιο να διαμαρτύρεται για τα κλειδώματα δεν θα αναφερθώ γιατί πιστεύω ότι είναι οφθαλμοφανές.
Αυτό που θα ήθελα να σχολιάσω είναι ότι ορισμένες φορές υπάρχει ανοχή σε άσχετα θέματα και άλλες όχι. Και εξηγούμε φέρνοντας ένα παράδειγμα χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης ούτε με τους φίλους που τα άνοιξαν ούτε με τους χειριστές του Forum.
Ποιο θα χαρακτηρίζατε ποιο άσχετο, το «πρόεδρε δεν χόρτασες ακόμα» ή το «ο Κολόμβος ήταν Έλληνας?». Γιατί δεν είχαν και τα δυο την ίδια αντιμετώπιση? Ίσως είναι ποια καιρός να ανοιχτεί μια νέα θεματολογία με «Θέματα γενικού ενδιαφέροντος» ώστε να μην δημιουργούνται εντάσεις και να πικραίνονται φίλοι μας.
Το «περί αυτοκίνησης» έχει μεγαλώσει πάρα πολύ δεχόμενο και θέματα άσχετα, με αποτέλεσμα να είναι δυσχερής η παρακολούθηση του έως προβληματική, κυρίως για νέα μέλη (άντε να ψάχνουν μέσα σε τόσες σελίδες αν υπάρχει παρεμφερές θέμα με αυτό που θέλουν να ανοίξουν.Καλό πιστεύω θα ήταν τα κλειδωμένα θέματα να διαγράφονται, αφού πλέον μόνο χώρο πιάνουν.
-
den nomizw oti oi mod kleidwnoun asxeta 8emata, anti8etws exoun apodei3ei kai sto parel8on oti einai poly anektikoi...
gia na to kanoun loipon kata th gnwmh mou kapoio sovaro logo 8a exoun...koinws kapoio lakko exei h fava -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τέλος πάντων με μια τέτοια κίνηση, δηλαδή να αφήνουμε ενεργό αυτό το topic, απλά πέφτει το κύρος ενός forum που κουβαλάει και ένα όνομα...Κώστα,το κύρος του Φόρουμ δεν μπορεί να 'πέσει' απο το αν αφήνουμε ενα [οποιοδήποτε] topic ανοιχτό,αλλά απο το τι 'συζητάμε' μέσα σε αυτό.
Η συζήτηση εξελίσσεται κανονικά....ο φίλος trexa gyreve άλλαξε και τον τίτλο [ευχαριστώ!]...οπότε γιατι να κλειδωθεί?Γενικά πάντως,θα ήθελα να παρακαλέσω κάτι,ειδικά τους παλιώτερους απο εμάς!
Μην μπαίνετε στην διαδικασία αναζήτησης 'μαγισσών'!!
Ο τρόπος γραφής ή η ατυχής επιλογή κάποιων θεμάτων απο 'φρέσκους' φίλους του 4Τ Φόρουμ δεν σημαίνει υποχρεωτικά είναι παλαιοί γνώριμοι!
Οι παρεξηγήσεις αφήνουν πίκρα! -
Επίσης στους παλιούς γνώριμους αφήνουμε το περιθώριο να καταλάβουν τα λάθη τους, να μάθουν από αυτά, να διορθωθούν ώστε να ενταχθούν στην παρέα μας. Κανείς δεν γεννήθηκε κακός. Πρέπει να είμαστε ανεκτικοί και να ξεχνάμε στραβές συμπεριφορές όταν βλέπουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Όλοι οι άνθρωποι εκτός από κοινωνοί μπορούν να είναι και παιδαγωγοί με την συμπεριφορά τους. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας και κυρίως των γνωστών άγνωστων.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Επίσης στους παλιούς γνώριμους αφήνουμε το περιθώριο να καταλάβουν τα λάθη τους, να μάθουν από αυτά, να διορθωθούν ώστε να ενταχθούν στην παρέα μας. Κανείς δεν γεννήθηκε κακός. Πρέπει να είμαστε ανεκτικοί και να ξεχνάμε στραβές συμπεριφορές όταν βλέπουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Όλοι οι άνθρωποι εκτός από κοινωνοί μπορούν να είναι και παιδαγωγοί με την συμπεριφορά τους. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας και κυρίως των γνωστών άγνωστων.** Είμαι ένοχος για κάτι που δε γνωρίζω;** Και επίσης,τι εννοείς με το 'παλιούς γνώριμους';
-
Ο χρήστης trexa_gyreve έγραψε:
Επίσης στους παλιούς γνώριμους αφήνουμε το περιθώριο να καταλάβουν τα λάθη τους, να μάθουν από αυτά, να διορθωθούν ώστε να ενταχθούν στην παρέα μας. Κανείς δεν γεννήθηκε κακός. Πρέπει να είμαστε ανεκτικοί και να ξεχνάμε στραβές συμπεριφορές όταν βλέπουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Όλοι οι άνθρωποι εκτός από κοινωνοί μπορούν να είναι και παιδαγωγοί με την συμπεριφορά τους. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας και κυρίως των γνωστών άγνωστων.
