-
Χαιρετώ τους απανταχού τροχόφιλους.
Είμαι προ των πυλών για αγορά ενός SUV και κατέληξα να αμφιταλαντεύομαι μεταξύ των εξής 2
Suzuki Grand Vitara και Jeep Patriot.(Αλήθεια το έχει δοκιμάσει κανείς?)
Ευπρόσδεκτες όλες οι γνώμες και τα σχόλια (ακόμη και τα κραξίματα) -
Είμαι προ των πυλών για αγορά ενός SUV και κατέληξα να αμφιταλαντεύομαι μεταξύ των εξής 2
Γεια χαρα.
Δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως τα ιδια αυτοκινητα.
Το suzuki εχει αργα και θα σε παει πιο μακρια σε εκτος δρομου καταστασεις; το patriot πιο ασφαλτινο!
Το θεμα ειναι τι απαιτησεις εχεις εσυ.... -
Grand Vitara φυσικά, διαφορετικά forester. Tα υπόλοιπα είναι υποκατάστατα.
-
Ο χρήστης mariospaj έγραψε:
Γεια χαρα.
Δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως τα ιδια αυτοκινητα.
Το suzuki εχει αργα και θα σε παει πιο μακρια σε εκτος δρομου καταστασεις; το patriot πιο ασφαλτινο!
Το θεμα ειναι τι απαιτησεις εχεις εσυ....Γνωρίζω οτι το suzuki έχει καλύτερες δυνατότητες εκτός δρόμου εξαιτίας των αργών, που καλό είναι να υπάρχουν, αλλά δεν είναι και το πρώτιστο. Το ζήτημα είναι ως ¨συνολικό πακέτο' λαμβάνοντας υπόψη και άλλες παραμέτρους όπως : Εμφάνιση – κατανάλωση – εντός ή εκτός δρόμου δυνατότητες - άνεση - χώροι – μεταπωλητική αξία – σχέση τιμής απόδοσης – σέρβις – εμφάνιση βλαβών – αξιοπιστία κ.τ.λ.) πιό κατά την γνώμη σας είναι καλύτερο.
Όσο για το forester κανόνι αυτοκίνητο αλλά απερρίφθη από την σύζυγο λόγω........ξέρετε -
Θα προτιμουσα το suzuki.....Αν και θα εκανα προσπαθεια να πεισω τη συζυγο για forester οπως ειπε και ο meco.
-
...εκτός των άλλων το SUZUKI θα έχει σίγουρα πιο φτηνό σερβις
-
Η suzuki εχει καλητερη εγγυηση.
Γιατι το patriot και οχι το Compass?
Eνα κακο του Αμερικανου ειναι ο κυβισμος που σημαινει αυξημενα ασφαλιστρα και σηματακι...θα μου πεις κερδιζεις σε ροπη κλπ, ειναι απο που θα το κοιταξεις.
-
εκτος απο τα αργα το σουζουκι εχει και το διαφορικο περιορισμενης...οπως και το φορεστερ αλλα στον πισω αξονα.....
σημαντικο προτερημα..προσφατα με ξελασπωσε εκει που ολοι με περιμεναν με ιμαντες....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γιατι το patriot και οχι το Compass?
Γιατί το Compass έχει κάτι που με χαλάει, δεν ξέρω αλλά το βρίσκω σχεδιαστικά πολύ λάιτ έστω και για SUV. Ειδικά το πίσω μέρος μου θυμίζει χάτσμπακ.
-
Το PATRIOT το δοκίμασε κανείς?
-
Ο χρήστης gmak_2000gr έγραψε:
εκτος απο τα αργα το σουζουκι εχει και το διαφορικο περιορισμενης...οπως και το φορεστερ αλλα στον πισω αξονα.....σημαντικο προτερημα..προσφατα με ξελασπωσε εκει που ολοι με περιμεναν με ιμαντες....
To suzuki εχει διαφορικο περιορισμενης ολισθησης στον πισω αξονα ??
Εισαι σιγουρος η δεν καταλαβα καλα ?? -
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Fir ... rt/224161/
και πλήρης δοκιμή για το ντίζελ
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Roa ... rt/226919/
Γιατί δεν θέλει η γυναίκα σου φόρεστερ? Πιστεύω πως είναι η καλύτερη αγορά αν και το πάτριοτ είναι (νομίζω) φτηνότερο...
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
εκτος απο τα αργα το σουζουκι εχει και το διαφορικο περιορισμενης...οπως και το φορεστερ αλλα στον πισω αξονα.....
σημαντικο προτερημα..προσφατα με ξελασπωσε εκει που ολοι με περιμεναν με ιμαντες....
To suzuki εχει διαφορικο περιορισμενης ολισθησης στον πισω αξονα ??
Εισαι σιγουρος η δεν καταλαβα καλα ??μαλλον εγω φταιω και δεν καταλαβες...εχει περιορισμενης στο κεντρικο διαφορικο
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Γιατί δεν θέλει η γυναίκα σου φόρεστερ? Πιστεύω πως είναι η καλύτερη αγορά αν και το πάτριοτ είναι (νομίζω) φτηνότερο...Γιατί το θεωρεί άσχημο σχεδιαστικά
Το φόρεστερ πρέπει να είναι κανά 2αρι πιό ακριβό, δεν είναι όμως εκεί το πρόβλημα
Ευχαριστώ για τις διευθύνσεις, εχω διαβάσει και διάφορα άλλα, όμως θα ήθελα και τις εντυπώσεις όσων το δοκίμασαν. -
Suzuki και από εμένα. Σαφώς περισσότερες 'κρυμμένες' δυνατότητες εκτός δρόμου, και πιό φθηνό σε όλα του.
Αν και το θέμα δεν είναι το forester, απλά θα πω πως ήμουν μεταξύ forester 2.5 xt και outlander turbo 2.0
Όταν πήγαμε με τη γυναίκα μου και τα είδαμε/οδηγήσαμε, με το ζόρι μπήκε μέσα στο forester. Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί οι περισσότερες γυναίκες έχουν απέχθεια σε αυτό το αυτοκίνητο!
Τελικά με έπεισε!!! -
Πάντως το Patriot είναι ομορφότερο και *δείχνει *αγριότερο, όχι ότι είναι όμως κιόλας...
-
Τι έγινε ρε παίδες, κανείς δεν δοκίμασε το Patriot να μας πει εντυπώσεις?
-
Γνωστος μου πηρε το Compass πριν κατι μηνες και τωρα θελει να το πουλησει. Απαραδεκτη ποιοτητα κατασκευης με πολλα τριξιματα και βλαβες.
Suzuki Grand Vitara και Jeep Patriot