Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα λοιπόν παρέλαβα και εγώ το δικό μου fr χρώματος λευκού και εχω να πω τα εξής. Ά.Ρ.Ρ.Ω.Σ.Τ.Ο αμάξι. Να ξεκινήσω λέγοντας ότι μετά από 60χλμ μέσα στην Αθήνα μάλλον το χαίρονται περισσότερο οι περαστικοί που το βλέπουν παρά εγώ λες και είναι λαμποργκινι αν και μεταξύ μας είναι ομορφότερο από λαμποργκινι. Να προσθέσω εδώ πως δεν ξέρω μπορώ να είμαι αντικειμενικός διότι στην κατοχή μου οδηγούσα αγροτικά ( Toyota Hilux 2009 και ένα του 90 και ένα fiat stilo 2002) μιας και ζούσα επαρχία και ήρθα Αθήνα τα 2 τελευταία χρόνια οπότε μπροστα τους μοιάζει ονειρικό το αμάξι. Τιμόνι ακριβείας πας εκεί που θες χωρίς να χάνεις χιλιοστό. Φρένα ευτυχώς δεν χρειάστηκε να γίνει κάποιο απότομο φρενάρισμα ούτε θέλω αλλά δείχνουν καλά αλλα ίσως για δικά μου γούστα να χρειάζονται λίγο πάτημα ακόμα. Το ac προσωπικά το συνήθισα μέσα στο infotainment δεν λέω ότι είναι τόσο λειτουργικό αλλά σίγουρα δεν νομίζω να είναι επικίνδυνο. Αυτά σε πρώτη φάση σίγουρα ξεχνάω πολλά να πω από την χαρά μου μιας και είναι το πρώτο μου αμάξι (ετών 29) αλλά θα επιστρέψω με update
Best posts made by arsenis
-
RE: Seat Leon Mk4 (2020)
-
@tsofras said in Seat Leon Mk4 (2020):
@arsenis said in Seat Leon Mk4 (2020):
Καλησπέρα σε όλους. Από μέρα σε μέρα περιμένω τις πινακίδες στο δικό μου Leon fr plus. Και τα ήθελα να σας ρωτήσω τον εξοπλισμό του μοντέλου αυτού γιατί στα δικά μου μάτια είναι πολύ σκέτο για τα 28.800 που έδωσα. Έχει μόνο ηλιοροφή. Με ενδιαφέρουν πολύ τα dynamic και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι στάνταρ στον εξοπλισμό του fr Plus. Στην δική μου περίπτωση δεν τα έχω. Όπως έχω και την οθόνη τον 8.5 αν και ξέρω πως η 10αρα είναι έξτρα. ούτε τα blind spot έχω
Με το καλό να παραλάβεις.
Σκέτο δεν είναι , έχεις την οροφή σου , led παντού μέσα και έξω , ψηφιακό πίνακα οργάνων , ηλεκτρικούς καθρέφτες , ηλεκτρικό χειρόφρενο , αυτόματα φώτα , αισθητήρες πίσω και κάμερα , τριζωνικό κλιματισμό με αεραγωγούς πίσω , τεμπέλη μπρος και πίσω , δέρμα - ύφασμα , 18αρες ζάντες και ένα κάρο άλλα.Μην το λέμε και άδειο δες και την αγορά τι προσφέρει σε αυτά τα λεφτά.
Τα dynamic νομίζω το έχουν κόψει λόγω έλλειψης τσιπευχαριστώ πάρα πολύ. Όπως είπα και στον φίλο Αντώνη από την τρέλα μου χωρίς να δω Χωρίς να ψάξω το είδα και κατευθείαν υπέγραψα.Να φανταστείς πήγα επειδή είχαν και ένα kia Sportage και ήθελα να το δω. Τόσο μου άρεσε το Λεόν. Όσο για το άδειο που είπα ζητώ συγγνώμη ήμουν υπερβολικός
-
@antonakis said in Seat Leon Mk4 (2020):
Επειδή η λίστα εξοπλισμού είναι του '21, ενδεχομένως να έχουν αφαιρεθεί κάποια βέβαια από το εργοστάσιο.
Ζήτα μια λίστα στην παραλαβή και έλεγξε τι υπάρχει. Δε νομίζω να σου έχουν πασάρει πιο γυμνό μοντέλο έτσι.Σάββατο μου είπαν το παίρνω οπότε πριν το πάρω θα δω αναλυτικά πριν δώσω και τα υπόλοιπα χρήματα. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου φιλαράκι μου
-
@vagkirk said in Seat Leon Mk4 (2020):
Είναι ρε φούστη μου κρίμα σε αυτά τα χρήματα όμως να μην έχεις το ACC τουλάχιστον.
Καλά το blind spot χέστο.
Και τα dynamic φλας είναι ρε γαμώτο μουράτα και εντυπωσιακά.Είπες το πήρες 28.800 , είναι αυτόματο DSG ; Αν ναι με το ACC θα ήταν υπέροχος συνδιασμός.