** Είμαι ένοχος για κάτι που δε γνωρίζω;** Και επίσης,τι εννοείς με το 'παλιούς γνώριμους';
Δεν υπάρχει τίποτα στην αναφορά του Μανώλη,φίλε Γιώργο,που να σε αφορά! Ειλικρινά!
Αναφέρεται σε κάποιες καταστάσεις [όχι καλές] σε αυτό το Φόρουμ που καλό είναι να μην τις μνημονεύουμε!Φυσικά και δεν είσαι ένοχος για οτιδήποτε!Απλά τα θέματα που κλειδώθηκαν.....ξέφευγαν!
-
Ο φίλος Kook με κάλυψε πλήρως καταλαβαίνοντας τι εννοούσα. Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε σένα Γιώργο, αλλά σε καταστάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων που έκαναν άνω κάτω το Forum και ανάγκασαν τους moderators σε πολλά κλειδώματα. Αλλά ακόμα και σε αυτούς εγώ προσωπικά δίνω έστω και μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξουν και να προσπαθήσουν να ενταχθούν στο σύνολο. Από ότι καταλαβαίνω είσαι νέο μέλος όχι μόνο στις δημοσιεύσεις αλλά και στη γενικότερη παρακολούθηση του forum αλλιώς θα ήξερες σε τι αναφέρθηκα.
-
Ίσως είναι ποια καιρός να ανοιχτεί μια νέα θεματολογία με «Θέματα γενικού ενδιαφέροντος» ώστε να μην δημιουργούνται εντάσεις και να πικραίνονται φίλοι μας.Το λέγαμε μήνες πριν και τιποτα...
Αλλά αποδείχθηκε ότι τελικά δεν γίνεται να μην συζητάμε θέματα εκτός αυτοκινήτων...
Και που φτάσαμε? Το περί αυτοκίνησης να είναι ένα μεγάλο μπάχαλοΤο «περί αυτοκίνησης» έχει μεγαλώσει πάρα πολύ δεχόμενο και θέματα άσχετα, με αποτέλεσμα να είναι δυσχερής η παρακολούθηση του έως προβληματική, κυρίως για νέα μέλη (άντε να ψάχνουν μέσα σε τόσες σελίδες αν υπάρχει παρεμφερές θέμα με αυτό που θέλουν να ανοίξουν.
Καλό πιστεύω θα ήταν τα κλειδωμένα θέματα να διαγράφονται, αφού πλέον μόνο χώρο πιάνουν.
Μόνο τα νέα μέλη??
Ούτε εγώ δεν μπορώ να βρω topics που θέλω... -
Ίσως είναι ποια καιρός να ανοιχτεί μια νέα θεματολογία με «Θέματα γενικού ενδιαφέροντος» ώστε να μην δημιουργούνται εντάσεις και να πικραίνονται φίλοι μας.
Το «περί αυτοκίνησης» έχει μεγαλώσει πάρα πολύ δεχόμενο και θέματα άσχετα, με αποτέλεσμα να είναι δυσχερής η παρακολούθηση του έως προβληματική....Συμφωνώ 10000%!!! Χρεάζεται μια ενότητα 'Γενικού Ενδιαφέροντος', για ολα τα άσχετα με την αυτοκίνηση θέματα.
