@oineas said in Toyota Yaris Cross:
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
@doco said in Toyota Yaris Cross:
Στα site του εξωτερικού λένε ότι αν γραφτείτε στην εφαρμογή της toyota myT για android & iphone μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Αρκεί να δηλώσετε το ίδιο mail που δώσατε και στην αντιπροσωπεία.
Έβγαλε κανείς άκρη με αυτό;
Καταφέρατε να βρείτε τον αριθμό πλαισίου (VIN) του αυτοκινήτου σας για την παρακολούθηση της πορείας;Εγώ πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπία και όταν ανέφερα στον υπάλληλο σχετικά με αυτή τη δυνατότητα της εφαρμογής και αν μπορεί να μου δώσει το VIN από το αυτοκίνητο μου, μου είπε ότι πρώτη φορά το ακούει αυτό...
Δεν χρειάζεται vin για να δεις την παραγγελία, το μόνο που χρειάζεται είναι να γραφτείς με το ίδιο mail που έχεις δώσει στην αντιπροσωπεία της Toyota.
Το ίδιο email εχω βάλει και δεν βρίσκω τέτοια επιλογή στο app
Μήπως δεν έχει μπει ακόμη για κατασκευή; Όταν αρχίζει η παραγωγή του αρχίζει να σου δείχνει. πότε έχεις παράδοση;
Εγώ όταν ανοίγω την εφαρμογή και πλέον έχει συνδεθεί στον λογαριασμό μου (με το email της παραγγελίας), στην εντελώς πρώτη σελίδα που εμφανίζει μου ζητάει να προσθέσω το αυτοκίνητο μου μέσω 17ψήφιου αριθμού (το VIN) ή QR code.
Εσάς τι σας δείχνει;