-
Καλησπέρα σε όλους!!
Σε περίπτωση που υπάρχει ήδη αντίστοιχο θέμα ας μεταφερθεί ή διαγραφεί, ευχαριστώ!!
-
Καλησπέρα σε όλους!!
Σε περίπτωση που υπάρχει ήδη αντίστοιχο θέμα ας μεταφερθεί ή διαγραφεί, ευχαριστώ!!
-
Τέλειο!
Πως που ποτε;
-
Τέλειο!
Πως που ποτε;
Έχει αρκετό καιρό που παρουσιάστηκε και θα βρεις αρκετά άρθρα και βίντεο. Από τα όσα διάβασα οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τέλος του έτους, με τα πρώτα να παραδίδονται αρχές του επόμενου...
Ομολογώ ότι παρόλο που δεν κοίταζα πολύ αυτή την κατηγορία, το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά (παρ'όλο που πρόκειται στην ουσια για μια μίξη polo, t-cross, t-roc). Μικρό σε μέγεθος, ότι πρέπει για πόλη και για ένα νορμάλ ταξίδι, μέσα φαίνεται άνετο από χώρους (ίσως καλύτερο από το puma) και πολύ καλό πορτ μπαγκάζ για το μέγεθός του.
Έχει κανείς εικόνα για τους κινητήρες πλέον του VAG και αν πονάνε πουθενά? Για τον 1,5 ξέρω για το kangaroo, για τον 1,0 έχει ακουστεί κάτι? Καθότι polo, t-cross, t-roc είναι καιρό στην αγορά ξέρουμε που πονάνε?
-
Για τον 1.0 εγώ ξέρω το kangaroo, για το 1,5 ξέρω πως είναι φοβερός κινητήρας.
Απλά ξες, βενζίνη..... Με ότι αυτό συνεπάγεται....
-
https://www.autoblog.gr/2021/08/16/h-volkswagen-anakalei-5-087-taos-logw-problhmatos-ston-kinhthra/
-
Πότε κληρώνει; Πέμπτη;
-
Καλά, ποτέ πρόλαβαν; Εν το μεταξύ, είμαστε εμείς οι σκεπτικιστές με τη μάρκα περίεργοι; Συνέχεια τέτοια περιστατικά έχουν στη VW, τα θέματα και η ανάκληση του Golf ενώ είχαν κατασκευαστεί χιλιάδες αυτοκίνητα έτοιμα προς παράδοση είναι εντελώς πρόσφατα, καθώς και θέματα που διαβάζαμε στο φόρουμ, μάλιστα δεν δέχτηκαν να αλλάξουν το αυτοκίνητο στην εγγύηση από φίλο εδώ, δεν θυμάμαι τι έγινε τελικά. Θυμάστε όλοι τα ποσταρισματα.
Όλοι έχουν θέματα, αλλά μου φαίνεται αυτοί πρώτα βγάζουν και μετά τσεκαρουν.
-
Beta VAG...
-
Απλά ξες, βενζίνη..... Με ότι αυτό συνεπάγεται....
Το καγκουρό ήταν στους 1.5
-
Τέλειο!
Πως που ποτε;
Τώρα σοβαρά????
Που είναι το τέλειο ? Και είναι και η τοπ έκδοση .. Δίπλα σε focus active θα μοιάζει με αντίκα , τελείως ανέραστο.
-
Ωραίο είναι..... Γιατι ρε συ;
-
#decavle
Που λέει και ο daddy
-
-
Προτιμώ το skoda
-
Εμφανίσιμο είναι το Taigo. Αλλού είναι το 'πρόβλημα'. Ότι πρόκειται για ένα αμάξι που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για τη Βραζιλία και τώρα το λανσάρουν στην Ευρώπη με άλλο όνομα. Εμένα αυτό με προβληματίζει για το πόσο σοβαρά έχει σχεδιαστεί. Πάντως το πορτμπαγκάζ δείχνει μεγάλο και αυτό μου αρέσει.
-
-
1000 φορές το Mokka σε αυτά τα λεφτά- μέγεθος.
-
@yem said in Volkswagen Taigo:
1000 φορές το Mokka σε αυτά τα λεφτά- μέγεθος.
Edit : 4,26 είναι ? -
Αν ήταν λίγο ποιο ψηλό ίσως να μου άρεσε περισσότερο.
Volkswagen Taigo