-
Πάρτε κάνα χιλιαράκι, matiz, seicento, picanto, atos για την πόλη...
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Πάντως εγώ το έχω απορία, αν βάζεις πετρέλαιο θέρμανσης στο αυτοκίνητο, για παράδειγμα από εξωτερική δεξαμενή που έχεις στο γκαράζ σου*... πώς μπορούν να σε πιάσουν?Τους αγρότες πως τους πιάνουν?
*Εννοείται πως αυτή είναι και η δεξαμενή του καυστήρα
Σε σταματανε και παιρνουν δειγμα απο το ρεζερβουαρ.Και με το ματι ακομα φαινετε οτι ειναι θερμανσης,εχει κοκκινο χρωμα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς σαν ανεξάρτητοι και σωστά σκεφτόμενοι πολίτες. Δεν περιμένεις πχ, την πολιτεία να σου πει να φοράς ζώνη. Το κάνεις ούτως ή άλλως γιατί δεν είσαι κάφρος.
Έτσι είναι και με την επιλογή του αυτοκινήτου. Όπως βλέπουμε τα καύσιμα πάνε στα ύψη και τι κάνει ο μέσος Έλληνας; Αγοράζει όλο και μεγαλύτερα αυτοκίνητα και μετά κλαίγεται ότι τα καύσιμα είναι ακριβά και τα λεφτά δεν του φτάνουν....
Πρέπει να ενεργούμε σύμφωνα με το δικό μας συμφέρον και να μην περιμένουμε τίποτα από κανένα κράτος. Οι σύγχρονοι πετρελαιοκινητήρες είναι αιώνες καλύτεροι απο τους βενζινοκινητήρες σε αξιοπιστία και απόδοση αλλά και ευκολία οδήγησης. Δεν μιλάμε για τους παλιούς με τα αρχαία συστήματα ψεκασμου γιατί όντως εκείνοι είναι για απόσυρση...Επίσης να καταλάβουμε επιτέλους ότι το αυτοκίνητο ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ όταν το χρησιμοποιούμε στο κέντρο της πόλης και ότι καλύτερο είναι να παίρνουμε και κανένα λεωφορείο. Το αυτοκίνητο πρέπει να βρίσκεται σε ελεύθερο δρόμο χωρίς φανάρια και αηδίες...
και τι να κάνουμε.... Να παρουμε μηχανη και να βρεθουν τα παιδιά μας ορφανά.... Ξερεις πόσα χρόνια είχα μηχανή... Ολο με χτυπαγανε... ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ....
Πάρε λεωφορείο και μετρό. Στην ανάγκη περπάτα και λίγο...
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς σαν ανεξάρτητοι και σωστά σκεφτόμενοι πολίτες. Δεν περιμένεις πχ, την πολιτεία να σου πει να φοράς ζώνη. Το κάνεις ούτως ή άλλως γιατί δεν είσαι κάφρος.
Έτσι είναι και με την επιλογή του αυτοκινήτου. Όπως βλέπουμε τα καύσιμα πάνε στα ύψη και τι κάνει ο μέσος Έλληνας; Αγοράζει όλο και μεγαλύτερα αυτοκίνητα και μετά κλαίγεται ότι τα καύσιμα είναι ακριβά και τα λεφτά δεν του φτάνουν....
Πρέπει να ενεργούμε σύμφωνα με το δικό μας συμφέρον και να μην περιμένουμε τίποτα από κανένα κράτος. Οι σύγχρονοι πετρελαιοκινητήρες είναι αιώνες καλύτεροι απο τους βενζινοκινητήρες σε αξιοπιστία και απόδοση αλλά και ευκολία οδήγησης. Δεν μιλάμε για τους παλιούς με τα αρχαία συστήματα ψεκασμου γιατί όντως εκείνοι είναι για απόσυρση...Επίσης να καταλάβουμε επιτέλους ότι το αυτοκίνητο ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ όταν το χρησιμοποιούμε στο κέντρο της πόλης και ότι καλύτερο είναι να παίρνουμε και κανένα λεωφορείο. Το αυτοκίνητο πρέπει να βρίσκεται σε ελεύθερο δρόμο χωρίς φανάρια και αηδίες...