Αλλιώς σε manual μόνο για Ε.Ο θα το χρησιμοποιούσες οπότε και εκεί μικρό το κακό τελικά.Καλησπέρα συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. 27.800 με συναγερμό και φιμε. τώρα είδα ότι έχω γράψει λάθος το ποσό συγγνώμη. Το χειροκίνητο έχω πάρει σε λευκό χρώμα
-
@gtsartsal said in Seat Leon Mk4 (2020):
Καλοταξιδο να είναι το leon σου.
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου νασαι καλά
Latest posts made by arsenis
-
@partoferto said in Seat Leon Mk4 (2020):
Καλησπέρα σε όλους! Μελλοντικός κάτοχος κι εγώ η παραγγελία έγινε 01/12/21. Ακόμα τίποτα! Μου είπαν προχθές οτι το εργοστάσιο δίνει ημερομηνία παραγωγής το πρώτο 6μηνο του 23. Δεν είναι πολύ αόριστο όλο αυτό; Θα μου πείτε στους καιρούς που ζούμε... Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει παραγγελία ίδια εποχή; Πρόκειται για το μοντέλο 1.5 eTSI FR plus χωρίς πρόσθετα. Καλά χιλιόμετρα σε όλους!
13 μήνες και θα περιμένεις και άλλο ?
Πολύ μεγάλη αναμονή
Υπομονή θα το ευχαριστηθείς@arsenis said in Seat Leon Mk4 (2020):
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα λοιπόν παρέλαβα και εγώ το δικό μου fr χρώματος λευκού και εχω να πω τα εξής. Ά.Ρ.Ρ.Ω.Σ.Τ.Ο αμάξι. Να ξεκινήσω λέγοντας ότι μετά από 60χλμ μέσα στην Αθήνα μάλλον το χαίρονται περισσότερο οι περαστικοί που το βλέπουν παρά εγώ λες και είναι λαμποργκινι αν και μεταξύ μας είναι ομορφότερο από λαμποργκινι. Να προσθέσω εδώ πως δεν ξέρω μπορώ να είμαι αντικειμενικός διότι στην κατοχή μου οδηγούσα αγροτικά ( Toyota Hilux 2009 και ένα του 90 και ένα fiat stilo 2002) μιας και ζούσα επαρχία και ήρθα Αθήνα τα 2 τελευταία χρόνια οπότε μπροστα τους μοιάζει ονειρικό το αμάξι. Τιμόνι ακριβείας πας εκεί που θες χωρίς να χάνεις χιλιοστό. Φρένα ευτυχώς δεν χρειάστηκε να γίνει κάποιο απότομο φρενάρισμα ούτε θέλω αλλά δείχνουν καλά αλλα ίσως για δικά μου γούστα να χρειάζονται λίγο πάτημα ακόμα. Το ac προσωπικά το συνήθισα μέσα στο infotainment δεν λέω ότι είναι τόσο λειτουργικό αλλά σίγουρα δεν νομίζω να είναι επικίνδυνο. Αυτά σε πρώτη φάση σίγουρα ξεχνάω πολλά να πω από την χαρά μου μιας και είναι το πρώτο μου αμάξι (ετών 29) αλλά θα επιστρέψω με update
Καλοτάξιδος , τα φρένα μία χαρά πιάνουν απλά μέχρι να τα συνηθίσεις σου δίνουν την αίσθηση ότι "αργούν" να εμπλακούν. Έτσι πίστευα και εγώ στην αρχή απλά θέλει λίγο συνήθεια .
Το infotainment θα καταλάβεις ότι όντως είναι επικίνδυνο , όταν το χρειαστείς εν κινήσει (π.χ. θολώσουν τζάμια και δεν είσαι σταματημένος) , αλλά εντάξει ευτυχώς είναι λίγα αυτά που πρέπει να κάνεις εν κινήσειΑριστερά στα φώτα ήταν το shortcut να το πω του παρμπρίζ μπροστά οπότε έκανε την δουλειά του αρκετά καλά και γρήγορα. Υποθέτω όμως πως θα έχεις δίκιο. Μια ερώτηση προς τους κατόχους. Έμεναν μου είπαν ότι το αμάξι δεν θέλει στρώσιμο και ούτε αλλαγή λαδιών στα πρώτα 1000 χλμ όπως ήξερα εγώ. Ισχύει όντως αυτό και σε σας τα ίδια είπαν?
-
@dublin said in Seat Leon Mk4 (2020):
Να το χαίρεσαι φίλε, και καλά χιλιόμετρα. Έχουν προχωρήσει πολύ τα αυτοκίνητα από το Stilo του 2002!
ευχαριστώ πάρα πολύ
-
@gtsartsal said in Seat Leon Mk4 (2020):
Καλοταξιδο να είναι το leon σου.
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου νασαι καλά
-
-
@vagkirk said in Seat Leon Mk4 (2020):
Είναι ρε φούστη μου κρίμα σε αυτά τα χρήματα όμως να μην έχεις το ACC τουλάχιστον.
