θα μας πληρώνει και στο τέλος αυτό εδω
Best posts made by alexandros90
-
RE: Toyota Corolla 2019
@strom said in Toyota Corolla 2019:
Απλά εγώ δε θα ασχολιόμουνα καθόλου με αυτό σε ένα αυτοκίνητο, γι αυτό μου έκανε εντύπωση!
Ναι , ίσως να ισχύει αλλά επειδή μου έχει τύχει περιστατικό το να έχω παρκάρει και να διακρίνεται να οτι έρχεται κατά πάνω ένας μεθυσμένος και να πρέπει να μπω στο άψε σβήσε να ξεπαρκάρω, δε μου φαίνεται παράλογο το ερώτημα μου. Φαντάσου το λίγο . Είναι μερικά πράγματα που σου μένουν.
Τέλος πάντων θα το συνηθίσω . Πάντως μιλαμε για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ευρωπαϊκά. Πρώην κάτοχος vw
Latest posts made by alexandros90
-
RE: Toyota Yaris Cross
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Ίσα ίσα ο φίλος έγραψε σε στυλ "σας ανοίγω τα μάτια".
Τα υβριδικά σαφώς και δεν είναι για όλους.
Αν κάποιος κάνει 3 ή 5 χιλιάδες χλμ τον χρόνο τι υβριδικό να πάρει;χαχα ακριβώς γιαυτο το λόγο το ανέφερα . Γιατι δυστυχώς βλέπω οτι ο υβριδισμός παει να γίνει πανάκεια για τα πάντα και στο τέλος ο καταναλωτής απο ωφελούμενος καταλήγει ζημιωμένος. Ήμουν στο τσακ να κλείσω το υβριδικό γιατί εκεί με πήγαινε το ρεύμα αλλά μετά έβαλα τις δικες μου ανάγκες κάτω και είδα ότι δεν με σύμφερνε . Ακόμα και στο 1.8 να παει η βενζίνη , η απόσβεση στην δική μου περίπτωση σε σχεση με το υβριδικό δεν θα γίνει στα 13 χρόνια , θα γίνει στα 12 , κλαιν δλδ
ένιωσα σαν να προπληρώνω τη τη συνολική μεταφορά. ΠΑΝΤΑ μιλάω για τις δικές μου ανάγκες
Όλα αυτά γίνονται και σε συνάρτηση με το πόσο κράτάει ο καθένας το αυτοκίνητό του που υποτίθεται ότι μιλάμε για τον μέσο όρο που ειναι σε μας η 10ετία.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εξετάζουμε τις ανάγκες μας και γιατί όχι το yaris cross 1.5 125 βενζίνη να μην είναι τόσο άκυρη επιλογή τελικά για πολλους. Γιατι στην τελική δεν είμαστε όλοι στο κέντρο για δακτύλιο . Κρίμα που δεν το δίνει με 4x4 .
-
RE: Toyota Yaris Cross
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
....... τα υβριδικά είναι οικονομικά.
Μπορει να φαινεται ότι είναι οικονομικα με τις καταναλώσεις να είναι πολύ χαμηλές αλλα στην ουσία δεν είναι. Γιαυτο τον λόγο επέλεξα το corolla 1.2 που ειναι και σαφώς πααααααρα πολύ πιο σπιρτόζικο και ζωντανό . Στη δικια μου περίπτωση με τα χιλιόμετρα που κάνω τον χρόνο, η απόσβεση της διαφοράς της τιμής με το υβιδικό , θα ερχόταν στα 13 περίπου χρόνια .
http://www.carwall.gr/useful/aposbesi-petrelaio-vs-benzini εδώ μπορείτε να υπολογίσετε την διαφορά. Μην ξενίσετε που λέει diesel vs βενζίνη. Το κόστος καυσίμου είναι σταθερό στην περίπτωση του υβριδικού.
Και για να είμαι on topic , ισως τελικά να μην είναι μονόδρομος για ολους το υβριδικό yaris cross
-
Απλά εγώ δε θα ασχολιόμουνα καθόλου με αυτό σε ένα αυτοκίνητο, γι αυτό μου έκανε εντύπωση!
Ναι , ίσως να ισχύει αλλά επειδή μου έχει τύχει περιστατικό το να έχω παρκάρει και να διακρίνεται να οτι έρχεται κατά πάνω ένας μεθυσμένος και να πρέπει να μπω στο άψε σβήσε να ξεπαρκάρω, δε μου φαίνεται παράλογο το ερώτημα μου. Φαντάσου το λίγο . Είναι μερικά πράγματα που σου μένουν.
Τέλος πάντων θα το συνηθίσω . Πάντως μιλαμε για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ευρωπαϊκά. Πρώην κάτοχος vw
-
no comments
Ισως παρερμηνευτηκε ότι δεν βαζω ζωνη χαχαχα! Ούτε καν, αυτό θα ήταν ηλίθιο.
-
@dimitriscsd said in Toyota Corolla 2019:
Λύνεται πολύ εύκολα. Το έχουν αντιμετωπίσει κι άλλοι. Βάλε τη ζώνη.
Για αποσταση 5 μετρων βάλε-βγάλε στο παρκαρισμα είναι λιγο σπαστικό. Μπορώ να πω και λίγο επικινδυνο να μην ξεκιναει το αυτοκινητο.
-
Κάτοχος του 1.2 turbo μπορω να πω μόνο τα καλύτερα για αυτό το αυτοκίνητο!Βασικα εκτός απο ένα.... τη ζώνη! Αυτο που θα ήθελα να ρωτησω είναι το πως την παλεύετε με την ζωνη και αυτον τον σπαστικο ήχο και το παρκαρισμα ? Όχι ότι δεν την χρησιμοποιω, αυτο εννοειται οτι την χρησιμοποιω αλλα αυτο με το παρκαρισμα εαν κατέβεις, να ανοιξεις την πορτα , μετα να ξαναμπεις στο αυτοκινητο για να παρκαρεις, να πρεπει να βαλεις τη ζωνη για να ξεκινησει , ειναι λιγο σπαστικο. Υπαρχει καποιος τροπος να το βγαλουμε ?
-
RE: Προβληματικό αυτοκίνητο από την 1η εβδομάδα -- τι μπορεί να γίνει;
Όλο αυτό μου θύμισε την περίπτωση ενός κατόχου yaris που είχε αστοχίες στην βαφή και δικαιώθηκε στο τέλος με αντικατάσταση καινούριο αυτοκινήτου.
Ρίξε μια ματιά να δείς πάνω κάτω τι έγινε, αν και η δικιά σου περίπτωση είναι πιο τρανταχτή από την στιγμή που σου έχει βγάλει τόσα προβλήματα από την αρχή. Μακάρι να βρεις άκρη.
-
RE: Nissan Qashqai 2021
Να ρωτησω, ο 1.3 είναι ο γνωστός κινητήρας της Renault έτσι ? Γιατι είχα διαβάσει κάπου για τον e-power 1.5 που ελεγε ο Nakada ότι θα ' φοράει ' το νέο QQ και δεν το βλέπω πουθενά.
edit: Ο e-power Θα έρθει από το '22. Κατάλαβα για τι τιμές θα μιλάμε...
-
RE: Nissan Qashqai 2021
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ακατάλληλη για ψυχαναγκαστικούς
Το συγκεκριμένο είναι όχημα προπαραγωγής και παρουσιάστηκε από https://www.youtube.com/watch?v=8ikzCId7zqg