-
Καλό μήνα σε όλους
Ρε Εμμανουήλ, τί εννοείς 'να ενταχθούν στο σύνολο'?Μήπως μπερδέψατε ένα φόρουμ για κουβέντες περι αμαξιών με την ιστοσελίδα της Unicef?Ή μήπως υπάρχει κάποιος που...πειράχτηκε ή αισθάνθηκε κάπως ή προβληματίστηκε ή έστω δεν ξαναπαράθεσε τις απόψεις του σε αυτό το...σύνολο , επειδή τυχόν δεν βρήκε κάποιους να συμφωνήσουν μαζί του?Διεγράφησαν προσβλητικοί και πάνω απ' όλα άδικοι χαρακτηρισμοί για τους moderators
Θα σε παρακαλούσαμε ακόμη - εξαντλώντας την υπομονή μας - να είσαι πιό κόσμιος σ' αυτά που γράφεις.
Στην αντίθετη περίπτωση, θα διαγραφείς ακόμη μία φορά (αν δεν κάνω λάθος η 12η !) -
Επειδή είσαι νέος.....να σου πω ότι οι διαφωνίες είναι αυτές που κρατάνε το forum σε ένα επίπεδο και του δίνουν και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
άρα είσαι λάθος...και επίσης 'να ενταχθούν στο σύνολο' = να προσαρμόζεσαι στο κλίμα που βρίσκεσαι.
Καλή επιτυχία στο παραπάνω -
Το να προσαρμόζομαι στο κλίμα που βρίσκομαι φασιστικά και αυταρχικά αποτελεί τη χειριστη αλλά και περίτρανη απόδειξη των παραπάνω λεχθέντων!Σε καμιά περίπτωση δεν προσαρμόζομαι σε κανένα στυλκανενο΄ς εγω!΄Να προσαρμοστει΄εκει΄νος στο δικο΄μου ή να μη μου απαντά!Δεν είναι εδώ αρχιτεκτονικός ρυθμός για να χαλάσω...τη συνολικη΄εικόνα!Μήπως sirgus θές να πείς...να κάνω τα στραβά μάτια και να συμβιβάζομαι?Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να γίνει!Εξάλλου στον κανονισμό δεν υπάρχει πουθενά οδηγία για συμμόρφωση...σε στιλ!Μην τρελαθούμε!
Και αν για παράδειγμα θέλω να γράφω στα αγγλικά,στα τούρκικα ή στα ελληνικά αλλά με λατινικούς χαρκτήρες,κανείς δεν επιτρέπεται να μου επιβάλλει τον τρόπο του!Κι ότι πίστευα ότι υπήρχε κάποιο στοιχείο δημοκρατικότητας και αξιοκρατιάς στο φόρουμ αυτό!Μη με διαψεύσετε! -
Ο χρήστης Αθάνατος έγραψε:
Το να προσαρμόζομαι στο κλίμα που βρίσκομαι φασιστικά και αυταρχικά αποτελεί τη χειριστη αλλά και περίτρανη απόδειξη των παραπάνω λεχθέντων!Σε καμιά περίπτωση δεν προσαρμόζομαι σε κανένα στυλκανενο΄ς εγω!΄Να προσαρμοστει΄εκει΄νος στο δικο΄μου ή να μη μου απαντά!Δεν είναι εδώ αρχιτεκτονικός ρυθμός για να χαλάσω...τη συνολικη΄εικόνα!Μήπως sirgus θές να πείς...να κάνω τα στραβά μάτια και να συμβιβάζομαι?Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να γίνει!Εξάλλου στον κανονισμό δεν υπάρχει πουθενά οδηγία για συμμόρφωση...σε στιλ!Μην τρελαθούμε!
Και αν για παράδειγμα θέλω να γράφω στα αγγλικά,στα τούρκικα ή στα ελληνικά αλλά με λατινικούς χαρκτήρες,κανείς δεν επιτρέπεται να μου επιβάλλει τον τρόπο του!Κι ότι πίστευα ότι υπήρχε κάποιο στοιχείο δημοκρατικότητας και αξιοκρατιάς στο φόρουμ αυτό!Μη με διαψεύσετε!Η μεταμφίεση έπεσε πάλι!
Ποια θέματα κλειδώνονται και ποια όχι;