Καλά το blind spot χέστο.
Και τα dynamic φλας είναι ρε γαμώτο μουράτα και εντυπωσιακά.Είπες το πήρες 28.800 , είναι αυτόματο DSG ; Αν ναι με το ACC θα ήταν υπέροχος συνδιασμός.
Αλλιώς σε manual μόνο για Ε.Ο θα το χρησιμοποιούσες οπότε και εκεί μικρό το κακό τελικά.Καλησπέρα συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. 27.800 με συναγερμό και φιμε. τώρα είδα ότι έχω γράψει λάθος το ποσό συγγνώμη. Το χειροκίνητο έχω πάρει σε λευκό χρώμα
-
Καλησπέρα σε όλους. Από μέρα σε μέρα περιμένω τις πινακίδες στο δικό μου Leon fr plus. Και τα ήθελα να σας ρωτήσω τον εξοπλισμό του μοντέλου αυτού γιατί στα δικά μου μάτια είναι πολύ σκέτο για τα 28.800 που έδωσα. Έχει μόνο ηλιοροφή. Με ενδιαφέρουν πολύ τα dynamic και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι στάνταρ στον εξοπλισμό του fr Plus. Στην δική μου περίπτωση δεν τα έχω. Όπως έχω και την οθόνη τον 8.5 αν και ξέρω πως η 10αρα είναι έξτρα. ούτε τα blind spot έχω
Με το καλό να παραλάβεις.
Σκέτο δεν είναι , έχεις την οροφή σου , led παντού μέσα και έξω , ψηφιακό πίνακα οργάνων , ηλεκτρικούς καθρέφτες , ηλεκτρικό χειρόφρενο , αυτόματα φώτα , αισθητήρες πίσω και κάμερα , τριζωνικό κλιματισμό με αεραγωγούς πίσω , τεμπέλη μπρος και πίσω , δέρμα - ύφασμα , 18αρες ζάντες και ένα κάρο άλλα.Μην το λέμε και άδειο δες και την αγορά τι προσφέρει σε αυτά τα λεφτά.
Τα dynamic νομίζω το έχουν κόψει λόγω έλλειψης τσιπευχαριστώ πάρα πολύ. Όπως είπα και στον φίλο Αντώνη από την τρέλα μου χωρίς να δω Χωρίς να ψάξω το είδα και κατευθείαν υπέγραψα.Να φανταστείς πήγα επειδή είχαν και ένα kia Sportage και ήθελα να το δω. Τόσο μου άρεσε το Λεόν. Όσο για το άδειο που είπα ζητώ συγγνώμη ήμουν υπερβολικός
-
Επειδή η λίστα εξοπλισμού είναι του '21, ενδεχομένως να έχουν αφαιρεθεί κάποια βέβαια από το εργοστάσιο.
Ζήτα μια λίστα στην παραλαβή και έλεγξε τι υπάρχει. Δε νομίζω να σου έχουν πασάρει πιο γυμνό μοντέλο έτσι.Σάββατο μου είπαν το παίρνω οπότε πριν το πάρω θα δω αναλυτικά πριν δώσω και τα υπόλοιπα χρήματα. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου φιλαράκι μου
-
Με το παρδόν, αλλά παρρήγγειλες αυτοκίνητο χωρίς να έχεις αναλυτική λίστα εξοπλισμού?
Dynamic light στα πίσω φώτα έχει η fr plus.
https://www.seat.gr/content/dam/countries/gr/seat-website/car-shopping-tools/brochure-download/brochures/leon/Exoplismos-new-Leon-cars-models-info-KL1-NA-july-2021.pdfείμαι χαζός φίλε το ξέρω. Δεν με ένοιαζε τίποτα. Ήταν ετοιμοπαραδοτο μπήκα το είδα μου άρεσε και το έκλεισα. Μετά έφυγα για δουλειά σε άλλη περιοχή και δεν είχα εικόνα τι έχει και τι δεν έχει. Εχθές που πήγα να το δω ενημερώθηκα σχετικά. Όχι ότι δεν θα το πάρω μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά. Σε ευχαριστώ για το λινκ σου νασαι καλά
-
Καλησπέρα σε όλους. Από μέρα σε μέρα περιμένω τις πινακίδες στο δικό μου Leon fr plus. Και τα ήθελα να σας ρωτήσω τον εξοπλισμό του μοντέλου αυτού γιατί στα δικά μου μάτια είναι πολύ σκέτο για τα 27.800 που έδωσα. Έχει μόνο ηλιοροφή. Με ενδιαφέρουν πολύ τα dynamic και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι στάνταρ στον εξοπλισμό του fr Plus. Στην δική μου περίπτωση δεν τα έχω. Όπως έχω και την οθόνη τον 8.5 αν και ξέρω πως η 10αρα είναι έξτρα. ούτε τα blind spot έχω