και τι να κάνουμε.... Να παρουμε μηχανη και να βρεθουν τα παιδιά μας ορφανά.... Ξερεις πόσα χρόνια είχα μηχανή... Ολο με χτυπαγανε... ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ....
Πάρε λεωφορείο και μετρό. Στην ανάγκη περπάτα και λίγο...
Δεν είμαι για τέτοια.... εχω λειώσει
-
πάντως στα Χανιά δεν υπάρχει Χ3 με βενζίνη... κυκλοφορουν άπειρα SUV με diesel, μέχρι και 2-3 μεταχειρισμένα smart υπάρχουν...
βέβαια στην Ιταλία π.χ. δεν υπαρχει ουτε ένα golf tsi fsi ή gti αλλά μόνο diesel... μόνο ένα golf με ιταλικές πινακίδες έχω δει που δεν ήταν diesel αλλά fsi και αυτό το πέτυχα εδώ στα Χανιά..
-
στα $81 το βαρέλι σήμερα...και ψηλά προς τη δόξα τραβά.
-
Τρέξτε αγοράστε δίλιτρα και τρίλιτρα SUV βενζινοκίνητα!
-
Τρέξτε αγοράστε δίλιτρα και τρίλιτρα SUV βενζινοκίνητα!να σου πω.... εχει παραγίνει το κακό με εσένα...
Αλλαξε υπογραφή.... ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ!!!!!!
-
το 4.7 κατανάλωση που γράφεις είναι μέση κατανάλωση ή πόλης?
-
κανε κλικ να δεις
-
Το πετρελαιο ανεβαινει με τρέλα, οι νεες επενδυσεις των πετρελαϊκων εταιρειων πρεπει να γινουν αμεσα, αλλα παραλληλα να μην επηρρεαστουν τα ετήσια εταιρικα κερδη!
-
Τι θα μπορούσε να γίνει δηλαδή????
Όποιος δεν έχει λεφτά για βενζίνη το κλειδώνει!!!
Όποιος αγοράζει λάθος αμάξι, που δεν το σηκώνει η τσέπη του........ πρόβλημα του!!!!
BTW το κράτος μας χρωστάει και μια αύξηση φόρου στα καύσιμα νομίζω 5% για τα τρία επόμενα χρόνια!!!!
Τέλος... Πόσοι Έλληνες ξέρουν με απόκλιση +/- 10% πόσα λίτρα θα χρειαστούν ανα έτος ή πόσα χλμ κάνουν ανα έτος???
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
BTW το κράτος μας χρωστάει και μια αύξηση φόρου στα καύσιμα νομίζω 5% για τα τρία επόμενα χρόνια!!!!
Τέλος... Πόσοι Έλληνες ξέρουν με απόκλιση +/- 10% πόσα λίτρα θα χρειαστούν ανα έτος ή πόσα χλμ κάνουν ανα έτος???
Προσωπικα δεν θελω αυξηση φετος,δεχομαι και μειωση 5%
Οσο για το δευτερο, εγω δεν ξερω ποσα λιτρα θελω, αυτο θα γινει οταν θα ζω απο τον ΟΑΕΔ,οχι νωριτερα!
-
Τα καύσιμα είναι πάρα πολύ φτηνά, αυτό φαίνεται από τα νέα αυτοκίνητα που είναι κάθε χρόνο μεγαλύτερα, βαρύτερα και με τεράστιους κινητήρες αλλά και από τα χιλιόμετρα που είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε.
