-
Ζητούμενα:
Κατανάλωση πραγματική έως 8 lt/100χλμ
Feedback από το τιμόνι και φρένα
Aπουσία body roll και όσον το δυνατόν μικρότερες κλίσεις
0 - 100 χλμ < 9''
Χώρος αποσκευών > 430 lt
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
Όμορφο και ποιοτικό ταμπλό και χειριστήρια
Κατά προτίμηση τρίθυρο με καλούς χώρους για οδηγό και συνοδηγό (τα τρίθυρα έχουν μεγαλύτερες πόρτες οδηγού - συνοδηγού και βολεύουν αφάνταστα καλύτερα από τα τετράθυρα στο έμπα έβγα)
Δεδομένα:
€ < 37.000
-
Ζητούμενα:
Κατανάλωση πραγματική έως 8 lt/100χλμ
Feedback από το τιμόνι και φρένα
Aπουσία body roll και όσον το δυνατόν μικρότερες κλίσεις
0 - 100 χλμ < 9''
Χώρος αποσκευών > 430 lt
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
Όμορφο και ποιοτικό ταμπλό και χειριστήρια
Κατά προτίμηση τρίθυρο με καλούς χώρους για οδηγό και συνοδηγό (τα τρίθυρα έχουν μεγαλύτερες πόρτες οδηγού - συνοδηγού και βολεύουν αφάνταστα καλύτερα από τα τετράθυρα στο έμπα έβγα)
Δεδομένα:
€ < 37.000
-
- Focus ST Line X 182ps
- Hyundai i30N
- Golf GTi
- Seat Leon FR
- BMW 128i (αλλά ακόμα δεν ξέρουμε σε τι τιμή θα έρθει)
Αυτά μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό.
-
Πέτατα όλα αυτά που αναφέρθηκαν, δεν σου κάνουν, είναι εκτός προδιαγραφών. Έχουν πολύ μικρότερο πορτπαγκάζι από >430 λίτρα που ζητάς. Είναι ο βασικός λόγος που δεν σου πρότεινα την Τζουλιέτα.
Βρείτε άλλα!
έδιτ: με πρόλαβες
-
Έχουν μικρό χώρο αποσκευών αυτά.
Εάν δεν με ενδιέφεραν οι χώροι θα κοίταζα και το JOHN COOPER WORKS.
Ta focus και Leon χάνουν στην εικόνα και ποιότητα του ταμπλό.
-
I30 n fastback
-
I30 n fastback
Λογικά θα πρέπει να είναι πολύ νέο μοντέλο. Δεν έχω δει ακόμα να κυκλοφορεί Αθήνα
Το κοίταξα μόλις και είδα 188 γρ./χλμ. Δεν θα κυκλοφορεί δακτύλιο...
είμαι προκατειλημμένος με την hyundai λόγω μιας σύντομης γνωριμίας μου παλιά με ένα Getz.
-
Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις και Focus ST Wagon (πετρέλαιο) ακόμα και με έξτρα τα LED φώτα! Άπειροι χώροι και δεν υπάρχει σύγκριση με τα υπόλοιπα...
Τώρα ένα κλικ πιο κάτω i30N είναι μια καλή λύση αν συμβιβαστείς με τους χώρους.
Και για τα 2 από πάνω πρέπει να δεχτείς να πληρώνεις τα γαμησιάτικα των κυβικών... (εκτός αν όντως αλλάξει αυτό του χρόνου - κρατώ μικρό καλάθι)
Τώρα αν συμβιβαστείς σε πολλά και θες πραγματικά μια μηχανή απολαυστικής οδήγησης (που μάλλον δε κάνει για τίποτα άλλο) MX5 Revolution και θα χαμογελάς από τη στιγμή που θα κλείσει η πόρτα μέχρι να ξανα ανοίξει.
EDIT: Δυστυχώς τσέκαρα πάλι και μόνο σε πετρέλαιο με τα 190 άλογα παίρνεις το ST Wagon. Βενζίνη 2.3 με 280 περνάει τα 40 χιλ... Το πετρέλαιο είναι δίλιτρο με αρκετή ροπή. Μένει όμως το ερώτημα του αν σου κάνει το πετρέλαιο ή όχι... Αν δε σου κάνει, τότε μάλλον ένα i30 performance είναι ό,τι πρέπει. Στην τελική όταν θες τόσο χώρο βάζε μια μπαγκαζιέρα!
Επίσης δυστυχώς wagon ST Line X με 182 δεν έχει πια! Γιατί... Ο Θεός και η ψυχή τους... Θα ήταν η ιδανικότερη λύση. Τα κριτήριά σου είναι κατά 90% ίδια με τα δικά μου...
Τσέκαρε και το Civic Sport Plus 182. Είναι πολύ. καλό σε συμπεριφορά.
Ρώτα και για το Leon Cupra ST (wagon) πότε θα έρθει και πόσο θα πηγαίνει το μαλλί (αν ξέρουν). Θα είναι και 4κίνητο! Επίσης Skoda Octavia RS (είτε sedan είτε wagon ανάλογα αν θα σε καλύψει ο χώρος)
Τέλος αν κοιτάς και μεταχειρισμένα ανοίγονται πολλές πόρτες....
