@anna1987 said in Seat Ibiza 2004:
@andya3 said in Seat Ibiza 2004:
@anna1987 said in Seat Ibiza 2004:
Καλησπέρα έχω ένα seat Ibiza 2004 πριν 1 χρόνο άλλαξα μηχανή γιατί οι 3 κύλινδροι μου ειχα καεί επειδή είχαμε βάλει νοθευμένη βενζίνη. Μας είχαν πει ότι είναι το ίδιο κόστος με το να αλλάξουμε μηχανή και καλύτερο είναι να αλλάξουμε μηχανή μόνο. Αλλάξαμε και μετά από 3 μήνες αρχίσε να καεί λάδια. Του είπαμε αυτού του μάστορα και δεν μας έλεγε τρέλα ποσά να μας φταίξει την μηχανή ενώ είχαμε ειδη εγγύηση. Έχω πάει σε πολλούς μάστορες όλοι μ ξανά λένε αλλαγή μηχανή ενώ δεν παίζει τέτοιο ποσό να ξανά δώσω. Καινούργιο η μεταχείρισμενο αμάξι δεν παίζει να πάρω γιατί δεν έχω λεφτά για κάτι τέτοιο. Τι μπορεί να φταιει;;
Ibiza του '04 ατμοσφαιρικό είναι, δεν είχαν βγει ακόμα τα turbo τότε. Και μάλιστα έμμεσου ψεκασμού, παλιάς τεχνολογίας.
Αγαπητή Άννα δεν ξέρω τι έκανε ο μάστορας. Και πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να σε στεναχωρήσω καλοκαιριάτικα. Το αυτοκίνητο όμως μετά βίας θα έπιανε 1.500€ αν το πουλούσες. Κι αυτό αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μη ρίξεις ούτε 1€ σ' αυτό το αυτοκίνητο. Άστο να πάει στην ευχή, τα έχει φάει τα ψωμιά του, μην ταλαιπωρείσαι άλλο.
Το θέμα είναι ότι δεν είναι δικό μ είναι τις πεθεράς μ και είναι ανένδοτη να το δώσει. Κοιτάζω για άλλο αμαξι και έχω βρει 11.000 ευρώ μεταχειρισμένο το πιο φτηνό και σχετικά πιο καινούργιο του 2018. Μόνιμη δουλειά δεν έχω να πω ότι παίρνω με δόσεις.