Κανένας δεν αγοράζει μικρότερους κινητήρες για οικονομία στο καύσιμο (μόνο ένας που έχει μικρό πετρελαιοκίνητο )
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα καύσιμα είναι πάρα πολύ φτηνά, αυτό φαίνεται από τα νέα αυτοκίνητα που είναι κάθε χρόνο μεγαλύτερα, βαρύτερα και με τεράστιους κινητήρες αλλά και από τα χιλιόμετρα που είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε.Κανένας δεν αγοράζει μικρότερους κινητήρες για οικονομία στο καύσιμο (μόνο ένας που έχει μικρό πετρελαιοκίνητο )
Ακριβώς! Όσοι έχουν ας τα δίνουν. Οι υπόλοιποι όμως που δεν έχουν καλό θα είναι να βάζουν και λίγο το μυαλουδάκι τους να δουλεύει όταν πάνε και δίνουν ένα τσουβάλι λεφτά για να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο. Τρύπιος κουμπαράς είναι και μόνο. Όσο πιο πολύ μειώσεις την τρύπα του τόσο το καλύτερο για την τσέπη σου.
Και να μην κλαίγονται όταν γίνονται αυξήσεις. -
Αν παει το πετρελαιο θερμανσης στα 65 - 70 λεπτα την πο@τσ#σαμε
-
Τα καύσιμα είναι πάρα πολύ φτηνά, αυτό φαίνεται από τα νέα αυτοκίνητα που είναι κάθε χρόνο μεγαλύτερα, βαρύτερα και με τεράστιους κινητήρες αλλά και από τα χιλιόμετρα που είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε.
Κανένας δεν αγοράζει μικρότερους κινητήρες για οικονομία στο καύσιμο (μόνο ένας που έχει μικρό πετρελαιοκίνητο )
Ακριβώς! Όσοι έχουν ας τα δίνουν. Οι υπόλοιποι όμως που δεν έχουν καλό θα είναι να βάζουν και λίγο το μυαλουδάκι τους να δουλεύει όταν πάνε και δίνουν ένα τσουβάλι λεφτά για να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο. Τρύπιος κουμπαράς είναι και μόνο. Όσο πιο πολύ μειώσεις την τρύπα του τόσο το καλύτερο για την τσέπη σου.
Και να μην κλαίγονται όταν γίνονται αυξήσεις.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΚΆΖΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΚΑΖΙ....
ζήλια ζήλια....πλάκα κάνω έτσι...?
-
Το ένα ιστορικό ρεκόρ μετά το άλλο από το 1983 , σπάει καθημερινά ο μαύρος χρυσός . Χθες το ελαφρύ αργό έφτασε ενδοσυνεδριακά τα 82,50$ το βαρέλι, ενώ σήμερα κινείται στα 81,88$ και το Μπρεντ στα 80$.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα καύσιμα είναι πάρα πολύ φτηνά, αυτό φαίνεται από τα νέα αυτοκίνητα που είναι κάθε χρόνο μεγαλύτερα, βαρύτερα και με τεράστιους κινητήρες αλλά και από τα χιλιόμετρα που είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε.Κανένας δεν αγοράζει μικρότερους κινητήρες για οικονομία στο καύσιμο (μόνο ένας που έχει μικρό πετρελαιοκίνητο )
Έχω τύχει σε βενζινάδικο τύπο με Jeep 5.7 Hemi να βάζει 15 Ευρώ βενζίνη και παραξενεύτηκα. Όταν έφυγε και ρώτησα τον βενζινά τι παίζεται μου είπε ότι υπάρχουν και χειρότερα και ότι αυτά συμβαίνουν καθημερινά…
-
Βέβαια, μπορεί να έβαλε 15Ε επειδή κανονικά βάζει από άλλο στάνταρ βενζινάδικο που του κόβει τιμολόγιο + απλά εκείνη την στιγμή βρέθηκε στην ανάγκη. Σίγουρα υπάρχουνε και τέτοιες περιπτώσεις αλλά τώρα άνθρωπος που έδωσε 60-70χιλιάρικα να μην έχει 100Ε να βάλει βενζίνη μου φαίνεται λιγάκι περίεργο.
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;