-
https://www.audi.gr/gr/web/el/models/a3/a3-sedan-new.html
Καλορίζικο
ΥΓ. 425 λιτρα πορτμπαγκαζ, νταξει μονο 5 κάτω από το όριο που έθεσες.
-
https://www.audi.gr/gr/web/el/models/a3/a3-sedan-new.html
Καλορίζικο
ΥΓ. 425 λιτρα πορτμπαγκαζ, νταξει μονο 5 κάτω από το όριο που έθεσες.
Καλό, ποιοτικό - σε έκδοση S line είναι πανέμορφο - αλλά έχει παράδοση από Μάρτιο του '21...
Το μόνο που με χαλάει είναι το μικρό άνοιγμα προς τον χώρο των αποσκευών όταν ανοίγει το πίσω καπό.
-
Όμορφο το Α3 αλλά δε νομίζω να πλησιάζει κανένα από αυτά που αναφέρθησαν παραπάνω σε αίσθηση οδήγησης... Να ήταν S3 να το συζητούσαμε... Έχει πολύ πιο fun to drive προτάσεις το VAG.
-
Eίναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να βρεις όχημα με τέτοια χαρακτηριστικά δηλ. πραγματική κατανάλωση 8lt/100,αυτόματο, επιδόσεις
-
Η αντίστοιχη ΒΜW grand coupe τι λέει?
Όπως και η 318?...
Δεν έχω δει ούτε ένα από τα παραπάνω να κυκλοφορούν παρόλο που έχουν μήνες στην ελληνική αγορά
-
Δεν έχεις δει κανένα γιατί 8/10 Έλληνες με τόσα φράγκα παίρνουν SUV...
Μου ήρθε ένα ακόμα. Kia Proceed GT Line 204ps DCT.
Αυτό που σου είπε ο panormus σχετικά με τον χώρο και το 3θυρο είναι απόλυτα σωστό!
H 318 είναι αξιοπρεπέστατη οδηγικά. Έχει όμως αυτά που θες;
-
gran coupe έχει τις προϋποθέσεις που έχεις. οριακά κατανάλωση και τιμη θεωρώ. μουρατο, hi tech.
-
Eίναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να βρεις όχημα με τέτοια χαρακτηριστικά δηλ. πραγματική κατανάλωση 8lt/100,αυτόματο, επιδόσεις
Κάπου θα κάνεις κάποια παραχώρηση πορτ μπαγκάζ,5πορτο αντί 3πορτο (αν επιτρέπεται,δεν κατάλαβα γιατί θες χώρο αποσκευών,αλλά 3πορτο,αν δεν έχεις παιδιά μπορείς να ρίχνεις τα καθίσματα),κατανάλωση,εκπομπές ρύπων.Επίσης με το 2λιτρο+ είσαι ο.κ.; Kι εγώ θα πρότεινα i30N fastback ή Focus ST.
Εσύ έχεις κάτι στο μυαλό σου;
Υπάρχουν περίπτωσεις που παρκάρω το αυτοκίνητο έξω και δεν θέλω να φαίνεται ότι το αμάξι είναι φορτωμένο.
Το δίλιτρο είναι πρόβλημα...
Τα πίσω καθίσματα χρησιμοποιούνται μόνο σαν επέκταση του χώρου φόρτωσης, σπάνια να μπούν πάνω από 2 άτομα. Για αυτό θα προτιμούσα τρίθυρο.
Το Α3 sedan s line είχα υπ' 'οψιν αλλά έχει χρόνο παράδοσης σχεδόν 6 μήνες.
-
Εάν έχεις τα καθίσματα πίσω κάτω, πως θα φαίνεται πως είναι φορτωμένο; Υπ όψιν πως πίσω μπορείς να βάλεις όσο φιμέ θέλεις και να μη φαίνεται τίποτα μέσα από έξω....
6 μήνες δεν είναι και τόσο πολύ για κάτι που το θέλεις πολύ και είναι ακριβώς όπως το θέλεις.
Αφού αφήσαμε τα 2λιτρα απ έξω, σου ξαναλέω, το ΚΙΑ που έγραψα πιο πάνω το είδες; Και εκεί όμως σίγουρα θα χρειαστεί να περιμένεις...
-
Γιατί όμως? Ξέρουν κάτι που δεν γνωρίζω? Πρόκειται να σταματήσει η συντήρηση του οδικού δικτύου?
-
to gt εννοείς Δημήτρη. ξεφεύγει σε ρύπους και κατανάλωση (εκτός αν οδηγάει υπερβολικά συντηρητικά). πολύ δυνατή επιλογη
-
dimitriscsd wrote:
Γιατί όμως? Ξέρουν κάτι που δεν γνωρίζω? Πρόκειται να σταματήσει η συντήρηση του οδικού δικτύου?
Μόδα της εποχής! Τι να σου πω! Και εγώ κόντρα πήγα και αγόρασα sport wagon
Αγορά νέου αυτοκινήτου με εστίαση στην οδηγική ευχαρίστηση