Feb 10, 2004, 5:12 PM

Χθες ήταν μία πολύ δυσάρεστη ημέρα για εμένα, αφού γυρνώντας στο αυτοκίνητό μου βρήκα 2 κλήσεις των 65,50 ευρώ έκαστη για την ίδια παράνομη στάθμευση. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κανέναν άλλον;

Η πρώτη συμπληρώθηκε στις 11.30 και η δεύτερη στις 16.30 από την τροχαία Αγ. Παρασκευής, αν και το αυτοκίνητο ήταν στον Χολαργό. Ισχύει ότι μπορεί να βεβαιωθεί και δεύτερη κλήση για την ίδια παράβαση κάθε τρεις ώρες; Γιατί έτσι μου είπαν στην τροχαία. Μάλιστα στην αρχή με ρώτησαν εάν έχουν 5 λεπτά διαφορά και όταν τους ρώτησαν αν μπορούν να κόβουν ανά 5 λεπτά κλήση, μου είπαν να δω αν έχουν 3 ώρες διαφορά.

http://www.fleur-de-coin.com/ads/kliseis.gif

Επειδή σκέφτομαι να βρω τον δεύτερο αστυνομικό και να του χαράξω το αυτοκίνητο γύρω - γύρω, πιστεύετε θα μπορέσω να αποσπάσω το όνομά του που δεν φαίνεται στην κλήση;

Καλά, δεν λέω.... Ήμουν όντως παράνομος. Αλλά δύο κλήσεις (να τονίσω εδώ ότι δεν εμπόδιζα την κυκλοφορία, αλλά παραδέχομαι ότι ήμουν παράνομος); Και εφόσον ο πρώτος άφησε τις πινακίδες και ο δεύτερος τις πήρε δεν πάει να πει ότι κάποιος από τους δύο έχει άδικο; Μήπως μπορώ να επιτύχω κάτι με καταγγελία; Έχω ήδη αρχίσει να νοσταλγώ τη 17Ν και τα μπαζούκας της. Να αγιάσουν τα χεράκια τους.

YΓ. Με την ευκαιρία, ο δεύτερος μπάτσος είχε και αχρωματοψία, αφού κατάφερε να βγάλει το ανθρακί αυτοκίνητο καφέ (καλά, χάθηκε να το πει γκρι; - καλός αυτόπτης μάρτυρας θα γίνει). Βέβαια ο πρώτος δεν ήξερε ούτε το καφέ και άφησε το πεδίο κενό.

Τουλάχιστον κουβαλούσε μαζί του σφραγίδα για το όνομά του γιατί αν κρίνω τις γραμματικές του γνώσεις από το Zeat τότε καλά κρασιά