-
Παιδια οικονομικα ειμαι παραπανω απο ανετα....απλα δεν μου ακουγεται φυσιολογικο το οτι ειμαι παραπανω ανετα να τα ξοδευω εκει..δεν ξερω γιατι ακουγεται περιεργο εμεις εδω αυτους που εχουν ανεση οικονομικα και ζουν για να κανουν φινετσα τους λεμε βλακες...συγνωμη αν προσβαλω καποιον.μου φαινεται χαζο.θελω αυτοκινητο καλο ιδιαιτερο χωρις να καιει τα εντερα του το πιο λογικο πραμα στον πλανητη ρε σεις .... ειπα να δωσω μεχρι 35 χιλιαρικα ας πουμε σε κατι καλο ειδα το εκομπουστ αλλα απο τι καταλαβα θα το εχω μαζι με το κρατος δεν θα το ευχαρηστηθω ναι να καψει αλλα αν ειναι καθε βολτα και 20ρικο οπως με το ρχ8 αυτο ειναι χαζομαρα δεν κανεις γουστα ετσι .ειδα το ροβερ και παλι καλα μου ειπατε για ζημιες και σας ευχαριστω γιατι μου ειπε και αλλο ατομο το ιδιο..τωρα τι να πω και γω την ψαχνω ακομα μου εστειλε ενας φιλος το cupra formentor που θα βγει αυτος βεβαια με προετρεψε να παρω το 2λιτρο αλλα ειδα εχει και 1.5 εκδοση με 150 αλογα και το σκεφτομαι και γιαυτες τις δυο εκδοσεις...γενικα ετσι οπως το βλεπω νομιζω suv θα με βολεψει παραπανω γενικοτερα στην καθημερηνοτητα .παντως σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
-
Πρέπει να οδηγήσεις ένα Tesla Model 3.
-
Πάρε το Μάστανγκ αφού το αντέχεις και το έχεις καημό, τα άλλα είναι 'λύσεις ανάγκης' δεν είναι δυνατόν να συγκρίνονται Cupra με Mustang, δεν είναι θέμα επιδόσεων και το Τέσλα είναι τελείως άλλο κεφάλαιο. Τα κερατιάτικα δεν τα γλυτώνεις στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς. Ξέρεις πόσα πληρώνεις σε άμεσους και έμμεσους φόρους στο κράτος χωρίς κανένα αντίκρισμα για σένα; Τουλάχιστον κάνε κάτι να το ευχαριστηθείς! Η βενζίνη μόνο που βάζεις είναι 2/3 φόροι, άρα είναι κοροϊδία, άρα να μην κυκλοφορούμε καθόλου...
-
Πάρε το Puma του Cirus, νομίζω το πουλάει
-
Ναι καλα.....
Αληθεια;
-
Aθλιες φημες...
-
Που συζητατε δε βλεπω το λογο ο φιλος να μη προχωρησει στο απονενοημένο. 3 σελιδες ειναι πολλες για τετοιου ειδους ερωτημα.
Με την ευχή μου. Προσωπικα θα κοιτουσα μια μποξτερ . Απο του χρονου βεβαια.
-
Αδικο δν εχεις ετσι ακριβως ειναι.ξες τι γινεται αν δν ειχα το μαγαζι δε θα με νοιαζανε τοσο οι κινησεις τωρα εδω εχουμε καθε μηνα ποσα υλικα κλπ ..γιαυτο σκεφτηκα για κατι με λιγοτερα κυβικα να μην τα εχω ολα μαζεμενα...το λογικο που θα μου πειτε ειναι λιγα κυβικα πολλες απαιτησεις δεν πανε μαζι ... τι να κανουμε ρε παιδια ετσι οπως τα εχουν κανει δν ξες απο που θα σου ερθουν ... γιαυτο οση ανεση να χεις πιστευω καλο ειναι να μην δουλευεις για αμαξι στη τελικη για τα γκαζια εχω την μηχανη
..
γνωμες για αγορα ford mustang ecoboost