Παίδες ποιά από τις 2 κυρίες αυτές προτείνετε;
Καταρχήν, συμφωνούμε όλοι οτι οι '100άρες' έχουν όντως εμφανή διαφορά από τις απλές 95-αρες;
Ακούω γνώμες και εντυπώσεις!
ΥΓ - for the record, οδηγώ ένα BMW Z3 Roadster 2.0 6κύλινδρο, του 2000
Καταρχήν, συμφωνούμε όλοι οτι οι '100άρες' έχουν όντως εμφανή διαφορά από τις απλές 95-αρες;
Δεν βάζεις και ΕΚΟ 100 - μάρκα μ'έκαψες 100;
Συμφωνούμε για την απόδοση (όχι σπουδαία πράγματα, αλλά έχεις πιο στρωτή λειτουργία και λίγο παραπάνω νεύρο), όμως η κατανάλωση μάλλον ίδια είναι.
Απλή...
Για έξοδα είμαστε.
Προστέθηκαν επιλογές.
Ούτε εγώ βάζω συνήθως 100άρα, όμως όποτε βάζω (επειδή θ'ακολουθήσει ταξίδι ή επειδή η διαφορά τιμής από την απλή είναι μικρή), προτιμώ τη BP.
Οι εργοστασιακες προδιαγραφες ειναι για 98+, τετοια βενζίνη δεν υπαρχει πια οποτε βαζω 100.Αν ειχα προδιαγραφες των 95 εννοείται ότι δεν θα έβαζα ποτέ μου 100αρα
Προτιμω την ultimate αλλα εχω μαθει οτι ολα τα βυτιοφορα που μεταφερουν τα καυσιμα στα πρατηρια ολων των εταιρειων απο την ιδια (βαρελα) γεμιζουν ...
BP Ultimate αναγκαστικά λογω κάρτας BP
Εγώ τις βάζω όλες...αλλα ψήφισα Shell
Tην κατοστάρα της ΕΚΟ βάζω εγώ αλλά με 1,07που έχει φτάσει δε με βλέπω να αντέχω για πολύ ακόμη.
Βέβαια το πόσα οκτάνια έχει εδώ στην επαρχία αυτή η βενζίνη , σηκώνει πολλή συζήτηση
Eγω μονο ΒΡ 100αρα κι απο συγκεκριμενο βενζιναδικο εκτος απροοπτου.
Εγώ έβαζα παλιά 100άρες.Τώρα μόνο 95.
Εκτός και αν κάνει λάθος ο βενζινάς.
΄΄Οποτε βάζω επιλέγω Σελ αλλά και ΕΚΟ.Επειδή μου φαίνεται καλύτερη η Σελ σε τράβηγμα-ρεπριζ (όλη η μηχανολογία στη...δεξιά πατούσα μου τρομάρα μου! ) ψήφιζα το κοχύλι
παλια vpower και bp ultimate, τωρα απλη γιατι θα βυθιστουμε οικονομικα...
Απλη βενζινουλα.... και ειναι μια χαρα.
Αν δεν εχεις του Group VAG υπαρχει λογος να πληρωνεις 1+ euro το λιτρο??
Και το PSA δεν πάει πίσω.
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και το PSA δεν πάει πίσω.
Σοβαρά!!!
Χτυπάνε πυράκια και αυτά??
Αιντε -αιντε.... σε λιγο θα θελουν κυροσίνη για να περπατανε!!
EKO 100άρα.